Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από lef »

Luci7 έγραψε:Εφόσον η προκήρυξη δεν το διευκρινίζει νομίζω δεν θα υπάρχει θέμα αν η παλάμη στις έλξεις κοιτάει προς τα μέσα η προς τα έξω...
Οπως θες τις κανεις αρκει να βγουνε

Δεν υπαρχει κανενα θεμα

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Meraklis »

Ξέρει κανείς για την βεβαίωση ακτινογραφία και τα αιματολογικά θέλει δύο βεβαιώσεις (2 χαρτιά) από τον παθολόγο ή αν έχει σε ένα χαρτί για την γνωμάτευση και για τα δύο είναι οκ;
Tolmwn1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Tolmwn1 »

Meraklis έγραψε:Ξέρει κανείς για την βεβαίωση ακτινογραφία και τα αιματολογικά θέλει δύο βεβαιώσεις (2 χαρτιά) από τον παθολόγο ή αν έχει σε ένα χαρτί για την γνωμάτευση και για τα δύο είναι οκ;

Για την ακτινογραφία δίνουν μαζί με διάγνωση ακτινολογου.. Παθολογος δίνει διάγνωση για εξετάσεις αίματος και ούρων. Αν έχει την δυνατότητα και μετράει σ ανυε να δώσει διάγνωση κ για την ακτινογραφία δεν το ξέρω... Εγω να ρωτήσω θέλω φώτο θέλει μόνο σε κάθε διάγνωση ή και πάνω στις εξετάσεις όπως αιματ, καρδιογραφημα, ακτινογραφία

Άβαταρ μέλους
Perasmenos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Perasmenos »

Νευρολόγος;
Xristinab
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Xristinab »

Καλησπέρα !! Θα ήθελα να ρωτήσω οι φωτογραφίες στις εξετάσεις πρέπει να έχουν πάνω σφραγίδα η και στην βεβαίωση είναι εντάξει δεν χρειάζεται υποχρεωτικά πάνω στη φωτογραφία; Ευχαριστώ πολύ
johny junky
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από johny junky »

Xristinab έγραψε:... Οι φωτογραφίες στις εξετάσεις πρέπει να έχουν πάνω σφραγίδα...
ναι

Tolmwn1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Tolmwn1 »

johny junky έγραψε:
Xristinab έγραψε:... Οι φωτογραφίες στις εξετάσεις πρέπει να έχουν πάνω σφραγίδα...
ναι

Πω σίγουρα?; Πες μου ότι δεν είναι λόγος αποκλεισμου.. παλιότερα διάβασα από άλλα παιδιά ότι δνε υπάρχει πρόβλημα τις βάζεις κ μετά τις φώτο αρκεί να χει η γνωμάτευση σφραγίδα κ υπογραφή έτσι έκανα και εγώ γιστι δεν είχα προλάβει να πάω να βγάλω

Upopsifios
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Upopsifios »

Παιδιά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα που δεν θα υπάρχει πάνω στην φωτογραφία σφραγίδα Εδώ θα έχεις όλες τι εξετάσεις με σφραγίδα και υπογραφή του γιατρου και θα σου πουν ότι έχεις κοπει επειδή η σφραγίδα δεν είναι πάνω στην φωτογραφία; λίγο χλωμό...

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Liontarina »

Tolmwn1 έγραψε:Πω σίγουρα; Πες μου ότι δεν είναι λόγος αποκλεισμου. Παλιότερα διάβασα από άλλα παιδιά ότι δνε υπάρχει πρόβλημα τις βάζεις κ μετά τις φώτο αρκεί να χει η γνωμάτευση σφραγίδα κ υπογραφή έτσι έκανα και εγώ γιστι δεν είχα προλάβει να πάω να βγάλω

δεν χρειαζεται να εχει σφραγιδα η φωτο. Ειμαι 100% σίγουρη γιατί άκουσα που ρώτησε κάποιος υποψήψιος Τον αξιωματικό που κρατούσε τη λίστα των ονομάτων τη μέρα της υψοέτρησης

Lina91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Lina91 »

Ρε παιδιά ναι , αφού ο γιατρός σημειώνει το ονοματεπώνυμο καθως βλέπουν και τα στοιχεία της ταυτότητας
Άβαταρ μέλους
Limenofylakas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Limenofylakas »

Μία μικρή λεπτομέρεια: Όσοι δεν έχετε σφραγίδα ιατρού σε κάθε φωτογραφία (γνωμάτευση), απλά δεν θα τα δεχτούν.

Καλή επιτυχία!

Replacement2
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Replacement2 »

Πήρα και ρώτησα για την σφραγίδα και που είπαν ότι δεν χρειάζεται πάνω στις φωτογραφίες. Πάρτε τηλ να το επαληθευσετε και εσείς. Υποχρεωτικα όμως οι φωτογραφιες σε όλες τις εξετασεις.
paulos1995
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από paulos1995 »

Καλησπερα. παιδια στα ιατρικα πιστευεται θα κοπει κοσμος; ειναι αυστηρα; επισης τελικα ξερουμε που θα γινουν τα αθληματα; κ σε τι πισινα θα δωσουμε;

Άβαταρ μέλους
Giannikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Giannikos »

Αυτό με τις εξετάσεις είναι λίγο μπέρδεμα δηλαδή εμένα ο οφθαλμίατρος εκτός από γνωμάτευση δεν μου έδωσε κάποιο χαρτί εξέτασης φωτογραφία και σφραγίδα έβαλε στην γνωμάτευση όπως και σε όλες τις εξετάσεις
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από 310LELE »

Μήπως σφραγίδα εννοείτε τη στρογγυλή που βάζουν στο δημόσιο; Γιατί εγώ από ιδιώτες μόνο τη σφραγίδα με την επωνυμία τους έχω στη γνωμάτευση- εξέταση. Τώρα να έχει σφραγίδα και στην υπογραφή και στη φωτό δεν νομίζω...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες