Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γνώστης

Δημοσίευση από Γνώστης »

Pyr άλλαξε όνομα βάλε pyrογνωστης καλύτερο θα είναι
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

https://imgur.com/a/dAFxnQ6 ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η παλιά αίτηση.

Catherine

Δημοσίευση από Catherine »

Εγώ ανακάλυψα πως είναι ελειπεστατη στον τρόπο συμπλήρωσης η αιτηση γι αυτό προσέχετε πολύ οποιοι δεν έχετε στείλει ακόμη... Δεν λέει πουθενά πως εκεί που θα τη στείλεις εκεί συμμετέχεις... Εμείς από Αθήνα έχουμε τόσες επιλογές , που θα το ξέρω εγώ θα μυρίσω τα νύχια μου ότι εκεί που θα τη στειλω εκεί θα πάρω μέρος; Και έχει κι άλλα... ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Ο υποψήφιος που θα στείλει π. Χ Στη ΔΙ. ΠΥ Πειραιά, ανταγωνίζεται μόνο εκεί και πουθενά αλλού.Για Αθήνα αξίζει να επιλέξεις ΔΙ. ΠΥ Δυτικής Αττικής που έχει 100+ θέσεις.

Katherine Όταν σου λέει να συμπληρώσεις την ΔΙ. Π. Υ ή ΔΙ. Π. Υ. Ν, τότε σημαίνει ότι εκεί θα εργαστείς...

Τζόκερ παιδιά!

Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ »

Εγω εχω μονο μια απορια ! Εγω εστειλα τα χαρτια μου στο ηρακλειο κρητης απο εδω ειμμαι, εδω θελουν μονο 10 ατομα, αυτο σημαινει οτι συναγωνιζομαι μονο για 10 θεσεις απο την προκυρηηξη; Επισης τα μονα μου μορια ειναι τα αλεξπιτωτα, πως υπολογιζεις τα μορια σου; Το απολυτηριο μετραει;(εχω απολυτηριο γενικου λυκειου)
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

5000 μόρια (νικολη κρητη)
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Ναι φιλε για τις 10 θεσεις συναγωνιζεσαι. Τα υπολοιπα ειναι στη προκηρυξη, οπως και το απολυτηριο σε ενημερωνω οτι δεν σου δινει μορια.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ έγραψε:Εγω εχω μονο μια απορια ! Εγω εστειλα τα χαρτια μου στο ηρακλειο κρητης απο εδω ειμμαι, εδω θελουν μονο 10 ατομα, αυτο σημαινει οτι συναγωνιζομαι μονο για 10 θεσεις απο την προκυρηηξη; Επισης τα μονα μου μορια ειναι τα αλεξπιτωτα, πως υπολογιζεις τα μορια σου; Το απολυτηριο μετραει;(εχω απολυτηριο γενικου λυκειου)

5000 μόρια θα γράφει ΝΙΚΟΛΗ το ταμπλό αν όντως δεν έχεις κάποιο άλλο προσόν πέρα απο τις ΕΙΔ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ όπως λές... Αυτό όμως όπως λέει ο φίλος παραπάνω θα το δείς αναλυτικά το λέει μέσα στην προκήρυξη.

Καλή σου επιτυχία.

Catherine

Δημοσίευση από Catherine »

Σκέψου ότι εγώ δεν έγραψα τίποτα το άφησα κενό... αφού δεν έχει οδηγίες συμπλήρωσης... θα μυρίσω τα νύχια μου πως γίνετε; Και το έστειλα στην πρώτη υπηρεσία που είχε στον πίνακα
Μάχιμη Γυναίκα

Δημοσίευση από Μάχιμη Γυναίκα »

Πως γίνεται να δώσουμε αθλητικές δοκιμασίες ενώ υπάρχει ο covid19 και ακόμη και τα γήπεδα είναι κλειστά; Οεο;
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ »

Φιλε δυστηχως εφοσον δεν ζητανε πτυχια αγγλικα διπλωματα κλπ μονο τα αλεξιπτωτα αν με σωσουν

ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Catherine, αν στον φάκελο έγραψες την ΔΙΠΥ θα στο συμπληρώνουν αυτοί στην αίτηση σου!
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Μάχιμη Γυναίκα έγραψε:Πως γίνεται να δώσουμε αθλητικές δοκιμασίες ενώ υπάρχει ο covid19 και ακόμη και τα γήπεδα είναι κλειστά; Οεο;

όπως αυτοί που πάνε στις δουλειές τους, αντί να γράφει η βεβαίωση σου οτι πάς στη δουλειά σου θα έχεις κάποιο αποδεικτικό οτι συμμετέχεις στην εν λόγω προκήρυξη πιθανόν... Πολύ εύκολα αν το θέλουν...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Catherine έγραψε:Σκέψου ότι εγώ δεν έγραψα τίποτα το άφησα κενό... Αφού δεν έχει οδηγίες συμπλήρωσης... Θα μυρίσω τα νύχια μου πως γίνετε; Και το έστειλα στην πρώτη υπηρεσία που είχε στον πίνακα

Catherine δεν μυρίζουμε τα νυχάκια μας όταν δεν ξέρουμε κάτι και δεν μπορούμε να το καταλάβουμε έτσι όπως το γράφει μέσα στην προκήρυξη αλλά ρωτάμε να μάθουμε πρίν εκτελέσουμε μία απόφαση.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ έγραψε:Φιλε δυστηχως εφοσον δεν ζητανε πτυχια αγγλικα διπλωματα κλπ μονο τα αλεξιπτωτα αν με σωσουν

ναι αγγλικά δεν ζητάνε όντως...

διπλώματα τι εννοείς δεν ζητάνε, σαν τι διπλώματα δεν ζητάνε εννοείς;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες