Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 79
Και γω αυτό πιστεύω, μέλλον πάει για προκυρηξη
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
τα προφανείς λες φιλε μ bildBilD έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:Τα ίδια λέει και εδώ για προσλήψεις : https://eleftherostypos.gr/oikonomia/proupologismos-oi-dyo-paragontes-pou-ektroxiasan-tis-problepseis-kai-o-aerosakos-ton-314-dis-syn-3-dis-e/
Των φυλακών που είναι η μόνη 100% σίγουρη πάλι δεν την αναφέρουν, άρα απλά κοιτάνε το κονδύλιο του προ. Πο και το βαφτίζουν πυροσβεστες και αστυνομικοί.
Δεν νομίζω φίλε υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική! Δεν θα τα έγραφαν χωρίς λόγο και τα δύο!
Gouleas94 έγραψε:τα προφανείς λες φιλε μ bildBilD έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:Τα ίδια λέει και εδώ για προσλήψεις : https://eleftherostypos.gr/oikonomia/proupologismos-oi-dyo-paragontes-pou-ektroxiasan-tis-problepseis-kai-o-aerosakos-ton-314-dis-syn-3-dis-e/
Των φυλακών που είναι η μόνη 100% σίγουρη πάλι δεν την αναφέρουν, άρα απλά κοιτάνε το κονδύλιο του προ. Πο και το βαφτίζουν πυροσβεστες και αστυνομικοί.
Δεν νομίζω φίλε υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική! Δεν θα τα έγραφαν χωρίς λόγο και τα δύο!
Ε ναι ρε μπρο !
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Παιδιά μήπως για αστυνομία εννοεί τού Πανεπιστημίου;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
οχι ειναι γιατί Μακρόνησο για τις φυλακέςXrounk έγραψε:Παιδιά μήπως για αστυνομία εννοεί τού Πανεπιστημίου;
Καλησπέρα παιδιά! Με χαρά διάβασα και εγώ τα άρθρα περι προσλήψεων, θα ξεκαθαρισει το πεδιο και με τους εποπ οποτε σε μια ενδεχομενη προκυρηξη δεν θα ειναι στον θεο τα μορια.
Διασωστης31 έγραψε:Τα ίδια λέει και εδώ για προσλήψεις : https://eleftherostypos.gr/oikonomia/proupologismos-oi-dyo-paragontes-pou-ektroxiasan-tis-problepseis-kai-o-aerosakos-ton-314-dis-syn-3-dis-e/
[/QUOTE
Για προκηρύξεις κανονικά πάμε το καλοκαίρι δεν θα το πέταγαν έτσι! Πάμε για ΕΦ και πυροσβεστική με τα λεγόμενα αυτά και από ότι ξέρω και εγώ! Πάντως για πανεπιστιμιακη λένε ότι θα αργήσουν δν μπορούν να στελεχώσουν τοσα άτομα κατευθείαν!
Xrounk έγραψε:Παιδιά μήπως για αστυνομία εννοεί τού Πανεπιστημίου;
Ίσως και Ναι! Αλλά άμα αυτοί για τα πανεπιστήμια είναι ΕΦ; Δεν μας χαλάει καθόλου!
BilD έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:Τα ίδια λέει και εδώ για προσλήψεις : https://eleftherostypos.gr/oikonomia/proupologismos-oi-dyo-paragontes-pou-ektroxiasan-tis-problepseis-kai-o-aerosakos-ton-314-dis-syn-3-dis-e/
[/QUOTE
Για προκηρύξεις κανονικά πάμε το καλοκαίρι δεν θα το πέταγαν έτσι! Πάμε για ΕΦ και πυροσβεστική με τα λεγόμενα αυτά και από ότι ξέρω και εγώ! Πάντως για πανεπιστιμιακη λένε ότι θα αργήσουν δν μπορούν να στελεχώσουν τοσα άτομα κατευθείαν!
Μακάρι να βγουν αλήθεια αυτά που λέμε!
Εγώ πιστεύω και ειδικούς φρουρούς να πάρει το 21, δε νομίζω να το ξέρανε τώρα οι δημοσιογράφοι. Μάλλον τους ΣΦ εννοεί που έχουν ήδη ανακοινωθεί από Χρυσοχοιδη!
Guardian έγραψε:Εγώ πιστεύω και ειδικούς φρουρούς να πάρει το 21, δε νομίζω να το ξέρανε τώρα οι δημοσιογράφοι. Μάλλον τους ΣΦ εννοεί που έχουν ήδη ανακοινωθεί από Χρυσοχοιδη!
Οι συνοριακοί είναι αν θυμάμαι καλά με ευρωπαϊκά κονδύλια όποτε μην τους υπολογίζεις αλλά και να μν είναι εγώ σου λέω ήταν ήδη στον υπάρχοντα προϋπολογισμό! Όποτε Guardian του χρόνου το καλοκαίρι σε θέλω μάχιμο γιατί θεού θέλοντος θα έρθει η προκ. ΕΦ πίστη παιδιά και υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο!
Ναι με ευρωπαϊκά κονδύλια είναι αυτοί! Μακάρι να βγάλει, απλά πιστεύω ότι δε θα το ήξεραν οι δημοσιογράφοι, εκτός και αν εννοουν τη πανεπιστήμιακη.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Μάγκες καλησπέρα για πανεπιστημιακή αστυνομία σίγουρα θα βγεί κάτι ειναι αποφασισμένη η κυβέρνησηκαι ας υπάρχουν τόσες αντιδράσεις απο πρύτανεις κτλπα. Τώρα να δούμε για ειδικούς αν θελήσουν να ξαναβγάλουν θα είναι σίγουρα του χρόνου και λίγα άτομα που θα γίνει μάχη...
Και για πανεπιστημιακη λιγα ατομα θα παρει στην αρχη.500 με 800!Αν βγει συντομα!
El Chapo έγραψε:Μάγκες καλησπέρα για πανεπιστημιακή αστυνομία σίγουρα θα βγεί κάτι ειναι αποφασισμένη η κυβέρνησηκαι ας υπάρχουν τόσες αντιδράσεις απο πρύτανεις κτλπα. Τώρα να δούμε για ειδικούς αν θελήσουν να ξαναβγάλουν θα είναι σίγουρα του χρόνου και λίγα άτομα που θα γίνει μάχη...
Εμένα κάτι μου λέει ότι αυτοί για τα πανεπιστήμια θα είναι ειδικοί φίλε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες