Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
skyli tou polemou
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από skyli tou polemou »

Δεν ισχύει αυτό που λες. Πρώτον επειδή το γνωρίζω από γνωστούς στην αστυνομία και δεύτερον υπάρχει και γραπτώς σαν άρθρο απτό αρχηγείο. Αν μπεις να ψάξεις θα τα βρεις. Αστυνομικοί λεγονται: Το αστυνομικό προσωπικό, οι ειδικοί φρουροί και οι συνοριοφύλακες. Επίσης οι συνοριοφύλακες παίρνουν κανονικά ταυτότητα αστυνομικού. Απ' ότι κατάλαβα δεν έκανες τα χαρτιά σου στην προκήρυξη και απλά θες να αποπροσανατολισεις τον κόσμο λέγοντας πράγματα που δεν ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Frouros97 »

Τι εννοεις να αποπροσανατολισω; Μακαρι να μπει ο κοσμος να υπογραψει κιολας να μη μπορει να κανει αιτηση για ειδικους φρουρους.

skyli tou polemou
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Επιβεβαιωνομαι ότι έχεις κόμπλεξ. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αν δεν σε ενδιαφέρει η προκήρυξη δεν χρειάζεται να λες πράγματα που δεν ξερεις. Επίσης αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει θα είχες καταλάβει ότι καλώς η κακώς στην αστυνομία κάνεις εχθρούς. Και ειδικά σε αυτά τα μικρά νησιά που οι μετανάστες κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και είναι περισσότεροι απτους ντόπιους πίστεψέ με πρέπει να οπλοφορεις και εξω για την ασφάλεια σου.
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι εννοεις κομπλεξ; Θα μπορουσα να εχω μπει απο τους πρωτους στην Αττικη αμα ηθελα, απλα περιμενω ειδικους φρουρους. Παλι δε σε καταλαβαινω!

Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Panos944 »

Frouros97 έγραψε:Τι εννοεις να αποπροσανατολισω;Μακαρι να μπει ο κοσμος να υπογραψει κιολας να μη μπορει να κανει αιτηση για ειδικους φρουρους.

Όποιος είναι να μπει θα μπει φίλε μου, επίσης οι 480 που θα μπουν τώρα συνοριακοί δεν θα κάνουν και καμιά τρελοί διαφορά στην προκήρυξη που "ΘΑ" βγει για ΕΦ (κάνεις δεν ξέρει πότε και αν) αν έχεις κάτω από 2500-2600 μόρια δύσκολο να μπεις ΕΦ ακόμα και αν βγει νέα προκήρυξη. Και αν σου φαίνεται υπερβολικό αυτό το νούμερο αντε να δεις την βάση του τελευταίου ΕΦ σε αυτούς που μπήκαν τώρα (1500 άτομα από περίπου 15.000 αιτήσεις)

skyli tou polemou
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Έχεις κόμπλεξ γιατί ζεις με την αβεβαιότητα σου για το αν βγάλει για ειδικούς φρουρούς και τώρα που βλέπεις κόσμο να μπαίνει μέσα σπαζεσαι.
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι εννοεις αβεβαιοτητα; Αφου εγω το επελεξα να περιμενω και να μη κανω χαρτια. Ουτε ανεργος ειμαι για να με πιανει η αβεβαιοτητα που λες!

Παλι δε σε καταλαβαινω!

skyli tou polemou
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Μην κάνεις τον έξυπνο. Ξέρεις ότι δεν είναι σίγουρο αν ξαναβγάλει για ειδικούς φρουρούς και σκέφτεσαι ότι ίσως έχασες την ευκαιρία σου που δεν τα έκανες για σφ
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ποια ευκαιρια ρε αδερφε; Να μπω συμβασιουχος; Αφου εχω μονιμη δουλεια εγω δε ψαχνομαι να μπω στο δημοσιο απεγνωσμενα! Αμα βγαλει για εφ εχει καλως, αν οχι δουλεια εχω και με πολυ περισσοτερα λεφτα απο τι παιρνει ενας εφ με 10 χρονια υπηρεσια!

Οποτε δεν ισχυει κατι απο αυτα που λες.

Μακαρι να μπειτε και να υπογραψετε!

Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Επειδή ξεφεύγει το θέμα θα απαντήσω στην ερώτηση που έγινε για την χρήση όπλου παραθέτοντας τον παρακάτω σύνδεσμο απο το site της Ελληνικής Αστυνομίας

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1321&Itemid=184&lang=

Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 149

Δημοσίευση από Sunoriofulakas93 »

Φρουρε σε βλέπω τόσο καιρό να λες συμβασιούχους και συμβασιούχους. Εγώ σου βάζω στοίχημα ότι όσοι μπουν θα μονιμοποιηθουν. Όλο μου το σόι είναι αστυνομικοί και κάτι θα ξέρω. Εσύ τι λες; Εδώ θα είμαστε και θα δούμε ποιος θα έχει δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Synoriofylakas93 το ξερω οτι θα μονιμοποιηθουν και γω αυτο πιστευω, αν κοιταξεις πολλες σελιδες πισω το εχω ξανα γραψει οτι θα γινουν μονιμοι! Αλλο συνοριοφυλακας ομως και αλλο ειδικος φρουρος! Ο καθενας κανει τις επιλογες του!

Ef.Anthipoloxagos ED
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Ef.Anthipoloxagos ED »

Φρουρε δεν έχεις καταλάβει οτι κάποια στιγμή θα γίνουμε μονιμοι!
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Το ξερω ρε μεγαλε οτι θα γινουν μονιμοι δεν ειμαι απο χωριο! Το εχω γραψει πολλες σελιδες πισω αν κοιταξετε πριν μπειτε εσεις στο νημα.

Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Επίσης να πω ότι συνοριοφυλακας και ειδικός φρουρός έχουν ακριβώς την ίδια βαθμολογική εξέλιξη στα ακριβώς ίδια χρονιά και ακριβώς τα ίδια ΜΚ (μισθολογικά κλιμάκια) που σημαίνει ίδιο μισθό ανά χρόνια υπηρεσίας. Φιλικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Antonis και 6 επισκέπτες