Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Ναι.. καποιους που ειχαν μπει το 2000 με πλαστο απολυτηριο τους βρηκαν το 2018 και πρεπει να επιστρεψουν πανω απο 200.000? μισθους συν τα δικαστηρια κλπ! Καταστραφηκαν αυτοι!
Μα τι φταίει το παιδί αν του δώσανε πλαστό πτυχίο;
Φίλε μου τι τίτλο σπουδών έχεις κ φοβάσαι Γτ δεν ρωτάς στην εταιρεία που το έβγαλε να μάθεις αν φοβάσαι ότι σου έκαναν λαμογια!
Πλαστό όταν λέμε εννοούμε να το πάρεις χωρίς να δώσεις εξετάσεις.
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Φιλε Δημητρη σε χιλιοευχαριστω για την απντηση σου. Οταν τους εστειλα τα δικαιολογητικα μου, (εκτος απο το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης που δεν ειχε παει στη στρατολογικη μου υπηρεσια 1,5 μηνα...) εβαλα στο φακελο ενα χαρτι που μου δωσανε που ελεγε οτι υπηρετησα τη θητεια μου στη ταδε μοναδα και εγραψα ενα σημειωμα σε α4 που εξηγουσα τι και πως. Αλλα μου στειλανε μετα απο δυο βδομαδες εμαιλ με την παραγραφο που λεει οτι εκπροθεσμα δικαιολογητικα δεν λαμβανονται υποψη. Αυτο ομως δεν ειναι δικαιο γιατι ημουν τοσο καιρο πολιτης και ειχα καθε δικαιωμα να συμμετεχω. Α ρε αθανατηη Β Μοιρα. Μητσο Μακ να εισαι παντως καλα που με απαντησες και ο Θεος μαζι σου.Dimitris mak έγραψε: Το απολυτήριο του στρατού το παίρνεις εκείνη τη μέρα με τις υπογραφές.Όντως αν δεν είχες κάνει υπεύθυνη δήλωση, τότε που κατέθετες τα χαρτιά σου στο υπουργείο εξηγώντας τον λόγο, τότε δεν θα το δεχτούν.
Αντιθέτως, μπορείς να αποδώσεις ευθύνες δικαστικώς γενικά στο ΓΕΣ ή ΓΕΑ ή ΓΕΝ βαρβάτη με αποζημίωση.
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μιλήσεις με έναν καλό εργατολόγο.JimA έγραψε: Φιλε Δημητρη σε χιλιοευχαριστω για την απντηση σου. Οταν τους εστειλα τα δικαιολογητικα μου,(εκτος απο το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης που δεν ειχε παει στη στρατολογικη μου υπηρεσια 1,5 μηνα... ) εβαλα στο φακελο ενα χαρτι που μου δωσανε που ελεγε οτι υπηρετησα τη θητεια μου στη ταδε μοναδα και εγραψα ενα σημειωμα σε α4 που εξηγουσα τι και πως. Αλλα μου στειλανε μετα απο δυο βδομαδες εμαιλ με την παραγραφο που λεει οτι εκπροθεσμα δικαιολογητικα δεν λαμβανονται υποψη. Αυτο ομως δεν ειναι δικαιο γιατι ημουν τοσο καιρο πολιτης και ειχα καθε δικαιωμα να συμμετεχω. Α ρε αθανατηη Β Μοιρα. Μητσο Μακ να εισαι παντως καλα που με απαντησες και ο Θεος μαζι σου.
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Καλημερα fsasa! Αν αγαπητε τρεξω και σε δικαστηριο οικονομικα διαλυθηκα. Θα τους παρω ενα τηλεφωνο απλα να μιλησουμε μπας και με δεχτουν εντελει στο διαγωνισμο.
Πως να το πάρεις αν δεν έχεις δώσει ρε φίλε; Πλαστό είναι αν έχεις παραποιησει τα στοιχεία απο άλλο πτυχίο!
ypdneas, Ναι τους έδιωξαν με ποινικές κυρώσεις περί πλαστογραφίας.Στις αιτήσεις λιμενοφυλάκων, βρέθηκαν άτομα με πλαστά έγγραφα.
JimA αν δεν βρεις άκρη με την στρατολογία, που είναι υπεύθυνη. Τότε πήγαινε δικαστικά, δεν θα χάσεις.Ίσα- ίσα να πάρεις 35.000 - 50.000 ευρώ.Πρέπει να βρεις δικηγόρο, αλλά να υπάρχουν αποδείξεις. Την δήλωση που είχες κάνει εγγράφως στην στρατολογία και ζητούσες τον εν λόγω πιστοποιητικό. Λόγω της καθυστέρησης σου στερούν το δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό.
Πολύ απλό!
Πολύ απλό!
και αν δεν σε δεχτούν; πράγμα δύσκολο νομίζωJimA έγραψε: Καλημερα fsasa! Αν αγαπητε τρεξω και σε δικαστηριο οικονομικα διαλυθηκα. Θα τους παρω ενα τηλεφωνο απλα να μιλησουμε μπας και με δεχτουν εντελει στο διαγωνισμο.
Μηπως εχει κανεις καμια ενημερωση ποτε θα βγουνε; ή πηρε τηλεφωνο σε αυτο που εχουν στην προκηρυξη;
Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τα μέσα Μαρτίου που θα τελειώσουν οι διαδικασίες των επιλαχόντων σημαιοφόρων.
JimA έγραψε:Καλημερα fsasa! Αν αγαπητε τρεξω και σε δικαστηριο οικονομικα διαλυθηκα. Θα τους παρω ενα τηλεφωνο απλα να μιλησουμε μπας και με δεχτουν εντελει στο διαγωνισμο.
Το καταλαβαίνω πως θα διαλυθείς, σκέψου όμως με τα μόρια που έχεις τελικά να είσαι στους διορισμένους, δεν νομίζω να σου δεχτούν το χαρτί, μια λύση είναι όταν βγουν οι αιτήσεις και σε έχουν κόψει να ασκήσεις έφεση (όχι ένσταση) αλλά και πάλι θα χρειαστείς δικηγόρο.
Αν δεν καλεσουν 3 σειρα στους σημαιοφορους απο μεσα μαρτη και μετα... για να δουμε310LELE έγραψε:Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τα μέσα Μαρτίου που θα τελειώσουν οι διαδικασίες των επιλαχόντων σημαιοφόρων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: AnastasiAkiriAziDOu, purosvestis και 5 επισκέπτες