Geokr έγραψε:σε ψάχνω στη λίστα αλήθεια μου έχεις προκαλέσει το ενδιαφέρον όπως και στους υπόλοιπους (μάτια υπάρχουν παντού)!!! παιδια μην βιάζεστε λίγο υπομονή... όλα γίνονται για κάποιο λόγο! Καλη συνέχεια
Είμαστε κάποιοι που πραγματικά έχουμε αγωνία για τα αποτελέσματα τόσο καιρό που πεειμενουμε.. καλο θα ήταν να μη παίζετε κάποιοι με την αγωνία μας γράφοντας ότι ξέρετε βάσεις κτλ... το ίδιο ακριβώς γινόταν και στους ΕΦ και είδαμε όλοι τι έγινε τελικά..
Καλημέρα αν υπάρχουν παιδιά που συμμετείχαν στους σημαιοφόρους για πείτε λίγο με της εξετάσεις και της σφραγίδες τι παίζει να ξέρουμε και εμείς μιας και πλησιάζει η ώρα
Καλησπερα, σε καθε ιατρικη γνωματευση-εξεταση καλο θα ειναι να υπαρχει συραμενη φωτογραφια του υποψηφιου. Δηλαδη,5-6 φωτογραφιες χρειαζονται σιγουρα. Οπωσδηποτε ημερομηνια, υπογραφη και σφραγιδα ιατρου (εαν οι εξετασεις γινουν σε νοσοκομειο μπορει να τοποθετηθει και η στρογγυλη επανω στις φωτογραφιες).
simaioforos έγραψε:Καλησπερα, σε καθε ιατρικη γνωματευση-εξεταση καλο θα ειναι να υπαρχει συραμενη φωτογραφια του υποψηφιου. Δηλαδη,5-6 φωτογραφιες χρειαζονται σιγουρα. Οπωσδηποτε ημερομηνια, υπογραφη και σφραγιδα ιατρου (εαν οι εξετασεις γινουν σε νοσοκομειο μπορει να τοποθετηθει και η στρογγυλη επανω στις φωτογραφιες).
Πόσο εύκολο πιστεύεις ότι είναι να τις βγάλουμε σε κρατικό νοσοκομείο;
simaioforos έγραψε:Καλησπερα, σε καθε ιατρικη γνωματευση-εξεταση καλο θα ειναι να υπαρχει συραμενη φωτογραφια του υποψηφιου. Δηλαδη,5-6 φωτογραφιες χρειαζονται σιγουρα. Οπωσδηποτε ημερομηνια, υπογραφη και σφραγιδα ιατρου (εαν οι εξετασεις γινουν σε νοσοκομειο μπορει να τοποθετηθει και η στρογγυλη επανω στις φωτογραφιες).
Πόσο εύκολο πιστεύεις ότι είναι να τις βγάλουμε σε κρατικό νοσοκομείο;
Σε ευχαριστούμε πολύ Σημαιοφορε για την βοήθεια σου. Να σαι καλά!!! Μας ελυσες τις απορίες που είχαμε.
Επίσης οι εξετάσεις γνωματεύσεις θα πρέπει να έχουν και πρωτόκολλο;
Ptg εγώ έκανα 4 ημέρες να τις βγάλω σε κρατικό νοσοκομείο.
Bodyguard έγραψε:Σε ευχαριστούμε πολύ Σημαιοφορε για την βοήθεια σου. Να σαι καλά! Μας ελυσες τις απορίες που είχαμε.Επίσης οι εξετάσεις γνωματεύσεις θα πρέπει να έχουν και πρωτόκολλο;
Ptg εγώ έκανα 4 ημέρες να τις βγάλω σε κρατικό νοσοκομείο.
Έβαλες σε όλες φωτογραφία; Σκέψου εμείς πόσο θα κάνουμε τώρα με τον κορονοιο
Σημαιοφορε οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν όλες ίδια ημερομηνία ή δεν παίζει ρόλο;
Bodyguard έγραψε:Ptg όχι εγώ προσωπικά δεν έχω βάλει φωτογραφίες πάνω ακόμα γιατί δεν ήξερα αν θέλει σφραγίδα πάνω. Έχεις δίκιο σε αυτό που λεες.
Σημαιοφορε οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν όλες ίδια ημερομηνία ή δεν παίζει ρόλο;
Ptg άσε που βιαστικά λίγο, πρέπει να τις ξανακάνω όλες από την αρχή. Ήταν δικο μου λάθος ομως δεν ήξερα. Ότι πρέπει να περιμενω να βγουν να δω αν είμαι μέσα και μετά να τις κάνω.
Παιδια ο, τι απορια σας δημιουργειτε διαβαστε ξανα και ξανα την προκηρυξη! Προφανως δεν εγινε τιποτα αν εχουν διαφορετικες ημερομηνιες μεταξυ τους οι εξετασεις, αρκει να μην εχει παρελθει τριμηνο απο την ημερομηνια της εξετασης και της προσκομισης. Καλη επιτυχια σε ολους!
Καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω όσοι πηγαίνετε για προπόνηση σε κολυμβητήρια τώρα με τον κορονοιο συνεχίζετε η θα σταματήσετε; Εγώ προβληματίζομαι αρκετά...