Κωστα εννοειτε αγορι μου οτι μπορεις και οχι μονο αυτο, αλλα για το 2021 κ 2022 το σωμα σε πληρωνει κανονικα και σου δινει και 2 αγνες παλλακιδες,1 για καθε χρονο! Ρε θα μας τρελανετε; Ειστε καλα;
Ρε φιλαρακι διαβασες καθολου τη προκηρυξη?
Αμα παραιτηθεις τελος, θα φωναξουν επιλαχοντα και εσυ δεν θα μπορεις να κανεις τα χαρτια σου αν ξαναβγει.
Οποτε πριν παρεις την αποφαση σου αμα θες ή οχι, σκεψου τα 16ωρα στο λιοπυρι και τη φωτια μπροστα σου και δες αμα μπορεις και οχι αν θελεις...
Αν περάσω εποχικος κάνω το 5 μηνο κανονικά φέτος. Του χρόνου 2021 δεν θέλω να ανανέωσω τη σύμβαση... Όμως το 2023 θέλω να συνεχίσω... Μπορώ ;
Πολύ καλή ερώτηση γιατί όλοι μας κάνουνε κι άλλα πράγματα στη ζωή μιας... κάποιος μπορεί να θέλει πχ να κάνει μεταπτυχιακό και να χρειαστεί να λείψει και εκτος... Καλύτερα να ρωτουσες σε κάποια υπηρεσία η σωματείο εποχικων κλπ γιατί εδώ ο καθένας μόνο το κόμπλεξ του βγάζει
Lok1990 οτι ναναι λες, λογικα με σκοπιμοτητα... Η προκηρυξη λεει: Οι υποψήφιοι δύναται να αποστείλουν μια μόνο αίτηση συμμετοχής και για μια μόνο κατηγορία, στη ΔΙ. Π. Υ. Ν.
ή ΔΙ. Π. Υ. που επιθυμούν.
Αμα ηταν ετσι οπως τα λες θα ελεγε: να αποστειλουν τις αιτησεις (οσες θελουν) για μια μονο κατηγορια στις ΔΙ. Π. Υ. Ν. που επιθυμουν.
Καλημερα σε ολους μια ερωτηση για οποιον τυχων γνωριζει ανηκω στην κατηγορια των τριτεκνων εχω βαλει στα δικαιολογητικα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης απλα μου ειπαν οτι επειδη ειμαι 26 χρονων ενδεχεται να μην πιαστουν τα μορια γνωριζει κανεις κατι; Το αναγραφει καπου στην προκηρυξη;
Παιδια εγώ να ρωτήσω κάτι; Αν κάποιος έχει καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, για εσάς που πήγατε πέρυσι, αξίζει να την αφήσει γ αυτο; Γτ εμένα μόνιμος μ είπε πως δεν αξίζει.Kαι πέρυσι κάποιοι λέγαν να ξεχάσουμε την μονιμότητα. Επίσης ισχύει οτι τους 2,3 μήνες στην αρχή δεν πληρώθηκε κανένας και μπήκαν μετά τα λεφτα; Ευχαριστώ
Παιδία το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης πότε έρχεται; έχω κάνει αίτηση από Παρασκευή... επίσης στέλνουμε ταχυδρομικώς; γιατί δεν έχω καταλαβει
Παιδιά και ακόμη μια ερώτηση.. Εκεί που λέει ενδιαφέρομαι για κατηγορία α=1 β=2 στο κουτάκι δίπλα τι θα βάλουμε; πχ αν ενδιαφέρομαι για το α... Α θα γράψω δίπλα ή 1;
Εγώ που περίμενα το πιστοποιητικό τηλεφώνησα και στην στρατολογία που υπαγομαι (δυτ. αττικης) και τους ενημέρωσα ότι βιάζομαι για να δώσουν έγκριση στο ΚΕΠ να το εκδόσει. Επίσης τα στέλνεις στην δι. π. υ που θες ή σε συμφέρει
Μάχιμη Γυναίκα έγραψε:Παιδιά και ακόμη μια ερώτηση. Εκεί που λέει ενδιαφέρομαι για κατηγορία α=1 β=2 στο κουτάκι δίπλα τι θα βάλουμε; Πχ αν ενδιαφέρομαι για το α... Α θα γράψω δίπλα ή 1;