Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Anavatis »

Καλησπέρα σε όλους. Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου θα πω ότι στο οικονομικό κομμάτι ο sofron522 έχει δίκιο. Και θα εξηγήσω τον λόγο χωρίς να πιστεύω ότι είναι εν ενεργεία εξωτερικός φρουρός γιατί ενώ έλεγε σωστά πράγματα μισθολογικά, αργότερα τα μπέρδεψε με την εκπαίδευση στον Κορυδαλλό που είναι για τους εσωτερικούς μόνο οπότε πιθανολογώ ότι δεν είναι μόνιμος.

Οι εξωτερικοί έκαναν Κομοτηνή τότε και τώρα η 6κ/2018 θα κάνει στην Θήβα βάση ανακοινώσεων. Πάντως για το μισθολογικο είχε δίκιο και θα σας εξηγήσω τον λόγο. Θα μου πεις πως γίνεται με 13 χρόνια να παίρνει μόνο 900-940?; Είναι πολύ απλό. Από το 2007 έως το 2010 που μπήκαμε στο μνημόνιο πρόλαβε και ανέβηκε ένα μισθολογικό κλιμάκιο (3ετια).

Από το 2010 έως και 31-12-2017 υπήρχε πάγωμα μισθολογικών προαγωγών λόγω μνημονίου! Άρα ανέβηκε ένα ακόμα μισθολογικό κλιμάκιο από το 2018 έως σήμερα. Άρα παίρνει το ΜΚ3 που αντιστοιχεί σε 978? μικτά + 150? το επικινδυνότητας. Μαζί με τις κρατήσεις βγαίνουν καθαρά 905-910?.

Δεν τον υποστηρίζω απλά έβαλα τα πράγματα στην θέση τους γιατί λέγατε για 1100? με 13 χρόνια υπηρεσίας ενώ ξεχνάτε ότι είχαμε μνημόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Σεπ 27, 2020 8:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis32
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από Politis32 »

Για το οικονομικό συμφωνω με σενα φιλε. Εξωτερικους που είχα ρωτήσει κι εγω το ιδιο μου ειπαν. Τωρα για τα αλλα αστα να πάνε. Ότι να ναι. Τεσπα. Καλο είναι ομως να μην ασχολούμαστε άλλον με τον συγκεκριμένο.
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. »

Anavatis αυτά θα ίσχυαν αν δεν είχαμε την λεγόμενη "προσωπική διαφορά". Ξεχνάς το πάγωμα μειώσεων που έχουμε ως προσωπικό των Καταστημάτων Κράτησης

(το λεγόμενο "κουτάκι").Στην Σ. Υ. Πάντως είναι ακριβώς τα ποσά που προέγραψα. Δεν ξέρω αν έχουμε διαφορές με την Υ. Ε. Φ. Κ. Κ.

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Guardian »

Εθελοντη μηπως ξερεις τι γινεται αν καποιος θελει να παραιτηθει ενω εχει υπογραψει προσληψη; Υπαρχει προστιμο και αν ναι ποσο ειναι;
Ρένα2017
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Ρένα2017 »

Ξέρει κανείς για τους εσωτερικούς που κάνουν εκπαίδευση; Κ αν είναι εσωκλειστοι; Κ να υπάρχουν τα απαραίτητα; Γιατί δύο τρεις μήνες η εκπαίδευση θα βγει δύο μισθοί αν δεν υπάρχουν αυτά. Γ αυτό ρωτάω γ το οικονομικό. Ειναι το πιο φλέγον ζήτημα. Κ αυτό με την παραίτηση που είπε το παιδί. Πληρώνεις πρόστιμο;

Άβαταρ μέλους
Bitcoins8
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Bitcoins8 »

Βγήκε μία ανακοίνωση για την 6κ ότι θα πάρουν άτομα από επιλαχών Δεν ξέρω άμα το είδατε! Εγώ που ήμουν 230 κάτι επιλαχών λέτε να με φωνάξουν ή απίθανα το βρίσκεται;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ARN »

Που είναι αυτή η ανακοίνωση; Εκτός και αν αναφέρεις την ανακοίνωση που έβγαλαν οι συνδικαλιστές των φυλακών, εκεί πρόταση έγινε από τους συνδικαλιστές λόγω έλλειψης προσωπικού να αυξηθεί ο αριθμός μέσω τους επιλαχόντες της 6κ. Δεν σημαίνει όμως ότι θα την δεχθεί ο ασεπ.

Άβαταρ μέλους
Bitcoins8
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

ARN έγραψε:Που είναι αυτή η ανακοίνωση;Εκτός και αν αναφέρεις την ανακοίνωση που έβγαλαν οι συνδικαλιστές των φυλακών, εκεί πρόταση έγινε από τους συνδικαλιστές λόγω έλλειψης προσωπικού να αυξηθεί ο αριθμός μέσω τους επιλαχόντες της 6κ. Δεν σημαίνει όμως ότι θα την δεχθεί ο ασεπ.

Αααα! Ναι πριν περίπου κάνα μήνα βγήκε αυτό! Μάλλον αυτό που λες εάν το δεχθούν υπάρχουν ελπίδες;

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Δεν γνωρίζω καθόλου αδερφέ αν έχεις ελπίδες
Άβαταρ μέλους
Bitcoins8
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

ARN έγραψε:Δεν γνωρίζω καθόλου αδερφέ αν έχεις ελπίδες

Άντε τώρα αν βγεί εκτός ΑΣΕΠ όπως λένε κάτι μπορει να κάνω

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Λογικά περιμένουν να τελειώσει η 6κ ώστε να δουν πόσο ακριβώς αριθμό θα προκηρύξουν. Τέλη Νοεμβρίου αν δεν υπάρξει καραντίνα θα τελειώσει η 6κ. Οπότε από Δεκέμβρη η από το νέο έτος θα έρθει η καινούργια προκήρυξη
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. »

Guardian νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα όποτε και να παραιτηθείς αλλά δεν είμαι και 100% βέβαιος.
Καναδός
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Καναδός »

AΝ βγει στα προτυπα ειδικών φρουρών και συνοριοφυλακων τότε το όριο ηλικίας θα είναι 28.
Ο χρόνος δεν περναει, οι στιγμές περνανε.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από BorderPolice »

αυτες ειναι για την. Δραμα, για της Δραμας ξεραμε οτι θα ειναι ετσι και αλλιως μεσο Ασεπ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες