Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι 2020
Φίλε άκουσα χθες τη συνέντευξη του Χρυσοχοιδη και είπε πως φέτος θα πάρει 700!!
- Giorgos33
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Μάγκες μια ερώτηση ξέρει κανείς αν από την σχολή αστυφυλάκων υπάρχει κάποιος τρόπος να μπεις λιμενικο;
Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με κάτι που με απασχολεί. Είμαι τριτοετης φοιτητής σε ΑΕΙ του χρόνου με το καλό θα πάρω το πτυχίο μου. Σκέφτομαι πολύ έντονα να ξαναδώσω πανελλήνιες για τη σχολή αστυφυλάκων μιας και είναι κάτι που ήθελα αλλά δεν τόλμησα όταν μου δόθηκε η ευκαιρία την πρώτη φορά στις πανελλήνιες. Πιστεύω ότι αν διαβασω θα την πιάσω. Ωστόσο θέλω να ρωτήσω. Διαβασα οτι μετα την αποφοίτηση πάμε 2 χρόνια σε ΑΤ στην Αθήνα. μετάαπόαυτα τα χρόνια θα πρέπει να παραμείνουμε Αθήνα; Ή μπορούμε να διαλέξουμε τον τόπο που θα εργαζόμαστε πλέον ως αστυνομικοίι; Θαπροτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει και όχι κακοπροαίρετα. Ευχαριστώ πολ! ύ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ρε παιδια με τις πκε τι γινεται επιτελους ποτε θα δωσουμε?
Γνωρίζει κάποιος αν λειτουργεί το τμήμα στα Γρεβενά και στην Καρδίτσα; Και επίσης επιλέγεις σε ποιο τμήμα θέλεις να πας;
- Giorgos33
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επιλέγεις εσύ κατά προτίμηση που θέλεις να πας αλλά θα σε στείλουν κάπου ανάλογα με τα μόρια που έχεις
Καλησπέρα, είμαι υποψήφιος από ΕΠΑΛ με 17590 μόρια. Η περσινή βάση είναι 16575. Λέτε να είμαι μεσα φέτος;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλησπέρα, λογικά είσαι μέσα. Πιστέυω ότι αν ανέβουν θα ανέβουν ελάχιστα οι βάσεις. Καλά αποτελέσματα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλημερα απο γενικο λυκειο νεο συστημα εχω 16800 ειμαι μεσ?
Παιδεία ξέρει κανείς πως είναι η σχολή στο Ρέθυμνο οι εγκαταστάσεις κλπ και η ζωή γενικά στην Κρήτη και σε σχέση με την Κομοτηνή το Ρέθυμνο και το δηδημοτηχο τι θα διαλέγατε;
Άκουσα η σχολή στο Ρέθυμνο είναι μέσα στην πόλη, οπότε θεωρώ θα είναι καλύτερα από Κομοτηνή και Διδυμότειχο. Ωστόσο, εγώ θα διάλεγα Διδυμότειχο/Κομοτηνή γιατί είμαι από ΑλεξανδρούποληAlex1213 έγραψε: Παιδεία ξέρει κανείς πως είναι η σχολή στο Ρέθυμνο οι εγκαταστάσεις κλπ και η ζωή γενικά στην Κρήτη και σε σχέση με την Κομοτηνή το Ρέθυμνο και το δηδημοτηχο τι θα διαλέγατε;
Και εγώ αυτό πιστεύω. Αυτά μου είπαν και μερικοί καθηγητές με τους οποίους μίλησα. Θα υπάρξει μια μικρή άνοδος, αλλά θα είμαι μέσα..georgem23 έγραψε: Καλησπέρα, λογικά είσαι μέσα. Πιστέυω ότι αν ανέβουν θα ανέβουν ελάχιστα οι βάσεις. Καλά αποτελέσματα.
Εγώ από Ξάνθη είμαι και όντως σκέφτομαι να δηλώσω και Κομοτηνή και Διδυμότειχο αλλά θα ήθελα να πάω και Κρήτη να δω πως είναι ούτος η άλλως στην σχολή κάθεσαι πάνω κάτω 8-9 μήνες
Παιδιά Καλημέρα Ειμαι καινούργιος στο φορουμ
Υποψήφιος για 2η φορα στην πολυαγαπημένη και όνειρο ζωης σχολη Αστυφυλάκων
Συγκέντρωσα φέτος 17.100 μορια ύστερα απο κοπο και σημαντικές στερήσεις
Στο δια ταύτα, επειδή εχω παρακολουθήσει κι αλλα φορουμ προηγούμενων χρόνων θα θέλετε να δημιουργήσουμε μια ομάδα σίγουρων επιτυχόντων δλδ απο παιδιά που συγκέντρωσαν μόρια παραπάνω απο την περσινή βάση (γιατι σίγουρα η βαση λογω των αυξημένων θέσεων σε συνδυασμό με την δυσκολία των εξετάσεων δεν πρόκειται να ανέβει..)
Υποψήφιος για 2η φορα στην πολυαγαπημένη και όνειρο ζωης σχολη Αστυφυλάκων
Συγκέντρωσα φέτος 17.100 μορια ύστερα απο κοπο και σημαντικές στερήσεις
Στο δια ταύτα, επειδή εχω παρακολουθήσει κι αλλα φορουμ προηγούμενων χρόνων θα θέλετε να δημιουργήσουμε μια ομάδα σίγουρων επιτυχόντων δλδ απο παιδιά που συγκέντρωσαν μόρια παραπάνω απο την περσινή βάση (γιατι σίγουρα η βαση λογω των αυξημένων θέσεων σε συνδυασμό με την δυσκολία των εξετάσεων δεν πρόκειται να ανέβει..)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
όχι δεν λειτουργούνgiota1111 έγραψε:Γνωρίζει κάποιος αν λειτουργεί το τμήμα στα Γρεβενά και στην Καρδίτσα;Και επίσης επιλέγεις σε ποιο τμήμα θέλεις να πας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης