Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Δεν ισχύει αυτό που λες. Πρώτον επειδή το γνωρίζω από γνωστούς στην αστυνομία και δεύτερον υπάρχει και γραπτώς σαν άρθρο απτό αρχηγείο. Αν μπεις να ψάξεις θα τα βρεις. Αστυνομικοί λεγονται: Το αστυνομικό προσωπικό, οι ειδικοί φρουροί και οι συνοριοφύλακες. Επίσης οι συνοριοφύλακες παίρνουν κανονικά ταυτότητα αστυνομικού. Απ' ότι κατάλαβα δεν έκανες τα χαρτιά σου στην προκήρυξη και απλά θες να αποπροσανατολισεις τον κόσμο λέγοντας πράγματα που δεν ξέρεις.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Τι εννοεις να αποπροσανατολισω; Μακαρι να μπει ο κοσμος να υπογραψει κιολας να μη μπορει να κανει αιτηση για ειδικους φρουρους.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επιβεβαιωνομαι ότι έχεις κόμπλεξ. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αν δεν σε ενδιαφέρει η προκήρυξη δεν χρειάζεται να λες πράγματα που δεν ξερεις. Επίσης αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει θα είχες καταλάβει ότι καλώς η κακώς στην αστυνομία κάνεις εχθρούς. Και ειδικά σε αυτά τα μικρά νησιά που οι μετανάστες κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και είναι περισσότεροι απτους ντόπιους πίστεψέ με πρέπει να οπλοφορεις και εξω για την ασφάλεια σου.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Τι εννοεις κομπλεξ; Θα μπορουσα να εχω μπει απο τους πρωτους στην Αττικη αμα ηθελα, απλα περιμενω ειδικους φρουρους. Παλι δε σε καταλαβαινω!
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 95
Όποιος είναι να μπει θα μπει φίλε μου, επίσης οι 480 που θα μπουν τώρα συνοριακοί δεν θα κάνουν και καμιά τρελοί διαφορά στην προκήρυξη που "ΘΑ" βγει για ΕΦ (κάνεις δεν ξέρει πότε και αν) αν έχεις κάτω από 2500-2600 μόρια δύσκολο να μπεις ΕΦ ακόμα και αν βγει νέα προκήρυξη. Και αν σου φαίνεται υπερβολικό αυτό το νούμερο αντε να δεις την βάση του τελευταίου ΕΦ σε αυτούς που μπήκαν τώρα (1500 άτομα από περίπου 15.000 αιτήσεις)Frouros97 έγραψε:Τι εννοεις να αποπροσανατολισω;Μακαρι να μπει ο κοσμος να υπογραψει κιολας να μη μπορει να κανει αιτηση για ειδικους φρουρους.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Έχεις κόμπλεξ γιατί ζεις με την αβεβαιότητα σου για το αν βγάλει για ειδικούς φρουρούς και τώρα που βλέπεις κόσμο να μπαίνει μέσα σπαζεσαι.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Τι εννοεις αβεβαιοτητα; Αφου εγω το επελεξα να περιμενω και να μη κανω χαρτια. Ουτε ανεργος ειμαι για να με πιανει η αβεβαιοτητα που λες!
Παλι δε σε καταλαβαινω!
Παλι δε σε καταλαβαινω!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Μην κάνεις τον έξυπνο. Ξέρεις ότι δεν είναι σίγουρο αν ξαναβγάλει για ειδικούς φρουρούς και σκέφτεσαι ότι ίσως έχασες την ευκαιρία σου που δεν τα έκανες για σφ
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Ποια ευκαιρια ρε αδερφε; Να μπω συμβασιουχος; Αφου εχω μονιμη δουλεια εγω δε ψαχνομαι να μπω στο δημοσιο απεγνωσμενα! Αμα βγαλει για εφ εχει καλως, αν οχι δουλεια εχω και με πολυ περισσοτερα λεφτα απο τι παιρνει ενας εφ με 10 χρονια υπηρεσια!
Οποτε δεν ισχυει κατι απο αυτα που λες.
Μακαρι να μπειτε και να υπογραψετε!
Οποτε δεν ισχυει κατι απο αυτα που λες.
Μακαρι να μπειτε και να υπογραψετε!
- Panos944
Επειδή ξεφεύγει το θέμα θα απαντήσω στην ερώτηση που έγινε για την χρήση όπλου παραθέτοντας τον παρακάτω σύνδεσμο απο το site της Ελληνικής Αστυνομίας
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1321&Itemid=184&lang=
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1321&Itemid=184&lang=
-
- Posts in topic: 149
Φρουρε σε βλέπω τόσο καιρό να λες συμβασιούχους και συμβασιούχους. Εγώ σου βάζω στοίχημα ότι όσοι μπουν θα μονιμοποιηθουν. Όλο μου το σόι είναι αστυνομικοί και κάτι θα ξέρω. Εσύ τι λες; Εδώ θα είμαστε και θα δούμε ποιος θα έχει δίκιο.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Synoriofylakas93 το ξερω οτι θα μονιμοποιηθουν και γω αυτο πιστευω, αν κοιταξεις πολλες σελιδες πισω το εχω ξανα γραψει οτι θα γινουν μονιμοι! Αλλο συνοριοφυλακας ομως και αλλο ειδικος φρουρος! Ο καθενας κανει τις επιλογες του!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Φρουρε δεν έχεις καταλάβει οτι κάποια στιγμή θα γίνουμε μονιμοι!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Το ξερω ρε μεγαλε οτι θα γινουν μονιμοι δεν ειμαι απο χωριο! Το εχω γραψει πολλες σελιδες πισω αν κοιταξετε πριν μπειτε εσεις στο νημα.
- Panos944
Επίσης να πω ότι συνοριοφυλακας και ειδικός φρουρός έχουν ακριβώς την ίδια βαθμολογική εξέλιξη στα ακριβώς ίδια χρονιά και ακριβώς τα ίδια ΜΚ (μισθολογικά κλιμάκια) που σημαίνει ίδιο μισθό ανά χρόνια υπηρεσίας. Φιλικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες