Άδειες Πάσχα (2020)
-
Yolaras
Άδειες Πάσχα (2020)
Τι λες ρε φίλε αυτά που λες τα σκέφτηκες πες μου εν; ν λόγο να μην έρθει η απόλυση η 362 που απολύονται τώρα τον Απρίλιο πως θα απολυθούν δεν έχει καραντίνα τώρα;
-
Nikolai
Άδειες Πάσχα (2020)
Χαχαχαχα απίστευτο που κάποιοι απλά τρολλαρουν με τα ποστ τους. Η είναι τόσο άμυαλοι που δεν ξέρουν καν τι γράφουν. Άκου να μην γίνει απόλυση της 363. Μέγας προστάτης της πατρίδας κάτσε εσυ για όλους μας η μπες οβα και δώριζε τον μισθό σου αφού είσαι τόσο μεγαλόψυχος και σκέφτεσαι το κοινό καλό. Μην σκέφτεστε τον εαυτό σας 😂
-
Κοτ
Άδειες Πάσχα (2020)
Στην σελιδα σπαρτακος εχει κατι σημερινα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει
-
Spyrous
Άδειες Πάσχα (2020)
Ποιες αδειες ρε παιδια, πανε αυτες. Το θεμα ειναι τι θα γινουν αυτες οι μερες; Θα μπορουμε να τις παρουμε μετα οποτε θελουμε; Θα αφαιρεθουν απο την θητεια, οπως εγινε για τους ΝΣ; Τι;
-
Leo
Άδειες Πάσχα (2020)
Εμας μας ειπαν ο, τι μολις χαλαρωσουν τα πραγματα θα μας δωσουν αδειες. Τωρα το πιτε δεν το γνωριζω. Υποθετω Μαιο.
-
Spyrous
Άδειες Πάσχα (2020)
Μέχρι 27 και βλεπουμε. Ακούγεται και για 10 Μαίου
Το θέμα είναι, με τι αδειες έχει ακουστεί τίποτα σε κάνα στρατόπεδο; Θα τις πάρουμε μετά; Τι θα κάνουν;
Το θέμα είναι, με τι αδειες έχει ακουστεί τίποτα σε κάνα στρατόπεδο; Θα τις πάρουμε μετά; Τι θα κάνουν;
-
Spyros96
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 2
Άδειες Πάσχα (2020)
Στο δικό μου έχω ακούσει ότι θα δώσουν μόλις τελειώσει η καραντίνα. Τώρα δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι. Παντως μακάρι να τις πάρουμε γιατί δεν γίνεται να φάμε μια ζωή στο στρατόπεδο.
-
δημητρης
Άδειες Πάσχα (2020)
Γκρουπακιτιμιτικες αγραφες κανονικες δικες μας τι ειδος αδειες μετα τις 10 μαιου?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης