Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά μέσα στο 21 από ότι ακούγεται από άτομα αξιόπιστα και από σεφεα το καλοκαίρι λένε για ειδικούς φρουρούς! Περίπου 800-1000.

Καλησπέρα φίλε πότε στο είπαν αυτό για καλοκαίρι στο ΣΕΦΕΑ γιατί πριν 20 μέρες που είχα ρωτήσει δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο και η κατάσταση χειροτερεύει και πάει με το λοκ νταουν και τις μλκιες οπότε όσο και αν θέλω και εγώ δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Ποσο σίγουρος είσαι για τις πηγές;

Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Alexiptwtistis18 »

Και στο λιμενικό λέτε να βγει ; Και για ειδικούς ; Δύσκολο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η καλύτερη χρονιά για τους υποψηφίους ήταν το 2011. Έβγαλε σχεδόν ταυτόχρονα προκηρύξεις για ΠΠΥ, ΛΦ, Υπαξιωματικούς, Ειδικούς Φρουρούς και μετά από λίγο έσκασε και προκήρυξη αρχές του 2012 για μόνιμους πυροσβέστες. Οι διαδικασίες έλαβαν χώρα σχεδόν ταυτόχρονα οπότε τα παιδιά που είχαν πετύχει σε πάνω από μία προκήρυξη είχαν το χρόνο και τη δυνατότητα επιλογής.Εάν υλοποιηθούν όσα γράφονται για το 2021, θα πρέπει να έχουμε έκρηξη προκηρύξεων.

ΕΠΟΠ, ΟΒΑ, Φυλακές, Συνοριοφύλακες (αρκετά άτομα), ίσως εποχικοί πυροσβέστες, κλπ.

Το θέμα είναι να ψιλό βγουν μαζί (δεν τους συμφέρει).

Εγώ πιστεύω ότι το "χαρτί" για νέους φρουρούς το κρατάει για το τέλος της τετραετίας η ΝΔ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Δευ Νοέμ 16, 2020 7:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 348

Δημοσίευση από Guardian »

Αμα το κραταει για το τελος δηλαδη το 2023 τη κατσαμε ηλικιακα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από D.Y.K »

Guardian,

Κάτι άλλο πέρα από ειδικός φρουρός δεν σε ενδιαφέρει;

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θα κανω για εξωτερικος φρουρος στις φυλακες αλλα δε με τρελαινει κιολας, το εχω ως τελευταια εσχατη επιλογη!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από glock »

Εφ21 απορώ με ποιον μίλησες από το σωματείο; Πιστεύω να μην έπεισες κ τον εαυτό σου με τα ψέματα που γράφεις; Άσε που κ το όνομα από το σωματείο το έγραψες λάθος... Σεφεαα λέγεται.
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Glock εσυ ειπες για 1ο 6μηνο του 21'... Που ξερεις τι θα γινει τον Αυγουστο ή τον Σεπτεμβριο; Δε λεω οτι εχει δικιο αυτος απανω που λεει εχει πληροφοριες, αλλα ουτε εσυ μπορεις να ξερεις με σιγουρια οτι δε θα βγει το καλοκαιρι απο Αυγουστο και μετα. Αυτα αποφασιζονται στο τσακ μπαμ.

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Και γω φοβάμε Με δν προλάβω ηλικιακά και σκέφτωμε τους σφ πολύ σοβαρά
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Στέλιος44 έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά μέσα στο 21 από ότι ακούγεται από άτομα αξιόπιστα και από σεφεα το καλοκαίρι λένε για ειδικούς φρουρούς! Περίπου 800-1000.

Καλησπέρα φίλε πότε στο είπαν αυτό για καλοκαίρι στο ΣΕΦΕΑ γιατί πριν 20 μέρες που είχα ρωτήσει δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο και η κατάσταση χειροτερεύει και πάει με το λοκ νταουν και τις μλκιες οπότε όσο και αν θέλω και εγώ δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Ποσο σίγουρος είσαι για τις πηγές;

Είμαι σίγουρος 90% φίλε μου!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

glock έγραψε:Εφ21 απορώ με ποιον μίλησες από το σωματείο; Πιστεύω να μην έπεισες κ τον εαυτό σου με τα ψέματα που γράφεις; Άσε που κ το όνομα από το σωματείο το έγραψες λάθος... Σεφεαα λέγεται.

Έχεις καταλάβει ότι το μόνο που καταφέρνεις είναι να προσφέρεις απαισιοδοξία στα κοπελια εδώ μέσα χαζό; Τραβά κανένα καμία υπηρεσία ουρε βαθμό έχεις να ξέρεις τι θα γίνει ούτε μέσα στα πράγματα είσαι και όταν θα βγει με την δύναμη του θεού του χρόνου το καλοκαίρι θα σου στείλω το φβ μου και θα 'δεις από που τα μαθαίνω και ποιος είμαι! Γιατί γραφεία σαχλαμάρες συνέχεια έδω μέσα και δν σου μιλάει κανείς! Άντε τραβά από νήμα λες και ξέρεις τι θα γίνει!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

D.Y.K έγραψε:Guardian,

Κάτι άλλο πέρα από ειδικός φρουρός δεν σε ενδιαφέρει;

Δυκ πετά από το νήμα τον σαχλαμάρα τον glock τους έχει τρελάνει όλους εδώ μέσα λες και ξέρει τι θα γίνει να τον πάμε είδικο σύμβουλο του Κ. Μιχάλη αμα ξέρει τοσα!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Φίλε μου δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφεις... Μπορείς να βάλεις κάποιο σημείο στίξης; Τι σημαίνει η λέξη ουρέ;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Επίσης ... Εκτός ότι πρέπει να μάθεις συντακτικό, πρέπει Να μάθεις και καλούςτρόπους.
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Glock σαν αστυνομικος του δρομου θα επρεπε να καταλαβαινεις τι ειναι ο αλλος απο αυτα που γραφει. Προφανως και ειναι Κρητικος γι αυτο γραφει "ουρε"!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες