ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά μέσα στο 21 από ότι ακούγεται από άτομα αξιόπιστα και από σεφεα το καλοκαίρι λένε για ειδικούς φρουρούς! Περίπου 800-1000.
Καλησπέρα φίλε πότε στο είπαν αυτό για καλοκαίρι στο ΣΕΦΕΑ γιατί πριν 20 μέρες που είχα ρωτήσει δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο και η κατάσταση χειροτερεύει και πάει με το λοκ νταουν και τις μλκιες οπότε όσο και αν θέλω και εγώ δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Ποσο σίγουρος είσαι για τις πηγές;
Η καλύτερη χρονιά για τους υποψηφίους ήταν το 2011. Έβγαλε σχεδόν ταυτόχρονα προκηρύξεις για ΠΠΥ, ΛΦ, Υπαξιωματικούς, Ειδικούς Φρουρούς και μετά από λίγο έσκασε και προκήρυξη αρχές του 2012 για μόνιμους πυροσβέστες. Οι διαδικασίες έλαβαν χώρα σχεδόν ταυτόχρονα οπότε τα παιδιά που είχαν πετύχει σε πάνω από μία προκήρυξη είχαν το χρόνο και τη δυνατότητα επιλογής.Εάν υλοποιηθούν όσα γράφονται για το 2021, θα πρέπει να έχουμε έκρηξη προκηρύξεων.
ΕΠΟΠ, ΟΒΑ, Φυλακές, Συνοριοφύλακες (αρκετά άτομα), ίσως εποχικοί πυροσβέστες, κλπ.
Το θέμα είναι να ψιλό βγουν μαζί (δεν τους συμφέρει).
Εγώ πιστεύω ότι το "χαρτί" για νέους φρουρούς το κρατάει για το τέλος της τετραετίας η ΝΔ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Δευ Νοέμ 16, 2020 7:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εφ21 απορώ με ποιον μίλησες από το σωματείο; Πιστεύω να μην έπεισες κ τον εαυτό σου με τα ψέματα που γράφεις; Άσε που κ το όνομα από το σωματείο το έγραψες λάθος... Σεφεαα λέγεται.
Glock εσυ ειπες για 1ο 6μηνο του 21'... Που ξερεις τι θα γινει τον Αυγουστο ή τον Σεπτεμβριο; Δε λεω οτι εχει δικιο αυτος απανω που λεει εχει πληροφοριες, αλλα ουτε εσυ μπορεις να ξερεις με σιγουρια οτι δε θα βγει το καλοκαιρι απο Αυγουστο και μετα. Αυτα αποφασιζονται στο τσακ μπαμ.
ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά μέσα στο 21 από ότι ακούγεται από άτομα αξιόπιστα και από σεφεα το καλοκαίρι λένε για ειδικούς φρουρούς! Περίπου 800-1000.
Καλησπέρα φίλε πότε στο είπαν αυτό για καλοκαίρι στο ΣΕΦΕΑ γιατί πριν 20 μέρες που είχα ρωτήσει δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο και η κατάσταση χειροτερεύει και πάει με το λοκ νταουν και τις μλκιες οπότε όσο και αν θέλω και εγώ δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Ποσο σίγουρος είσαι για τις πηγές;
glock έγραψε:Εφ21 απορώ με ποιον μίλησες από το σωματείο; Πιστεύω να μην έπεισες κ τον εαυτό σου με τα ψέματα που γράφεις; Άσε που κ το όνομα από το σωματείο το έγραψες λάθος... Σεφεαα λέγεται.
Έχεις καταλάβει ότι το μόνο που καταφέρνεις είναι να προσφέρεις απαισιοδοξία στα κοπελια εδώ μέσα χαζό; Τραβά κανένα καμία υπηρεσία ουρε βαθμό έχεις να ξέρεις τι θα γίνει ούτε μέσα στα πράγματα είσαι και όταν θα βγει με την δύναμη του θεού του χρόνου το καλοκαίρι θα σου στείλω το φβ μου και θα 'δεις από που τα μαθαίνω και ποιος είμαι! Γιατί γραφεία σαχλαμάρες συνέχεια έδω μέσα και δν σου μιλάει κανείς! Άντε τραβά από νήμα λες και ξέρεις τι θα γίνει!
Κάτι άλλο πέρα από ειδικός φρουρός δεν σε ενδιαφέρει;
Δυκ πετά από το νήμα τον σαχλαμάρα τον glock τους έχει τρελάνει όλους εδώ μέσα λες και ξέρει τι θα γίνει να τον πάμε είδικο σύμβουλο του Κ. Μιχάλη αμα ξέρει τοσα!