Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Από νέο έτος θα δούμε αν βγει κάτι... Ακόμα και να αλλάξει την ηλικία θα αλλάξει και τα μόρια από τα κριτήρια. Τωρα βλέπουν μόνο την υγεία που έχουν θέμα από νέο έτος θα κάνουν εμβόλια όλοι και θα Ήμαστε στην ασφάλειά προκήρυξη πρώτα φυλακές μετα ς. Φ και αν όλα πάνε καλά από Σεπτέμβρη ε. Φ και ενδεχομένως αν βγάλει εκτος απρόοπτου που λέει για τα πανεπιστήμια φύλακες ... Το 2021 είναι λίγο μπερδεμένα αλλα προς το παρών φυλακές και ς. Φ είναι σίγουρα για το 2021 τα αλλα δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Xrounk »

Καλημέρα. Πολλά θα φανούν από το νέο έτος και από τό αν θα βγει για πανεπιστήμια και τό τί θά είναι αυτοί.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από BilD »

SWAT έγραψε:Καλησπέρα παίδες νέος στην παρέα ! Είμαι 19 και θέλω παρά πολύ να μπω αστυνομία έχω δώσει είδη δυο φορές πανελλήνιες αλλά δεν τα κατάφερα. Για εμένα η αστυνομία είναι η ζωή μου, θέλω να κάνω αυτό το επάγγελμα από την ώρα που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ποτέ δεν με ένοιαζε η αποκατάσταση Πάντα ήθελα να μπω γιατί το αγαπαω πραγματικά σαν επάγγελμα και θεσμό.

Τώρα στα του θέματος. Διάβασα εδώ ( Διαγωνισμός της ΕΛ. ΑΣ. Για την πρόσληψη 500 Ειδικών Φρουρών.) να τα έχω για την προκήρυξη Προλαβαίνω νομίζετε ;(Έχω είδη δίπλωμα Αυτοκινητου, μηχανής 125cc και Απολυτήριό 13) Επίσης οι γονείς μου Με πιέζουν να κάνω τα χαρτιά μου για εποπ.

Θα τα έκανα μόνο και μόνο από ανάγκη αλλά τώρα που βλέπω ότι υπάρχει προοπτική για το όνειρο της ζωής Μου το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και ψηλό μαλώνουμε για αυτό. Συγνώμη αν σας κούρασα και εύχομαι κάθε επιτυχία σε οτι θέλετε πραγματικά !

Καλημέρα φίλε αυτό το άρθρο που διάβασες ήταν από το 2014 ! Ήταν να βγει τότε αλλά άλλαξε η κυβέρνηση και δεν βγήκε ποτέ!

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 348

Δημοσίευση από Guardian »

SWat φανταρος εχεις παει; Αυτο ειναι το σημαντικοτερο αλλιως δε μπορεις να συμμετεχεις!
SWAT
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από SWAT »

Όχι δεν έχω πάει ! Το ξέρω ότι είναι απαρατήρητη προϋπόθεση η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων.
Αυτο ρώτησα λέω να μπω τώρα στης Α εσσο Ιανουαρίου και να καταταγώ ειδικές δυνάμεις για να πάρω και τα μόρια ! Προλαβαίνω πιστεύεται μια επικείμενη προκήρυξη ειδικών φρουρών ;

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Και Ιανουάριο να μπεις θα απολυθείς Οκτώβριο φίλε... Αν και μακάρι να βγάλει το 21... Δεν προλαβαίνεις
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε φίλε είσαι ακόμα 19. Πηγαινε φαντάρος και βλέπεις! Θα προλάβεις σίγουρα πάνω από 1 προκηρύξεις μέχρι να πας 28!
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από nikos521 »

Στο προηγούμενο νημα για την προκήρυξη των ΕΦ μερικά Παιδιά έγραψαν ότι δεν μπορεί να ανέβει το όριο ηλικίας λογω του ασφαλιστικού και έστελναν επιστολές για να ανέβει ξέρει κανείς τι γίνεται με το ασφαλιστικό?
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

nikos521 έγραψε:Στο προηγούμενο νημα για την προκήρυξη των ΕΦ μερικά Παιδιά έγραψαν ότι δεν μπορεί να ανέβει το όριο ηλικίας λογω του ασφαλιστικού και έστελναν επιστολές για να ανέβει ξέρει κανείς τι γίνεται με το ασφαλιστικό;

Ρε Νικόλα όταν είναι να βγει εκείνη την περίοδο θα ακουστεί κ κάτι για ηλικία! Τώρα τι θέμα μας είναι πότε θα βγει !

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Μια αισιόδοξη καλημέρα για όλους! Με επιφύλαξη πάντα άκουσα από δικό μου άτομο ότι θα βγει 1500 σαν περσυ το καλοκαίρι! Κατά 90% θα ξέρω αρχές του μήνα τι και πως! Πιστεύω ότι ισχύει διότι είναι συγγενής μου αυτός που μου το είπε!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από D.Y.K »

SWAT έγραψε:

Όχι δεν έχω πάει !Το ξέρω ότι είναι απαρατήρητη προϋπόθεση η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων.
Αυτο ρώτησα λέω να μπω τώρα στης Α εσσο Ιανουαρίου και να καταταγώ ειδικές δυνάμεις για να πάρω και τα μόρια ! Προλαβαίνω πιστεύεται μια επικείμενη προκήρυξη ειδικών φρουρών ;

Το 2021 σίγουρα όχι.

Εδώ παίζεται να αυξηθεί και η θητεία.

Η γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις άλλη μια φορά με σοβαρότητα, πρόγραμμα και πειθαρχία να περάσεις μέσω πανελλαδικών κάπου διότι είσαι πιτσιρικάς και αν δεν τα καταφέρεις τότε να την ψάξεις για φρουρός.

Πίστεψέ με είναι ευλογία το ότι έχεις τη δυνατότητα αυτή ακόμα.

Stavros99
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Stavros99 »

SWAT έγραψε: Όχι δεν έχω πάει !Το ξέρω ότι είναι απαρατήρητη προϋπόθεση η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων. Αυτο ρώτησα λέω να μπω τώρα στης Α εσσο Ιανουαρίου και να καταταγώ ειδικές δυνάμεις για να πάρω και τα μόρια ! Προλαβαίνω πιστεύεται μια επικείμενη προκήρυξη ειδικών φρουρών ;

Φίλε θα σου δώσω μια συμβουλή. Είμαι 21 ετών και φέτος αποφάσισα να ξαναδωσω πανελλήνιες το 2022 (Για πυροσβεστική και αστυνομία). Το καλοκαίρι σχεδιάζω να τελειώσω την σχολή στην οποία φοιτω και να στρωθω στο διάβασμα (Έχω ήδη ξεκινήσει τη προετοιμασία). Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι από τη στιγμή που θέλεις κάτι μη περιμένεις τη προκήρυξη. Είσαι ακόμα μικρός οπως και εγώ. Η αποτυχία είναι πάντα ένα ενδεχόμενο. Αλλά όταν θέλεις κάτι πρέπει να πολεμήσεις μέχρι εσχάτων. Η βάση φέτος δεν θα είναι πολύ υψηλή πιθανολογώ (Και πιστεύω και τα επόμενα έτη). Στρώσου, και αγωνισου για αυτό που θες. Πάντα φιλικά.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Παιδιά κάτι διάβασα τώρα ότι ακούγεται Για εκλογές μετά την πανδημία! Κακο για εμάς αυτο; ;
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Είναι καλό γιατί είτε θα κάνουν παντού προσλήψεις, είτε θα υποσχεθουν προσλήψεις!
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Ναι λογικά έτσι θα είναι! Απλά μην πάει και το 21 χαμένο χαχα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες