Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

Geokr έγραψε:σε ψάχνω στη λίστα αλήθεια μου έχεις προκαλέσει το ενδιαφέρον όπως και στους υπόλοιπους (μάτια υπάρχουν παντού)!!! παιδια μην βιάζεστε λίγο υπομονή... όλα γίνονται για κάποιο λόγο! Καλη συνέχεια

Ελπίζω για καλο λόγο Φίλε Γιώργο. 🙂

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από ydneas »

Είμαστε κάποιοι που πραγματικά έχουμε αγωνία για τα αποτελέσματα τόσο καιρό που πεειμενουμε.. καλο θα ήταν να μη παίζετε κάποιοι με την αγωνία μας γράφοντας ότι ξέρετε βάσεις κτλ... το ίδιο ακριβώς γινόταν και στους ΕΦ και είδαμε όλοι τι έγινε τελικά..
Ηλεκτρολόγος

Δημοσίευση από Ηλεκτρολόγος »

Πότε θα βγουν επιτέλους; Η γενική σειρά τι βάση λέτε να έχει;
Άβαταρ μέλους
hellenic_ranger
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από hellenic_ranger »

Καλημέρα αν υπάρχουν παιδιά που συμμετείχαν στους σημαιοφόρους για πείτε λίγο με της εξετάσεις και της σφραγίδες τι παίζει να ξέρουμε και εμείς μιας και πλησιάζει η ώρα
simaioforos

Δημοσίευση από simaioforos »

Καλησπερα, σε καθε ιατρικη γνωματευση-εξεταση καλο θα ειναι να υπαρχει συραμενη φωτογραφια του υποψηφιου. Δηλαδη,5-6 φωτογραφιες χρειαζονται σιγουρα. Οπωσδηποτε ημερομηνια, υπογραφη και σφραγιδα ιατρου (εαν οι εξετασεις γινουν σε νοσοκομειο μπορει να τοποθετηθει και η στρογγυλη επανω στις φωτογραφιες).
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

simaioforos έγραψε:Καλησπερα, σε καθε ιατρικη γνωματευση-εξεταση καλο θα ειναι να υπαρχει συραμενη φωτογραφια του υποψηφιου. Δηλαδη,5-6 φωτογραφιες χρειαζονται σιγουρα. Οπωσδηποτε ημερομηνια, υπογραφη και σφραγιδα ιατρου (εαν οι εξετασεις γινουν σε νοσοκομειο μπορει να τοποθετηθει και η στρογγυλη επανω στις φωτογραφιες).
Πόσο εύκολο πιστεύεις ότι είναι να τις βγάλουμε σε κρατικό νοσοκομείο;

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ptg έγραψε:
simaioforos έγραψε:Καλησπερα, σε καθε ιατρικη γνωματευση-εξεταση καλο θα ειναι να υπαρχει συραμενη φωτογραφια του υποψηφιου. Δηλαδη,5-6 φωτογραφιες χρειαζονται σιγουρα. Οπωσδηποτε ημερομηνια, υπογραφη και σφραγιδα ιατρου (εαν οι εξετασεις γινουν σε νοσοκομειο μπορει να τοποθετηθει και η στρογγυλη επανω στις φωτογραφιες).
Πόσο εύκολο πιστεύεις ότι είναι να τις βγάλουμε σε κρατικό νοσοκομείο;

Σε ευχαριστούμε πολύ Σημαιοφορε για την βοήθεια σου. Να σαι καλά!!! Μας ελυσες τις απορίες που είχαμε.

Επίσης οι εξετάσεις γνωματεύσεις θα πρέπει να έχουν και πρωτόκολλο;

Ptg εγώ έκανα 4 ημέρες να τις βγάλω σε κρατικό νοσοκομείο.

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Bodyguard έγραψε:Σε ευχαριστούμε πολύ Σημαιοφορε για την βοήθεια σου. Να σαι καλά! Μας ελυσες τις απορίες που είχαμε.Επίσης οι εξετάσεις γνωματεύσεις θα πρέπει να έχουν και πρωτόκολλο;

Ptg εγώ έκανα 4 ημέρες να τις βγάλω σε κρατικό νοσοκομείο.

Έβαλες σε όλες φωτογραφία; Σκέψου εμείς πόσο θα κάνουμε τώρα με τον κορονοιο

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Σημαιοφορε οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν όλες ίδια ημερομηνία ή δεν παίζει ρόλο;

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Bodyguard έγραψε:Ptg όχι εγώ προσωπικά δεν έχω βάλει φωτογραφίες πάνω ακόμα γιατί δεν ήξερα αν θέλει σφραγίδα πάνω. Έχεις δίκιο σε αυτό που λεες.

Σημαιοφορε οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν όλες ίδια ημερομηνία ή δεν παίζει ρόλο;

Ptg άσε που βιαστικά λίγο, πρέπει να τις ξανακάνω όλες από την αρχή. Ήταν δικο μου λάθος ομως δεν ήξερα. Ότι πρέπει να περιμενω να βγουν να δω αν είμαι μέσα και μετά να τις κάνω.

simaioforos

Δημοσίευση από simaioforos »

Παιδια ο, τι απορια σας δημιουργειτε διαβαστε ξανα και ξανα την προκηρυξη! Προφανως δεν εγινε τιποτα αν εχουν διαφορετικες ημερομηνιες μεταξυ τους οι εξετασεις, αρκει να μην εχει παρελθει τριμηνο απο την ημερομηνια της εξετασης και της προσκομισης. Καλη επιτυχια σε ολους!
Νικόλας

Δημοσίευση από Νικόλας »

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω ταττοο στον λαιμό όμως η προκήρυξη δεν λέει κάτι για τα ταττοο θα με περάσουν η θα κόψουν?

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Δεν επιτρέπονται τα τατουάζ.
Μπιανκαζουρο

Δημοσίευση από Μπιανκαζουρο »

Η αλήθεια είναι ότι στο ΦΕΚ ΔΕΝ αναφέρει κάτι για τα τατουάζ είναι θέμα που θέλει τηλέφωνο κατ εμέ για να σαι σίγουρος...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω όσοι πηγαίνετε για προπόνηση σε κολυμβητήρια τώρα με τον κορονοιο συνεχίζετε η θα σταματήσετε; Εγώ προβληματίζομαι αρκετά...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες