Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι 2020
Καλησπέρα σε όλους,
είμαι 22 ετών κοπέλα, τελειόφοιτη Φιλολογίας. Αφού δεν είχα τα απαραίτητα μόρια για να εισαχθώ στους ειδικούς φρουρούς μέσω ΑΣΕΠ σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσω ξανά πανελλήνιες. Η αστυνομία ήταν και είναι το όνειρό μου ανέκαθεν. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1) Αξίζει σε αυτήν την ηλικία;
2) Μπορώ να φοιτώ παράλληλα στην Φιλολογία και στην Αστυφυλάκων;
3) Ισχύει πως κατά το 1ο έτος στην Αστυφυλάκων μένεις μέσα και έπειτα στο 2ο έτος κάνεις την πρακτική σου έξω; Και αν ναι, γίνεται σε περιοχή της επιλογής σου;
Σας ευχαριστώ όλους/ες εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
είμαι 22 ετών κοπέλα, τελειόφοιτη Φιλολογίας. Αφού δεν είχα τα απαραίτητα μόρια για να εισαχθώ στους ειδικούς φρουρούς μέσω ΑΣΕΠ σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσω ξανά πανελλήνιες. Η αστυνομία ήταν και είναι το όνειρό μου ανέκαθεν. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1) Αξίζει σε αυτήν την ηλικία;
2) Μπορώ να φοιτώ παράλληλα στην Φιλολογία και στην Αστυφυλάκων;
3) Ισχύει πως κατά το 1ο έτος στην Αστυφυλάκων μένεις μέσα και έπειτα στο 2ο έτος κάνεις την πρακτική σου έξω; Και αν ναι, γίνεται σε περιοχή της επιλογής σου;
Σας ευχαριστώ όλους/ες εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
1. Δεν είσαι πολύ μεγάλη αν εννοείς αυτό.2. Όχι δεν γίνεται. Αν τελειώσεις και μετά δεν υπάρχει θέμα.
3. Ναι προφανώς μπορείς να δηλώσεις προτίμηση. Βέβαια, η πρακτική των Δοκίμων δεν γίνεται μόνο σε μια περιοχή ούτε μόνο σε μία υπηρεσία.
3. Ναι προφανώς μπορείς να δηλώσεις προτίμηση. Βέβαια, η πρακτική των Δοκίμων δεν γίνεται μόνο σε μια περιοχή ούτε μόνο σε μία υπηρεσία.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Όσον αφορά το ερώτημα 3 , για να το διευκρινησουμε , έστω ότι περνάω στην Ξάνθη , στο δεύτερο έτος θα μπορώ να πάω Αθήνα για την πρακτική; Επίσης, όσον αφορά τις μεταθέσεις τι γίνεται; Εγώ δηλαδή που θέλω να μείνω Αθήνα μόνιμα θα μπορέσω;
Καλησπέρα παιδιά.. μέχρι τι ηλικία μπορεί κάποιος να δώσει πανελλήνιες και να μπει αστυνομία;
Μέχρι τα 26
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Πια τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων που λειτουργούν είναι στην Κομοτηνή, στο Διδυμότειχο και στο Ρέθυμνο.ΜΑΡΙΑ235 έγραψε:Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Όσον αφορά το ερώτημα 3, για να το διευκρινησουμε, έστω ότι περνάω στην Ξάνθη, στο δεύτερο έτος θα μπορώ να πάω Αθήνα για την πρακτική; Επίσης, όσον αφορά τις μεταθέσεις τι γίνεται; Εγώ δηλαδή που θέλω να μείνω Αθήνα μόνιμα θα μπορέσω;
Αν δεν κάνω λάθος προς το καλοκαίρι βγαίνει κάποια σχετική διαταγή όπου κατανέμονται οι θέσεις πρακτικής των Δοκίμων Αστυφυλάκων. Προφανώς οι Δόκιμοι θα δηλώνουν κάποια προτίμηση και εννοείται πως οι περισσότερες θέσεις είναι για υπηρεσίες της ΓΑΔΑ και της ΓΑΔΘ. Όσο αναφορά τις τοποθετήσεις-μεταθέσεις μην ανησυχείς μπορείς να είσαι για πάντα στην Αθήνα, δεν είναι πολύ δύσκολο...
Ευχαριστώ και πάλι , να είστε καλά 

δηλαδή μέχρι να κλείσεις τα 26 ; δηλαδή εγώ που κλείνω το 2021 τα 26 μπορούν δω να δώσω πανελλαδικές του χρόνου;ΜΑΡΙΑ235 έγραψε:Μέχρι τα 26
Καλησπερα παιδια ειμαι κ εγω τελειοφοιτος και υποψηφιος φετος για αστυνομια. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει περιπτωση να μην παρουν φετος λογω κοροναιου καο τι μπορει να γιμει με τις πκε δηλαδη αθληματα, ψυχομετρικα και υγειονομικες λογω της υπαρχουσας καταστασης.
Ydneas , δεν πρέπει να υπερβαίνεις το 26ο έτος της ηλικίας σου κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας των εξετάσεων.
Του χρόνου σκέφτομαι να δώσω κι εγώ. Καλή μας επιτυχία , εύχομαι να γίνουμε συνάδελφοι
Του χρόνου σκέφτομαι να δώσω κι εγώ. Καλή μας επιτυχία , εύχομαι να γίνουμε συνάδελφοι

GeorgePap , καλή σου επιτυχία. Δεν γνωρίζω καθόλου για το τι πρόκειται να συμβεί. Αυτό ίσως αποφασιστεί αργότερα από τα αρμόδια υπουργεία. Δεν θέλω να σου πω κάτι και να είναι λάθος. Όποιος γνωρίζει μπορεί να σε διαφωτίσει μέσω της σελίδας. Καλό σου βράδυ.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
georgepap έγραψε:Καλησπερα παιδια ειμαι κ εγω τελειοφοιτος και υποψηφιος φετος για αστυνομια. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει περιπτωση να μην παρουν φετος λογω κοροναιου καο τι μπορει να γιμει με τις πκε δηλαδη αθληματα, ψυχομετρικα και υγειονομικες λογω της υπαρχουσας καταστασης.
Καλησπερα, δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρει ατομα η σχολη δεν υπαρχει καποια τετοια ενημερωση. μην αγχωνεστε συνεχιστε τη μελετη σας κι ολακαλα θα πανε! σιγουρα θα υπαρξει μια αναπροσαρμογη αλλα να μην παρει εισακτεους δεν υπαρχει περιπτωση
και εγώ το ευχομαι!! να είσαι καλάΜΑΡΙΑ235 έγραψε:Ydneas , δεν πρέπει να υπερβαίνεις το 26ο έτος της ηλικίας σου κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας των εξετάσεων.
@marsupilami Έχεις λάβει μέγιστο αριθμό μηνυμάτων κι δεν μπορώ να σου στείλω άλλα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
θα πάρει και μάλιστα περισσότερους από το 2019. Τώρα γιά τον αριθμό ακούγετε γιά πάνω από 500 αστυφύλακες. Καλό είναι να περιμένουμε να βγει η προκύρηξη σε λίγες ημέρες ως προς τον αριθμό.ΜΑΡΙΑ235 έγραψε:@marsupilami Έχεις λάβει μέγιστο αριθμό μηνυμάτων κι δεν μπορώ να σου στείλω άλλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες