Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Καλησπέρα σε όλους. Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου θα πω ότι στο οικονομικό κομμάτι ο sofron522 έχει δίκιο. Και θα εξηγήσω τον λόγο χωρίς να πιστεύω ότι είναι εν ενεργεία εξωτερικός φρουρός γιατί ενώ έλεγε σωστά πράγματα μισθολογικά, αργότερα τα μπέρδεψε με την εκπαίδευση στον Κορυδαλλό που είναι για τους εσωτερικούς μόνο οπότε πιθανολογώ ότι δεν είναι μόνιμος.
Οι εξωτερικοί έκαναν Κομοτηνή τότε και τώρα η 6κ/2018 θα κάνει στην Θήβα βάση ανακοινώσεων. Πάντως για το μισθολογικο είχε δίκιο και θα σας εξηγήσω τον λόγο. Θα μου πεις πως γίνεται με 13 χρόνια να παίρνει μόνο 900-940?; Είναι πολύ απλό. Από το 2007 έως το 2010 που μπήκαμε στο μνημόνιο πρόλαβε και ανέβηκε ένα μισθολογικό κλιμάκιο (3ετια).
Από το 2010 έως και 31-12-2017 υπήρχε πάγωμα μισθολογικών προαγωγών λόγω μνημονίου! Άρα ανέβηκε ένα ακόμα μισθολογικό κλιμάκιο από το 2018 έως σήμερα. Άρα παίρνει το ΜΚ3 που αντιστοιχεί σε 978? μικτά + 150? το επικινδυνότητας. Μαζί με τις κρατήσεις βγαίνουν καθαρά 905-910?.
Δεν τον υποστηρίζω απλά έβαλα τα πράγματα στην θέση τους γιατί λέγατε για 1100? με 13 χρόνια υπηρεσίας ενώ ξεχνάτε ότι είχαμε μνημόνια.
Οι εξωτερικοί έκαναν Κομοτηνή τότε και τώρα η 6κ/2018 θα κάνει στην Θήβα βάση ανακοινώσεων. Πάντως για το μισθολογικο είχε δίκιο και θα σας εξηγήσω τον λόγο. Θα μου πεις πως γίνεται με 13 χρόνια να παίρνει μόνο 900-940?; Είναι πολύ απλό. Από το 2007 έως το 2010 που μπήκαμε στο μνημόνιο πρόλαβε και ανέβηκε ένα μισθολογικό κλιμάκιο (3ετια).
Από το 2010 έως και 31-12-2017 υπήρχε πάγωμα μισθολογικών προαγωγών λόγω μνημονίου! Άρα ανέβηκε ένα ακόμα μισθολογικό κλιμάκιο από το 2018 έως σήμερα. Άρα παίρνει το ΜΚ3 που αντιστοιχεί σε 978? μικτά + 150? το επικινδυνότητας. Μαζί με τις κρατήσεις βγαίνουν καθαρά 905-910?.
Δεν τον υποστηρίζω απλά έβαλα τα πράγματα στην θέση τους γιατί λέγατε για 1100? με 13 χρόνια υπηρεσίας ενώ ξεχνάτε ότι είχαμε μνημόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Σεπ 27, 2020 8:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για το οικονομικό συμφωνω με σενα φιλε. Εξωτερικους που είχα ρωτήσει κι εγω το ιδιο μου ειπαν. Τωρα για τα αλλα αστα να πάνε. Ότι να ναι. Τεσπα. Καλο είναι ομως να μην ασχολούμαστε άλλον με τον συγκεκριμένο.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Anavatis αυτά θα ίσχυαν αν δεν είχαμε την λεγόμενη "προσωπική διαφορά". Ξεχνάς το πάγωμα μειώσεων που έχουμε ως προσωπικό των Καταστημάτων Κράτησης
(το λεγόμενο "κουτάκι").Στην Σ. Υ. Πάντως είναι ακριβώς τα ποσά που προέγραψα. Δεν ξέρω αν έχουμε διαφορές με την Υ. Ε. Φ. Κ. Κ.
(το λεγόμενο "κουτάκι").Στην Σ. Υ. Πάντως είναι ακριβώς τα ποσά που προέγραψα. Δεν ξέρω αν έχουμε διαφορές με την Υ. Ε. Φ. Κ. Κ.
Εθελοντη μηπως ξερεις τι γινεται αν καποιος θελει να παραιτηθει ενω εχει υπογραψει προσληψη; Υπαρχει προστιμο και αν ναι ποσο ειναι;
Ξέρει κανείς για τους εσωτερικούς που κάνουν εκπαίδευση; Κ αν είναι εσωκλειστοι; Κ να υπάρχουν τα απαραίτητα; Γιατί δύο τρεις μήνες η εκπαίδευση θα βγει δύο μισθοί αν δεν υπάρχουν αυτά. Γ αυτό ρωτάω γ το οικονομικό. Ειναι το πιο φλέγον ζήτημα. Κ αυτό με την παραίτηση που είπε το παιδί. Πληρώνεις πρόστιμο;
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 89
Βγήκε μία ανακοίνωση για την 6κ ότι θα πάρουν άτομα από επιλαχών Δεν ξέρω άμα το είδατε! Εγώ που ήμουν 230 κάτι επιλαχών λέτε να με φωνάξουν ή απίθανα το βρίσκεται;
Που είναι αυτή η ανακοίνωση; Εκτός και αν αναφέρεις την ανακοίνωση που έβγαλαν οι συνδικαλιστές των φυλακών, εκεί πρόταση έγινε από τους συνδικαλιστές λόγω έλλειψης προσωπικού να αυξηθεί ο αριθμός μέσω τους επιλαχόντες της 6κ. Δεν σημαίνει όμως ότι θα την δεχθεί ο ασεπ.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
ARN έγραψε:Που είναι αυτή η ανακοίνωση;Εκτός και αν αναφέρεις την ανακοίνωση που έβγαλαν οι συνδικαλιστές των φυλακών, εκεί πρόταση έγινε από τους συνδικαλιστές λόγω έλλειψης προσωπικού να αυξηθεί ο αριθμός μέσω τους επιλαχόντες της 6κ. Δεν σημαίνει όμως ότι θα την δεχθεί ο ασεπ.
Αααα! Ναι πριν περίπου κάνα μήνα βγήκε αυτό! Μάλλον αυτό που λες εάν το δεχθούν υπάρχουν ελπίδες;
Δεν γνωρίζω καθόλου αδερφέ αν έχεις ελπίδες
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
ARN έγραψε:Δεν γνωρίζω καθόλου αδερφέ αν έχεις ελπίδες
Άντε τώρα αν βγεί εκτός ΑΣΕΠ όπως λένε κάτι μπορει να κάνω
Λογικά περιμένουν να τελειώσει η 6κ ώστε να δουν πόσο ακριβώς αριθμό θα προκηρύξουν. Τέλη Νοεμβρίου αν δεν υπάρξει καραντίνα θα τελειώσει η 6κ. Οπότε από Δεκέμβρη η από το νέο έτος θα έρθει η καινούργια προκήρυξη
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Guardian νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα όποτε και να παραιτηθείς αλλά δεν είμαι και 100% βέβαιος.
AΝ βγει στα προτυπα ειδικών φρουρών και συνοριοφυλακων τότε το όριο ηλικίας θα είναι 28.
Ο χρόνος δεν περναει, οι στιγμές περνανε.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
αυτες ειναι για την. Δραμα, για της Δραμας ξεραμε οτι θα ειναι ετσι και αλλιως μεσο Ασεπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες