Καλησπερα παιδια... Γιατι φετος προηγουνται οι ειδικες δυναμεις και εμεις οι δοκιμοι μειναμε εξω... περσυ που προηγουμασταν εμεις στο τελος βγηκαν με κληρωση. Γνωριζει καποιος αν γινει το ιδιο φετος;
Στην ένσταση που θα κάνουμε η υπογραφή κατω πρεπει να ειναι κανονική η μπορούμε απλα να γράψουμε το ονομα μας ηλεκτρονικά; Εγω είμαι δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις και μου έχουν προσμετρησει μονο το (3) δικομος. Γιατι ερπεπε να βαλω ενα απο τα 2 ειτε το (1) ειτε το (3) και ετσι εβαλα το (3) με αποτέλεσμα να χασω 5 θεσεις. γιατι εκείνη αν και ισοβαθμοι αν και με μικρότερο βαθμό απολυτηρίου έχουν δηλώσει το ενα και έχουν ποιό υψηλή σειρά απο εμένα. Μπορω να κάνω ένσταση ;
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ 14ΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 6.. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΨΗΛΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΕΣ?;
christripol έγραψε:Στην ένσταση που θα κάνουμε η υπογραφή κατω πρεπει να ειναι κανονική η μπορούμε απλα να γράψουμε το ονομα μας ηλεκτρονικά;Εγω είμαι δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις και μου έχουν προσμετρησει μονο το (3) δικομος. Γιατι ερπεπε να βαλω ενα απο τα 2 ειτε το (1) ειτε το (3) και ετσι εβαλα το (3) με αποτέλεσμα να χασω 5 θεσεις. Γιατι εκείνη αν και ισοβαθμοι αν και με μικρότερο βαθμό απολυτηρίου έχουν δηλώσει το ενα και έχουν ποιό υψηλή σειρά απο εμένα. Μπορω να κάνω ένσταση ;
μπορεις αλλα θεωρω οτι δεν θα στο εγκρινουνε γιατι πολυ απλα δηλωσες 3 και οχι 1 δλδ ειδικες δυναμεις.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ 14ΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 6.. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΨΗΛΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΕΣ?;
δοκιμος αγ έγραψε:δηλαδη εγω που ειμαι δοκιμος και είμαι 14ος και παιρνουν 6. Δεν παιζει να με ειδοποιησουν για αθληματα και ας εχω ψηλο απολυτηριο γιατι με περνανε οι ειδικοδυναμιτες;
Γράφε με μικρά γράμματα σε παρακαλώ πολύ. Με τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύονται κιόλας από τους κανονισμούς του φόρουμ.