Ξέρει κανείς για την βεβαίωση ακτινογραφία και τα αιματολογικά θέλει δύο βεβαιώσεις (2 χαρτιά) από τον παθολόγο ή αν έχει σε ένα χαρτί για την γνωμάτευση και για τα δύο είναι οκ;
Meraklis έγραψε:Ξέρει κανείς για την βεβαίωση ακτινογραφία και τα αιματολογικά θέλει δύο βεβαιώσεις (2 χαρτιά) από τον παθολόγο ή αν έχει σε ένα χαρτί για την γνωμάτευση και για τα δύο είναι οκ;
Για την ακτινογραφία δίνουν μαζί με διάγνωση ακτινολογου.. Παθολογος δίνει διάγνωση για εξετάσεις αίματος και ούρων. Αν έχει την δυνατότητα και μετράει σ ανυε να δώσει διάγνωση κ για την ακτινογραφία δεν το ξέρω... Εγω να ρωτήσω θέλω φώτο θέλει μόνο σε κάθε διάγνωση ή και πάνω στις εξετάσεις όπως αιματ, καρδιογραφημα, ακτινογραφία
Καλησπέρα !! Θα ήθελα να ρωτήσω οι φωτογραφίες στις εξετάσεις πρέπει να έχουν πάνω σφραγίδα η και στην βεβαίωση είναι εντάξει δεν χρειάζεται υποχρεωτικά πάνω στη φωτογραφία; Ευχαριστώ πολύ
Xristinab έγραψε:... Οι φωτογραφίες στις εξετάσεις πρέπει να έχουν πάνω σφραγίδα...
ναι
Πω σίγουρα?; Πες μου ότι δεν είναι λόγος αποκλεισμου.. παλιότερα διάβασα από άλλα παιδιά ότι δνε υπάρχει πρόβλημα τις βάζεις κ μετά τις φώτο αρκεί να χει η γνωμάτευση σφραγίδα κ υπογραφή έτσι έκανα και εγώ γιστι δεν είχα προλάβει να πάω να βγάλω
Παιδιά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα που δεν θα υπάρχει πάνω στην φωτογραφία σφραγίδα Εδώ θα έχεις όλες τι εξετάσεις με σφραγίδα και υπογραφή του γιατρου και θα σου πουν ότι έχεις κοπει επειδή η σφραγίδα δεν είναι πάνω στην φωτογραφία; λίγο χλωμό...
Tolmwn1 έγραψε:Πω σίγουρα; Πες μου ότι δεν είναι λόγος αποκλεισμου. Παλιότερα διάβασα από άλλα παιδιά ότι δνε υπάρχει πρόβλημα τις βάζεις κ μετά τις φώτο αρκεί να χει η γνωμάτευση σφραγίδα κ υπογραφή έτσι έκανα και εγώ γιστι δεν είχα προλάβει να πάω να βγάλω
δεν χρειαζεται να εχει σφραγιδα η φωτο. Ειμαι 100% σίγουρη γιατί άκουσα που ρώτησε κάποιος υποψήψιος Τον αξιωματικό που κρατούσε τη λίστα των ονομάτων τη μέρα της υψοέτρησης
Πήρα και ρώτησα για την σφραγίδα και που είπαν ότι δεν χρειάζεται πάνω στις φωτογραφίες. Πάρτε τηλ να το επαληθευσετε και εσείς. Υποχρεωτικα όμως οι φωτογραφιες σε όλες τις εξετασεις.
Αυτό με τις εξετάσεις είναι λίγο μπέρδεμα δηλαδή εμένα ο οφθαλμίατρος εκτός από γνωμάτευση δεν μου έδωσε κάποιο χαρτί εξέτασης φωτογραφία και σφραγίδα έβαλε στην γνωμάτευση όπως και σε όλες τις εξετάσεις
Μήπως σφραγίδα εννοείτε τη στρογγυλή που βάζουν στο δημόσιο; Γιατί εγώ από ιδιώτες μόνο τη σφραγίδα με την επωνυμία τους έχω στη γνωμάτευση- εξέταση. Τώρα να έχει σφραγίδα και στην υπογραφή και στη φωτό δεν νομίζω...