Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Pyr άλλαξε όνομα βάλε pyrογνωστης καλύτερο θα είναι
Εγώ ανακάλυψα πως είναι ελειπεστατη στον τρόπο συμπλήρωσης η αιτηση γι αυτό προσέχετε πολύ οποιοι δεν έχετε στείλει ακόμη... Δεν λέει πουθενά πως εκεί που θα τη στείλεις εκεί συμμετέχεις... Εμείς από Αθήνα έχουμε τόσες επιλογές , που θα το ξέρω εγώ θα μυρίσω τα νύχια μου ότι εκεί που θα τη στειλω εκεί θα πάρω μέρος; Και έχει κι άλλα... ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Ο υποψήφιος που θα στείλει π. Χ Στη ΔΙ. ΠΥ Πειραιά, ανταγωνίζεται μόνο εκεί και πουθενά αλλού.Για Αθήνα αξίζει να επιλέξεις ΔΙ. ΠΥ Δυτικής Αττικής που έχει 100+ θέσεις.
Katherine Όταν σου λέει να συμπληρώσεις την ΔΙ. Π. Υ ή ΔΙ. Π. Υ. Ν, τότε σημαίνει ότι εκεί θα εργαστείς...
Τζόκερ παιδιά!
Katherine Όταν σου λέει να συμπληρώσεις την ΔΙ. Π. Υ ή ΔΙ. Π. Υ. Ν, τότε σημαίνει ότι εκεί θα εργαστείς...
Τζόκερ παιδιά!
- ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Εγω εχω μονο μια απορια ! Εγω εστειλα τα χαρτια μου στο ηρακλειο κρητης απο εδω ειμμαι, εδω θελουν μονο 10 ατομα, αυτο σημαινει οτι συναγωνιζομαι μονο για 10 θεσεις απο την προκυρηηξη; Επισης τα μονα μου μορια ειναι τα αλεξπιτωτα, πως υπολογιζεις τα μορια σου; Το απολυτηριο μετραει;(εχω απολυτηριο γενικου λυκειου)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Ναι φιλε για τις 10 θεσεις συναγωνιζεσαι. Τα υπολοιπα ειναι στη προκηρυξη, οπως και το απολυτηριο σε ενημερωνω οτι δεν σου δινει μορια.
ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ έγραψε:Εγω εχω μονο μια απορια ! Εγω εστειλα τα χαρτια μου στο ηρακλειο κρητης απο εδω ειμμαι, εδω θελουν μονο 10 ατομα, αυτο σημαινει οτι συναγωνιζομαι μονο για 10 θεσεις απο την προκυρηηξη; Επισης τα μονα μου μορια ειναι τα αλεξπιτωτα, πως υπολογιζεις τα μορια σου; Το απολυτηριο μετραει;(εχω απολυτηριο γενικου λυκειου)
5000 μόρια θα γράφει ΝΙΚΟΛΗ το ταμπλό αν όντως δεν έχεις κάποιο άλλο προσόν πέρα απο τις ΕΙΔ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ όπως λές... Αυτό όμως όπως λέει ο φίλος παραπάνω θα το δείς αναλυτικά το λέει μέσα στην προκήρυξη.
Καλή σου επιτυχία.
Σκέψου ότι εγώ δεν έγραψα τίποτα το άφησα κενό... αφού δεν έχει οδηγίες συμπλήρωσης... θα μυρίσω τα νύχια μου πως γίνετε; Και το έστειλα στην πρώτη υπηρεσία που είχε στον πίνακα
Πως γίνεται να δώσουμε αθλητικές δοκιμασίες ενώ υπάρχει ο covid19 και ακόμη και τα γήπεδα είναι κλειστά; Οεο;
- ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Φιλε δυστηχως εφοσον δεν ζητανε πτυχια αγγλικα διπλωματα κλπ μονο τα αλεξιπτωτα αν με σωσουν
Catherine, αν στον φάκελο έγραψες την ΔΙΠΥ θα στο συμπληρώνουν αυτοί στην αίτηση σου!
Μάχιμη Γυναίκα έγραψε:Πως γίνεται να δώσουμε αθλητικές δοκιμασίες ενώ υπάρχει ο covid19 και ακόμη και τα γήπεδα είναι κλειστά; Οεο;
όπως αυτοί που πάνε στις δουλειές τους, αντί να γράφει η βεβαίωση σου οτι πάς στη δουλειά σου θα έχεις κάποιο αποδεικτικό οτι συμμετέχεις στην εν λόγω προκήρυξη πιθανόν... Πολύ εύκολα αν το θέλουν...
Catherine έγραψε:Σκέψου ότι εγώ δεν έγραψα τίποτα το άφησα κενό... Αφού δεν έχει οδηγίες συμπλήρωσης... Θα μυρίσω τα νύχια μου πως γίνετε; Και το έστειλα στην πρώτη υπηρεσία που είχε στον πίνακα
Catherine δεν μυρίζουμε τα νυχάκια μας όταν δεν ξέρουμε κάτι και δεν μπορούμε να το καταλάβουμε έτσι όπως το γράφει μέσα στην προκήρυξη αλλά ρωτάμε να μάθουμε πρίν εκτελέσουμε μία απόφαση.
ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ έγραψε:Φιλε δυστηχως εφοσον δεν ζητανε πτυχια αγγλικα διπλωματα κλπ μονο τα αλεξιπτωτα αν με σωσουν
ναι αγγλικά δεν ζητάνε όντως...
διπλώματα τι εννοείς δεν ζητάνε, σαν τι διπλώματα δεν ζητάνε εννοείς;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες