Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Από νέο έτος θα δούμε αν βγει κάτι... Ακόμα και να αλλάξει την ηλικία θα αλλάξει και τα μόρια από τα κριτήρια. Τωρα βλέπουν μόνο την υγεία που έχουν θέμα από νέο έτος θα κάνουν εμβόλια όλοι και θα Ήμαστε στην ασφάλειά προκήρυξη πρώτα φυλακές μετα ς. Φ και αν όλα πάνε καλά από Σεπτέμβρη ε. Φ και ενδεχομένως αν βγάλει εκτος απρόοπτου που λέει για τα πανεπιστήμια φύλακες ... Το 2021 είναι λίγο μπερδεμένα αλλα προς το παρών φυλακές και ς. Φ είναι σίγουρα για το 2021 τα αλλα δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Καλημέρα. Πολλά θα φανούν από το νέο έτος και από τό αν θα βγει για πανεπιστήμια και τό τί θά είναι αυτοί.
SWAT έγραψε:Καλησπέρα παίδες νέος στην παρέα ! Είμαι 19 και θέλω παρά πολύ να μπω αστυνομία έχω δώσει είδη δυο φορές πανελλήνιες αλλά δεν τα κατάφερα. Για εμένα η αστυνομία είναι η ζωή μου, θέλω να κάνω αυτό το επάγγελμα από την ώρα που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ποτέ δεν με ένοιαζε η αποκατάσταση Πάντα ήθελα να μπω γιατί το αγαπαω πραγματικά σαν επάγγελμα και θεσμό.
Τώρα στα του θέματος. Διάβασα εδώ ( Διαγωνισμός της ΕΛ. ΑΣ. Για την πρόσληψη 500 Ειδικών Φρουρών.) να τα έχω για την προκήρυξη Προλαβαίνω νομίζετε ;(Έχω είδη δίπλωμα Αυτοκινητου, μηχανής 125cc και Απολυτήριό 13) Επίσης οι γονείς μου Με πιέζουν να κάνω τα χαρτιά μου για εποπ.
Θα τα έκανα μόνο και μόνο από ανάγκη αλλά τώρα που βλέπω ότι υπάρχει προοπτική για το όνειρο της ζωής Μου το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και ψηλό μαλώνουμε για αυτό. Συγνώμη αν σας κούρασα και εύχομαι κάθε επιτυχία σε οτι θέλετε πραγματικά !
Καλημέρα φίλε αυτό το άρθρο που διάβασες ήταν από το 2014 ! Ήταν να βγει τότε αλλά άλλαξε η κυβέρνηση και δεν βγήκε ποτέ!
SWat φανταρος εχεις παει; Αυτο ειναι το σημαντικοτερο αλλιως δε μπορεις να συμμετεχεις!
Όχι δεν έχω πάει ! Το ξέρω ότι είναι απαρατήρητη προϋπόθεση η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων.
Αυτο ρώτησα λέω να μπω τώρα στης Α εσσο Ιανουαρίου και να καταταγώ ειδικές δυνάμεις για να πάρω και τα μόρια ! Προλαβαίνω πιστεύεται μια επικείμενη προκήρυξη ειδικών φρουρών ;
Αυτο ρώτησα λέω να μπω τώρα στης Α εσσο Ιανουαρίου και να καταταγώ ειδικές δυνάμεις για να πάρω και τα μόρια ! Προλαβαίνω πιστεύεται μια επικείμενη προκήρυξη ειδικών φρουρών ;
Και Ιανουάριο να μπεις θα απολυθείς Οκτώβριο φίλε... Αν και μακάρι να βγάλει το 21... Δεν προλαβαίνεις
Ρε φίλε είσαι ακόμα 19. Πηγαινε φαντάρος και βλέπεις! Θα προλάβεις σίγουρα πάνω από 1 προκηρύξεις μέχρι να πας 28!
Στο προηγούμενο νημα για την προκήρυξη των ΕΦ μερικά Παιδιά έγραψαν ότι δεν μπορεί να ανέβει το όριο ηλικίας λογω του ασφαλιστικού και έστελναν επιστολές για να ανέβει ξέρει κανείς τι γίνεται με το ασφαλιστικό?
nikos521 έγραψε:Στο προηγούμενο νημα για την προκήρυξη των ΕΦ μερικά Παιδιά έγραψαν ότι δεν μπορεί να ανέβει το όριο ηλικίας λογω του ασφαλιστικού και έστελναν επιστολές για να ανέβει ξέρει κανείς τι γίνεται με το ασφαλιστικό;
Ρε Νικόλα όταν είναι να βγει εκείνη την περίοδο θα ακουστεί κ κάτι για ηλικία! Τώρα τι θέμα μας είναι πότε θα βγει !
Μια αισιόδοξη καλημέρα για όλους! Με επιφύλαξη πάντα άκουσα από δικό μου άτομο ότι θα βγει 1500 σαν περσυ το καλοκαίρι! Κατά 90% θα ξέρω αρχές του μήνα τι και πως! Πιστεύω ότι ισχύει διότι είναι συγγενής μου αυτός που μου το είπε!
SWAT έγραψε:
Όχι δεν έχω πάει !Το ξέρω ότι είναι απαρατήρητη προϋπόθεση η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων.
Το 2021 σίγουρα όχι.
Εδώ παίζεται να αυξηθεί και η θητεία.
Η γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις άλλη μια φορά με σοβαρότητα, πρόγραμμα και πειθαρχία να περάσεις μέσω πανελλαδικών κάπου διότι είσαι πιτσιρικάς και αν δεν τα καταφέρεις τότε να την ψάξεις για φρουρός.
Πίστεψέ με είναι ευλογία το ότι έχεις τη δυνατότητα αυτή ακόμα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Φίλε θα σου δώσω μια συμβουλή. Είμαι 21 ετών και φέτος αποφάσισα να ξαναδωσω πανελλήνιες το 2022 (Για πυροσβεστική και αστυνομία). Το καλοκαίρι σχεδιάζω να τελειώσω την σχολή στην οποία φοιτω και να στρωθω στο διάβασμα (Έχω ήδη ξεκινήσει τη προετοιμασία). Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι από τη στιγμή που θέλεις κάτι μη περιμένεις τη προκήρυξη. Είσαι ακόμα μικρός οπως και εγώ. Η αποτυχία είναι πάντα ένα ενδεχόμενο. Αλλά όταν θέλεις κάτι πρέπει να πολεμήσεις μέχρι εσχάτων. Η βάση φέτος δεν θα είναι πολύ υψηλή πιθανολογώ (Και πιστεύω και τα επόμενα έτη). Στρώσου, και αγωνισου για αυτό που θες. Πάντα φιλικά.SWAT έγραψε: Όχι δεν έχω πάει !Το ξέρω ότι είναι απαρατήρητη προϋπόθεση η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων. Αυτο ρώτησα λέω να μπω τώρα στης Α εσσο Ιανουαρίου και να καταταγώ ειδικές δυνάμεις για να πάρω και τα μόρια ! Προλαβαίνω πιστεύεται μια επικείμενη προκήρυξη ειδικών φρουρών ;
Παιδιά κάτι διάβασα τώρα ότι ακούγεται Για εκλογές μετά την πανδημία! Κακο για εμάς αυτο; ;
Είναι καλό γιατί είτε θα κάνουν παντού προσλήψεις, είτε θα υποσχεθουν προσλήψεις!
Ναι λογικά έτσι θα είναι! Απλά μην πάει και το 21 χαμένο χαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες