Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Gakhs2580 »

Έχω θα κάνω ότι μπορώ για μπούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τι ξεφτίλα είναι αυτή ; Να διαφωνούμε για το αν πρέπει να κάνουμε κινήσεις; Κάντε ότι θέλετε εγώ μιλάω για τον εαυτό Μου

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από Ptg »

Gakhs2580 έγραψε:Έχω θα κάνω ότι μπορώ για μπούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τι ξεφτίλα είναι αυτή ; Να διαφωνούμε για το αν πρέπει να κάνουμε κινήσεις;Κάντε ότι θέλετε εγώ μιλάω για τον εαυτό Μου

Ο, τι και να κάνεις φίλε όταν είναι να τα βγάλουν θα τ βγάλουν. Δε πάει να τους πάρουμε όλοι τηλ αυτοί θα τα βγάλουν όταν είναι να τα βγάλουν όπως συμβαίνει και σε όλες τις προκηρύξεις.

Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Οι ειδικοί φρουροί τελείωσαν σχολεία και είναι ήδη μισό χρόνο στην υπηρεσία και οι προκυρηξέις μας ξεκίνησαν μαζί Οι οβα ξεκίνησαν το Πάσχα σαν προκυρυξη και ήδη πάνε πεύκο να περάσουν σχολείο

Και εμείς περιμένουμε τους ασεπ να τελειώσουν τις διακοπές τους;

Όχι έχει δίκιο ο Μαρίνε ας κάνουμε κάτι όλοι μαζί

Δεν είμαστε κορόιδα έστειλα επιστολή στην δουλειά μου να φύγω Σεπτέμβρη για θα ξεκινήσω σχολή στο λιμενικό και τρέχω και ένα μεταπτυχιακό

Αυτό που συμβαίνει είναι κοροϊδία

Δεν μπορούνε να μου λες κατέβα Αθήνα επειδή βιαζόμαστε ανά 3 μέρες Και να κάνει ο ασεπ 2 μήνες να βγάλει αποτελέσματα

Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Είναι δουλειά τους να το κάνουν Έχει δίκιο δεν είναι μαγαζί αν ήταν μαγαζί θα δούλευε σωστά

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Gakhs2580 έγραψε:Οι ειδικοί φρουροί τελείωσαν σχολεία και είναι ήδη μισό χρόνο στην υπηρεσία και οι προκυρηξέις μας ξεκίνησαν μαζί Οι οβα ξεκίνησαν το Πάσχα σαν προκυρυξη και ήδη πάνε πεύκο να περάσουν σχολείο

Και εμείς περιμένουμε τους ασεπ να τελειώσουν τις διακοπές τους;

Όχι έχει δίκιο ο Μαρίνε ας κάνουμε κάτι όλοι μαζί

Δεν είμαστε κορόιδα έστειλα επιστολή στην δουλειά μου να φύγω Σεπτέμβρη για θα ξεκινήσω σχολή στο λιμενικό και τρέχω και ένα μεταπτυχιακό

Αυτό που συμβαίνει είναι κοροϊδία

Δεν μπορούνε να μου λες κατέβα Αθήνα επειδή βιαζόμαστε ανά 3 μέρες Και να κάνει ο ασεπ 2 μήνες να βγάλει αποτελέσματα

Καταρχάς στους ειδικούς φρουρούς έκαναν τις ενστάσεις πριν τις πκε κάτι που πιστεύω πως έπρεπε να γίνει και εδώ. Όσον αφορά τις συχνές μετακινήσεις αυτές έχουν να κάνουν με την επιτροπή που ασχολήθηκε με την προκήρυξη η οποία κίνησε γρήγορα τις διαδικασίες. Τώρα για τη δουλειά σου δεν ενδιαφέρει τον ΑΣΕΠ αν εσύ πήρες την πρωτοβουλία και ζήτησες να παραιτηθείς χωρίς να δεις τι έχει γίνει στον τελικό πίνακα όσο ψηλά κι αν είσαι. Τέλος κοροϊδία είναι όντως πολλά που συνέβησαν σ αυτην την προκήρυξη

Άβαταρ μέλους
Coast
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Coast »

Άβαταρ μέλους
Coast
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Coast »

Με ξεπερνάει ότι μερικοί έχουν απαιτήσεις, ενώ επιτέλους τελείωσαν οι διαδικασίες.Σεπτέμβρη όπως φαίνεται θα μας έχουν στείλει τα τηλεγραφήματα κατάταξης. Για να δώσεις σε τέτοιο διαγωνισμό πρέπει να έχεις αφήσει τη δουλειά από πριν και να είσαι στο περίμενε γιατί μπορεί ο εργοδότης να μην σου έδινε άδεια να κατέβεις στα αγωνίσματα. Παρόλο αυτά είσαι οκ για το μήνα που θα φύγεις.Όταν τελειώσει η σχολή, τους πρώτους 2,5 μήνες θα είσαι απλήρωτος και θα πρέπει να έχεις κομπόδεμα για τα ενοίκια.

Επιπλέον, οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι άνεργοι.
Ένα - ένα άνθρωπε δεν γίνονται όλα μαζί.

Μην κάνεις όνειρα γιατί ο θεός γελάει.

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Καλή βδομάδα σε όλους και όλες. Τα αποτελέσματα έως 17-09 θα έχουν ανακοινωθεί.

Αναμονή και για νέα προκήρυξη η οποία θα είναι τελευταία...

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

papadopoulos1988 έγραψε:Καλή βδομάδα σε όλους και όλες. Τα αποτελέσματα έως 17-09 θα έχουν ανακοινωθεί.

Άρα κι εσύ θεωρείς ότι δεν θα πάρει επιλαχόντες και θα βγάλει νέα προκήρυξη η οποία θα είναι και η τελευταία όπως ήταν η τελευταία και η δική μας;

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Ptg έγραψε:
papadopoulos1988 έγραψε:Καλή βδομάδα σε όλους και όλες. Τα αποτελέσματα έως 17-09 θα έχουν ανακοινωθεί.

Άρα κι εσύ θεωρείς ότι δεν θα πάρει επιλαχόντες και θα βγάλει νέα προκήρυξη η οποία θα είναι και η τελευταία όπως ήταν η τελευταία και η δική μας;

Έχουν περιθώριο μέχρι να αποφοιτήσουν οι δόκιμοι των πανελληνίων. Έχει κοπεί ένα σημαντικός αριθμός υποψηφίων που τυχαίνει οι γονείς τους να έχουν μεγάλα γαλόνια και άλλες γνωριμίες. Ακούγεται ότι θα έχει άλλη μοριοδότηση. Επίσης με τις ενστάσεις κυνηγούν τον υποψήφιο τενεφ για ψευδή αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό με σκοπό την παραπλάνηση της επιτροπής να δηλωθεί ως ειδικοδυναμίτης.

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Οπότε συμφωνούμε σε αυτό που έμαθα και εγώ μέχρι τα μέσα αυτού του μήνα ( Σεπτέμβρης) αντε να δούμε και έρχονται.

Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Frouros97 »

Παιδια οταν λετε με αλλα κριτηρια τι εννοειται?Τι θα μοριοδοτει δηλαδη η νεα ενδεχομενη προκηρυξη για να μπουν τα παιδια των γαλοναδων?;
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Frouros97 έγραψε:Παιδια οταν λετε με αλλα κριτηρια τι εννοειται; Τι θα μοριοδοτει δηλαδη η νεα ενδεχομενη προκηρυξη για να μπουν τα παιδια των γαλοναδων;
Αυτό το γνωρίζουν οι ίδιοι. Μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα κριτήρια τα έκανε το συριζα.

Άβαταρ μέλους
Paradiddle
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ

Δημοσίευση από Paradiddle »

Καλησπέρα σας! Η ημερομηνία σου έχει δωθεί από κάποιον που εμπιστεύεσαι ή είναι πότε πιστεύεις εσύ ότι θα βγουν τα αποτελέσματα?

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Paradiddle έγραψε:

Καλησπέρα σας! Η ημερομηνία σου έχει δωθεί από κάποιον που εμπιστεύεσαι ή είναι πότε πιστεύεις εσύ ότι θα βγουν τα αποτελέσματα;

Το έχω ρωτήσειΕικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες