Άδειες Πάσχα (2020)
Άδειες Πάσχα (2020)
Τι λες ρε φίλε αυτά που λες τα σκέφτηκες πες μου εν; ν λόγο να μην έρθει η απόλυση η 362 που απολύονται τώρα τον Απρίλιο πως θα απολυθούν δεν έχει καραντίνα τώρα;
Άδειες Πάσχα (2020)
Χαχαχαχα απίστευτο που κάποιοι απλά τρολλαρουν με τα ποστ τους. Η είναι τόσο άμυαλοι που δεν ξέρουν καν τι γράφουν. Άκου να μην γίνει απόλυση της 363. Μέγας προστάτης της πατρίδας κάτσε εσυ για όλους μας η μπες οβα και δώριζε τον μισθό σου αφού είσαι τόσο μεγαλόψυχος και σκέφτεσαι το κοινό καλό. Μην σκέφτεστε τον εαυτό σας 😂
Άδειες Πάσχα (2020)
Στην σελιδα σπαρτακος εχει κατι σημερινα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει
Άδειες Πάσχα (2020)
Ποιες αδειες ρε παιδια, πανε αυτες. Το θεμα ειναι τι θα γινουν αυτες οι μερες; Θα μπορουμε να τις παρουμε μετα οποτε θελουμε; Θα αφαιρεθουν απο την θητεια, οπως εγινε για τους ΝΣ; Τι;
Άδειες Πάσχα (2020)
Εμας μας ειπαν ο, τι μολις χαλαρωσουν τα πραγματα θα μας δωσουν αδειες. Τωρα το πιτε δεν το γνωριζω. Υποθετω Μαιο.
Άδειες Πάσχα (2020)
Μέχρι 27 και βλεπουμε. Ακούγεται και για 10 Μαίου
Το θέμα είναι, με τι αδειες έχει ακουστεί τίποτα σε κάνα στρατόπεδο; Θα τις πάρουμε μετά; Τι θα κάνουν;
Το θέμα είναι, με τι αδειες έχει ακουστεί τίποτα σε κάνα στρατόπεδο; Θα τις πάρουμε μετά; Τι θα κάνουν;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Άδειες Πάσχα (2020)
Στο δικό μου έχω ακούσει ότι θα δώσουν μόλις τελειώσει η καραντίνα. Τώρα δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι. Παντως μακάρι να τις πάρουμε γιατί δεν γίνεται να φάμε μια ζωή στο στρατόπεδο.
Άδειες Πάσχα (2020)
Γκρουπακιτιμιτικες αγραφες κανονικες δικες μας τι ειδος αδειες μετα τις 10 μαιου?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες