Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Έχω θα κάνω ότι μπορώ για μπούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τι ξεφτίλα είναι αυτή ; Να διαφωνούμε για το αν πρέπει να κάνουμε κινήσεις; Κάντε ότι θέλετε εγώ μιλάω για τον εαυτό Μου
Ο, τι και να κάνεις φίλε όταν είναι να τα βγάλουν θα τ βγάλουν. Δε πάει να τους πάρουμε όλοι τηλ αυτοί θα τα βγάλουν όταν είναι να τα βγάλουν όπως συμβαίνει και σε όλες τις προκηρύξεις.Gakhs2580 έγραψε:Έχω θα κάνω ότι μπορώ για μπούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τι ξεφτίλα είναι αυτή ; Να διαφωνούμε για το αν πρέπει να κάνουμε κινήσεις;Κάντε ότι θέλετε εγώ μιλάω για τον εαυτό Μου
Οι ειδικοί φρουροί τελείωσαν σχολεία και είναι ήδη μισό χρόνο στην υπηρεσία και οι προκυρηξέις μας ξεκίνησαν μαζί Οι οβα ξεκίνησαν το Πάσχα σαν προκυρυξη και ήδη πάνε πεύκο να περάσουν σχολείο
Και εμείς περιμένουμε τους ασεπ να τελειώσουν τις διακοπές τους;
Όχι έχει δίκιο ο Μαρίνε ας κάνουμε κάτι όλοι μαζί
Δεν είμαστε κορόιδα έστειλα επιστολή στην δουλειά μου να φύγω Σεπτέμβρη για θα ξεκινήσω σχολή στο λιμενικό και τρέχω και ένα μεταπτυχιακό
Αυτό που συμβαίνει είναι κοροϊδία
Δεν μπορούνε να μου λες κατέβα Αθήνα επειδή βιαζόμαστε ανά 3 μέρες Και να κάνει ο ασεπ 2 μήνες να βγάλει αποτελέσματα
Δεν είμαστε κορόιδα έστειλα επιστολή στην δουλειά μου να φύγω Σεπτέμβρη για θα ξεκινήσω σχολή στο λιμενικό και τρέχω και ένα μεταπτυχιακό
Δεν μπορούνε να μου λες κατέβα Αθήνα επειδή βιαζόμαστε ανά 3 μέρες Και να κάνει ο ασεπ 2 μήνες να βγάλει αποτελέσματα
Είναι δουλειά τους να το κάνουν Έχει δίκιο δεν είναι μαγαζί αν ήταν μαγαζί θα δούλευε σωστά
Καταρχάς στους ειδικούς φρουρούς έκαναν τις ενστάσεις πριν τις πκε κάτι που πιστεύω πως έπρεπε να γίνει και εδώ. Όσον αφορά τις συχνές μετακινήσεις αυτές έχουν να κάνουν με την επιτροπή που ασχολήθηκε με την προκήρυξη η οποία κίνησε γρήγορα τις διαδικασίες. Τώρα για τη δουλειά σου δεν ενδιαφέρει τον ΑΣΕΠ αν εσύ πήρες την πρωτοβουλία και ζήτησες να παραιτηθείς χωρίς να δεις τι έχει γίνει στον τελικό πίνακα όσο ψηλά κι αν είσαι. Τέλος κοροϊδία είναι όντως πολλά που συνέβησαν σ αυτην την προκήρυξηGakhs2580 έγραψε:Οι ειδικοί φρουροί τελείωσαν σχολεία και είναι ήδη μισό χρόνο στην υπηρεσία και οι προκυρηξέις μας ξεκίνησαν μαζί Οι οβα ξεκίνησαν το Πάσχα σαν προκυρυξη και ήδη πάνε πεύκο να περάσουν σχολείο
Με ξεπερνάει ότι μερικοί έχουν απαιτήσεις, ενώ επιτέλους τελείωσαν οι διαδικασίες.Σεπτέμβρη όπως φαίνεται θα μας έχουν στείλει τα τηλεγραφήματα κατάταξης. Για να δώσεις σε τέτοιο διαγωνισμό πρέπει να έχεις αφήσει τη δουλειά από πριν και να είσαι στο περίμενε γιατί μπορεί ο εργοδότης να μην σου έδινε άδεια να κατέβεις στα αγωνίσματα. Παρόλο αυτά είσαι οκ για το μήνα που θα φύγεις.Όταν τελειώσει η σχολή, τους πρώτους 2,5 μήνες θα είσαι απλήρωτος και θα πρέπει να έχεις κομπόδεμα για τα ενοίκια.
Επιπλέον, οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι άνεργοι.
Ένα - ένα άνθρωπε δεν γίνονται όλα μαζί.
Μην κάνεις όνειρα γιατί ο θεός γελάει.
Επιπλέον, οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι άνεργοι.
Ένα - ένα άνθρωπε δεν γίνονται όλα μαζί.
Μην κάνεις όνειρα γιατί ο θεός γελάει.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 143
Καλή βδομάδα σε όλους και όλες. Τα αποτελέσματα έως 17-09 θα έχουν ανακοινωθεί.
Αναμονή και για νέα προκήρυξη η οποία θα είναι τελευταία...
Άρα κι εσύ θεωρείς ότι δεν θα πάρει επιλαχόντες και θα βγάλει νέα προκήρυξη η οποία θα είναι και η τελευταία όπως ήταν η τελευταία και η δική μας;papadopoulos1988 έγραψε:Καλή βδομάδα σε όλους και όλες. Τα αποτελέσματα έως 17-09 θα έχουν ανακοινωθεί.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Έχουν περιθώριο μέχρι να αποφοιτήσουν οι δόκιμοι των πανελληνίων. Έχει κοπεί ένα σημαντικός αριθμός υποψηφίων που τυχαίνει οι γονείς τους να έχουν μεγάλα γαλόνια και άλλες γνωριμίες. Ακούγεται ότι θα έχει άλλη μοριοδότηση. Επίσης με τις ενστάσεις κυνηγούν τον υποψήφιο τενεφ για ψευδή αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό με σκοπό την παραπλάνηση της επιτροπής να δηλωθεί ως ειδικοδυναμίτης.Ptg έγραψε:Άρα κι εσύ θεωρείς ότι δεν θα πάρει επιλαχόντες και θα βγάλει νέα προκήρυξη η οποία θα είναι και η τελευταία όπως ήταν η τελευταία και η δική μας;papadopoulos1988 έγραψε:Καλή βδομάδα σε όλους και όλες. Τα αποτελέσματα έως 17-09 θα έχουν ανακοινωθεί.
papadopoulos1988 έγραψε:Καλή βδομάδα σε όλους και όλες. Τα αποτελέσματα έως 17-09 θα έχουν ανακοινωθεί.
Οπότε συμφωνούμε σε αυτό που έμαθα και εγώ μέχρι τα μέσα αυτού του μήνα ( Σεπτέμβρης) αντε να δούμε και έρχονται.
Παιδια οταν λετε με αλλα κριτηρια τι εννοειται?Τι θα μοριοδοτει δηλαδη η νεα ενδεχομενη προκηρυξη για να μπουν τα παιδια των γαλοναδων?;
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Αυτό το γνωρίζουν οι ίδιοι. Μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα κριτήρια τα έκανε το συριζα.Frouros97 έγραψε:Παιδια οταν λετε με αλλα κριτηρια τι εννοειται; Τι θα μοριοδοτει δηλαδη η νεα ενδεχομενη προκηρυξη για να μπουν τα παιδια των γαλοναδων;
- Paradiddle
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ
Καλησπέρα σας! Η ημερομηνία σου έχει δωθεί από κάποιον που εμπιστεύεσαι ή είναι πότε πιστεύεις εσύ ότι θα βγουν τα αποτελέσματα?papadopoulos1988 έγραψε:Καλή βδομάδα σε όλους και όλες. Τα αποτελέσματα έως 17-09 θα έχουν ανακοινωθεί.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Το έχω ρωτήσειParadiddle έγραψε:Καλησπέρα σας! Η ημερομηνία σου έχει δωθεί από κάποιον που εμπιστεύεσαι ή είναι πότε πιστεύεις εσύ ότι θα βγουν τα αποτελέσματα;papadopoulos1988 έγραψε:Καλή βδομάδα σε όλους και όλες. Τα αποτελέσματα έως 17-09 θα έχουν ανακοινωθεί.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες