ils έγραψε:Εγώ τα ειπα οπως λέει και ο Παπαδόπουλος και νίπτω τας χείρας μου. Φυσικα υπάρχουν και καλες θέσεις ΕΠΟΠ αλλά οπως ειπα θέλει μέσο Το μέσο όμως δεν μπορείς να το έχεις κάθε χρόνο. Αν καποιος έχει μέσο καλύτερα να ψαχτεί στο δημόσιο. Φιλε μου και εγώ με ελπίδες ζούσα έλεγα θα στρώσουν τα πράγματα αλλά κάθε χρόνο χειρότερα. Στα τόσα χρονια που είμαι έχω κάνει 2-3 χρονια σε ενδον 24 ώρες βαρδυες απλήρωτες. Παντα έκανα υπομονή και έλεγα θα πάρω ένα εφάπαξ μια σύνταξη. Οταν όμως είδα ότι σε 5 χρονια θα φυγω με 600e και έχω παιδια και οικογένεια, τι να σου πω βρε φιλε ότι είναι καλα; Με κατέστρεψαν. Και αυτό λέω από εδώ μην καταστραφείτε και εσείς. Η απόφαση δίκη σας
Αποδεκτά ότι αναφέρεις διότι ειναι προσωπική σου άποψη, αλλα θα σου κάνω μία ερώτηση... Τι σε καταστρέφει περισσότερο... Η ΑΝΕΡΓΙΑ ή ο μισθός του στρατού και την μονιμότητα ώς να πάρει σύνταξη κ εφάπαξ; Ας ρωτήσουμε τους 1 000 000 άνεργους που αν βρούν δουλειά θα βρούν περιστασιακά σε έναν απατεώνα συνήθως εργοδότη που θα τους δίνει 500 ευρώ χωρίς κανένα δικαίωμα και με φόβο να τον διώξουν την επόμενη ημέρα με αποζημίωση μία μπακέτα; Και με κίνδυνο να πέσει σε κατάθλιψη στο σπίτι του χωρίς εργασία... Μην ισοπεδώνουμε ολα...