Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
catherine
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από catherine »

kta έγραψε:Να κανω μια ερώτηση αν ξερει καποιος εγω εχω Γ κ Γ+Ε κ εβαλα το 2 διπλώματα το Γ+Ε δεν πιάνεται ηθελε μονο το Δ;

Ήθελε Γ+Δ για να πάρεις 2000 μόρια

catherine
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από catherine »

setor έγραψε:Αποτελέσματα που βγήκαν;

Στην σελίδα της πυροσβεστικής

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα με τους προσωρινούς πίνακες στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.fireservice.gr/el_GR/-/anartese-prosorinon-pinakon-epitychonton-tou-diagonismou-gia-ten-proslepse-chilion-triakosion-1300-idioton-os-pyrosbeston-epochikes-apascholeses

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Με 5000 μείναν απέξω λόγω χαμηλού βαθμού απολυτηρίου. Το θεωρώ πιο δίκαιο σε σχέση με πέρσι που γινόταν κλήρωση
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στις κυκλάδες πάντως υπήρξαν επιτυχόντες στην κατηγορία των οδηγών με 1000 μόρια.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

D.Y.K έγραψε:Στις κυκλάδες πάντως υπήρξαν επιτυχόντες στην κατηγορία των οδηγών με 1000 μόρια.

Έτσι κ πέρυσι ΔΥΚ, το θυμάμαι εκεί κυμάνθηκαν τα μόρια... Αν δεν απατώμαι μπήκανε κ με 0 οδηγοί πέρυσι εκεί.

Δοκιμος αγ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Δοκιμος αγ »

Καλησπερα παιδια... Γιατι φετος προηγουνται οι ειδικες δυναμεις και εμεις οι δοκιμοι μειναμε εξω... περσυ που προηγουμασταν εμεις στο τελος βγηκαν με κληρωση. Γνωριζει καποιος αν γινει το ιδιο φετος;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Pyr έγραψε:

Έτσι κ πέρυσι ΔΥΚ, το θυμάμαι εκεί κυμάνθηκαν τα μόρια... Αν δεν απατώμαι μπήκανε κ με 0 οδηγοί πέρυσι εκεί.

Εσύ όλα ok έτσι;

Με 8 χιλιάρικα δε νομίζω να έμεινε κανείς στην απ'έξω Εικόνα

Παρεπιπτόντως μιας και τα λέγαμε τις προάλλες σε κάποιο άλλο νήμα, νομίζω κατάλαβα ποιος είσαι φίλε. Να είσαι καλά. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
christripol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από christripol »

Στην ένσταση που θα κάνουμε η υπογραφή κατω πρεπει να ειναι κανονική η μπορούμε απλα να γράψουμε το ονομα μας ηλεκτρονικά; Εγω είμαι δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις και μου έχουν προσμετρησει μονο το (3) δικομος. Γιατι ερπεπε να βαλω ενα απο τα 2 ειτε το (1) ειτε το (3) και ετσι εβαλα το (3) με αποτέλεσμα να χασω 5 θεσεις. γιατι εκείνη αν και ισοβαθμοι αν και με μικρότερο βαθμό απολυτηρίου έχουν δηλώσει το ενα και έχουν ποιό υψηλή σειρά απο εμένα. Μπορω να κάνω ένσταση ;

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Δόκιμος όχι φιλε δεν θα πάει με κλήρωση μόνο με το απολυτήριο λυκείου γι'αυτό τον λόγο το έβαλαν φέτος ενώ πέρυσι δεν υπήρχε.
Δοκιμος αγ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ 14ΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 6.. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΨΗΛΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΕΣ?;
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από KYNHGOS »

christripol έγραψε:Στην ένσταση που θα κάνουμε η υπογραφή κατω πρεπει να ειναι κανονική η μπορούμε απλα να γράψουμε το ονομα μας ηλεκτρονικά;Εγω είμαι δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις και μου έχουν προσμετρησει μονο το (3) δικομος. Γιατι ερπεπε να βαλω ενα απο τα 2 ειτε το (1) ειτε το (3) και ετσι εβαλα το (3) με αποτέλεσμα να χασω 5 θεσεις. Γιατι εκείνη αν και ισοβαθμοι αν και με μικρότερο βαθμό απολυτηρίου έχουν δηλώσει το ενα και έχουν ποιό υψηλή σειρά απο εμένα. Μπορω να κάνω ένσταση ;

μπορεις αλλα θεωρω οτι δεν θα στο εγκρινουνε γιατι πολυ απλα δηλωσες 3 και οχι 1 δλδ ειδικες δυναμεις.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:μπορεις αλλα θεωρω οτι δεν θα στο εγκρινουνε γιατι πολυ απλα δηλωσες 3 και οχι 1 δλδ ειδικες δυναμεις.

Είναι άδικο, να τους πάρεις τηλ πρώτα κ να τους παρακαλέσεις να σου ΄δωσουν μια λύση...

κρίμα πολύ κρίμα... Ρώτησετους πώς να συντάξεις την ένσταση για να τους δώσεις πάτημα να σου το βάλουν σωστά...

Δοκιμος αγ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ 14ΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 6.. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΨΗΛΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΕΣ?;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

δοκιμος αγ έγραψε:δηλαδη εγω που ειμαι δοκιμος και είμαι 14ος και παιρνουν 6. Δεν παιζει να με ειδοποιησουν για αθληματα και ας εχω ψηλο απολυτηριο γιατι με περνανε οι ειδικοδυναμιτες;

Γράφε με μικρά γράμματα σε παρακαλώ πολύ. Με τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύονται κιόλας από τους κανονισμούς του φόρουμ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες