Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Alexiptwtistis18 »

Και γω αυτό πιστεύω, μέλλον πάει για προκυρηξη
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Gouleas94 »

BilD έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Τα ίδια λέει και εδώ για προσλήψεις : https://eleftherostypos.gr/oikonomia/proupologismos-oi-dyo-paragontes-pou-ektroxiasan-tis-problepseis-kai-o-aerosakos-ton-314-dis-syn-3-dis-e/

Των φυλακών που είναι η μόνη 100% σίγουρη πάλι δεν την αναφέρουν, άρα απλά κοιτάνε το κονδύλιο του προ. Πο και το βαφτίζουν πυροσβεστες και αστυνομικοί.

Δεν νομίζω φίλε υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική! Δεν θα τα έγραφαν χωρίς λόγο και τα δύο!

τα προφανείς λες φιλε μ bild
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από BilD »

Gouleas94 έγραψε:
BilD έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Τα ίδια λέει και εδώ για προσλήψεις : https://eleftherostypos.gr/oikonomia/proupologismos-oi-dyo-paragontes-pou-ektroxiasan-tis-problepseis-kai-o-aerosakos-ton-314-dis-syn-3-dis-e/

Των φυλακών που είναι η μόνη 100% σίγουρη πάλι δεν την αναφέρουν, άρα απλά κοιτάνε το κονδύλιο του προ. Πο και το βαφτίζουν πυροσβεστες και αστυνομικοί.

Δεν νομίζω φίλε υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική! Δεν θα τα έγραφαν χωρίς λόγο και τα δύο!

τα προφανείς λες φιλε μ bild

Ε ναι ρε μπρο !

Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Xrounk »

Παιδιά μήπως για αστυνομία εννοεί τού Πανεπιστημίου;
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Xrounk έγραψε:Παιδιά μήπως για αστυνομία εννοεί τού Πανεπιστημίου;
οχι ειναι γιατί Μακρόνησο για τις φυλακές
alex10
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από alex10 »

Καλησπέρα παιδιά! Με χαρά διάβασα και εγώ τα άρθρα περι προσλήψεων, θα ξεκαθαρισει το πεδιο και με τους εποπ οποτε σε μια ενδεχομενη προκυρηξη δεν θα ειναι στον θεο τα μορια.
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

[/QUOTE

Για προκηρύξεις κανονικά πάμε το καλοκαίρι δεν θα το πέταγαν έτσι! Πάμε για ΕΦ και πυροσβεστική με τα λεγόμενα αυτά και από ότι ξέρω και εγώ! Πάντως για πανεπιστιμιακη λένε ότι θα αργήσουν δν μπορούν να στελεχώσουν τοσα άτομα κατευθείαν!

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Xrounk έγραψε:Παιδιά μήπως για αστυνομία εννοεί τού Πανεπιστημίου;

Ίσως και Ναι! Αλλά άμα αυτοί για τα πανεπιστήμια είναι ΕΦ; Δεν μας χαλάει καθόλου!

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

BilD έγραψε:

[/QUOTE

Για προκηρύξεις κανονικά πάμε το καλοκαίρι δεν θα το πέταγαν έτσι! Πάμε για ΕΦ και πυροσβεστική με τα λεγόμενα αυτά και από ότι ξέρω και εγώ! Πάντως για πανεπιστιμιακη λένε ότι θα αργήσουν δν μπορούν να στελεχώσουν τοσα άτομα κατευθείαν!

Μακάρι να βγουν αλήθεια αυτά που λέμε!

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 348

Δημοσίευση από Guardian »

Εγώ πιστεύω και ειδικούς φρουρούς να πάρει το 21, δε νομίζω να το ξέρανε τώρα οι δημοσιογράφοι. Μάλλον τους ΣΦ εννοεί που έχουν ήδη ανακοινωθεί από Χρυσοχοιδη!
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Guardian έγραψε:Εγώ πιστεύω και ειδικούς φρουρούς να πάρει το 21, δε νομίζω να το ξέρανε τώρα οι δημοσιογράφοι. Μάλλον τους ΣΦ εννοεί που έχουν ήδη ανακοινωθεί από Χρυσοχοιδη!

Οι συνοριακοί είναι αν θυμάμαι καλά με ευρωπαϊκά κονδύλια όποτε μην τους υπολογίζεις αλλά και να μν είναι εγώ σου λέω ήταν ήδη στον υπάρχοντα προϋπολογισμό! Όποτε Guardian του χρόνου το καλοκαίρι σε θέλω μάχιμο γιατί θεού θέλοντος θα έρθει η προκ. ΕΦ πίστη παιδιά και υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο!

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι με ευρωπαϊκά κονδύλια είναι αυτοί! Μακάρι να βγάλει, απλά πιστεύω ότι δε θα το ήξεραν οι δημοσιογράφοι, εκτός και αν εννοουν τη πανεπιστήμιακη.

El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από El Chapo »

Μάγκες καλησπέρα για πανεπιστημιακή αστυνομία σίγουρα θα βγεί κάτι ειναι αποφασισμένη η κυβέρνησηκαι ας υπάρχουν τόσες αντιδράσεις απο πρύτανεις κτλπα. Τώρα να δούμε για ειδικούς αν θελήσουν να ξαναβγάλουν θα είναι σίγουρα του χρόνου και λίγα άτομα που θα γίνει μάχη...

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και για πανεπιστημιακη λιγα ατομα θα παρει στην αρχη.500 με 800!Αν βγει συντομα!

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

El Chapo έγραψε:Μάγκες καλησπέρα για πανεπιστημιακή αστυνομία σίγουρα θα βγεί κάτι ειναι αποφασισμένη η κυβέρνησηκαι ας υπάρχουν τόσες αντιδράσεις απο πρύτανεις κτλπα. Τώρα να δούμε για ειδικούς αν θελήσουν να ξαναβγάλουν θα είναι σίγουρα του χρόνου και λίγα άτομα που θα γίνει μάχη...

Εμένα κάτι μου λέει ότι αυτοί για τα πανεπιστήμια θα είναι ειδικοί φίλε

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες