Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Ranger94 »

Ναι.. καποιους που ειχαν μπει το 2000 με πλαστο απολυτηριο τους βρηκαν το 2018 και πρεπει να επιστρεψουν πανω απο 200.000? μισθους συν τα δικαστηρια κλπ! Καταστραφηκαν αυτοι!
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από ydneas »

Μα τι φταίει το παιδί αν του δώσανε πλαστό πτυχίο;
Γκορ

Δημοσίευση από Γκορ »

Φίλε μου τι τίτλο σπουδών έχεις κ φοβάσαι Γτ δεν ρωτάς στην εταιρεία που το έβγαλε να μάθεις αν φοβάσαι ότι σου έκαναν λαμογια!
Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Siskos5 »

Πλαστό όταν λέμε εννοούμε να το πάρεις χωρίς να δώσεις εξετάσεις.
Άβαταρ μέλους
JimA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από JimA »

Dimitris mak έγραψε: Το απολυτήριο του στρατού το παίρνεις εκείνη τη μέρα με τις υπογραφές.Όντως αν δεν είχες κάνει υπεύθυνη δήλωση, τότε που κατέθετες τα χαρτιά σου στο υπουργείο εξηγώντας τον λόγο, τότε δεν θα το δεχτούν.

Αντιθέτως, μπορείς να αποδώσεις ευθύνες δικαστικώς γενικά στο ΓΕΣ ή ΓΕΑ ή ΓΕΝ βαρβάτη με αποζημίωση.

Φιλε Δημητρη σε χιλιοευχαριστω για την απντηση σου. Οταν τους εστειλα τα δικαιολογητικα μου, (εκτος απο το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης που δεν ειχε παει στη στρατολογικη μου υπηρεσια 1,5 μηνα...) εβαλα στο φακελο ενα χαρτι που μου δωσανε που ελεγε οτι υπηρετησα τη θητεια μου στη ταδε μοναδα και εγραψα ενα σημειωμα σε α4 που εξηγουσα τι και πως. Αλλα μου στειλανε μετα απο δυο βδομαδες εμαιλ με την παραγραφο που λεει οτι εκπροθεσμα δικαιολογητικα δεν λαμβανονται υποψη. Αυτο ομως δεν ειναι δικαιο γιατι ημουν τοσο καιρο πολιτης και ειχα καθε δικαιωμα να συμμετεχω. Α ρε αθανατηη Β Μοιρα. Μητσο Μακ να εισαι παντως καλα που με απαντησες και ο Θεος μαζι σου.
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

JimA έγραψε: Φιλε Δημητρη σε χιλιοευχαριστω για την απντηση σου. Οταν τους εστειλα τα δικαιολογητικα μου,(εκτος απο το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης που δεν ειχε παει στη στρατολογικη μου υπηρεσια 1,5 μηνα... ) εβαλα στο φακελο ενα χαρτι που μου δωσανε που ελεγε οτι υπηρετησα τη θητεια μου στη ταδε μοναδα και εγραψα ενα σημειωμα σε α4 που εξηγουσα τι και πως. Αλλα μου στειλανε μετα απο δυο βδομαδες εμαιλ με την παραγραφο που λεει οτι εκπροθεσμα δικαιολογητικα δεν λαμβανονται υποψη. Αυτο ομως δεν ειναι δικαιο γιατι ημουν τοσο καιρο πολιτης και ειχα καθε δικαιωμα να συμμετεχω. Α ρε αθανατηη Β Μοιρα. Μητσο Μακ να εισαι παντως καλα που με απαντησες και ο Θεος μαζι σου.
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μιλήσεις με έναν καλό εργατολόγο.
Άβαταρ μέλους
JimA
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από JimA »

Καλημερα fsasa! Αν αγαπητε τρεξω και σε δικαστηριο οικονομικα διαλυθηκα. Θα τους παρω ενα τηλεφωνο απλα να μιλησουμε μπας και με δεχτουν εντελει στο διαγωνισμο.
Γκορ

Δημοσίευση από Γκορ »

Πως να το πάρεις αν δεν έχεις δώσει ρε φίλε; Πλαστό είναι αν έχεις παραποιησει τα στοιχεία απο άλλο πτυχίο!
Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

ypdneas, Ναι τους έδιωξαν με ποινικές κυρώσεις περί πλαστογραφίας.Στις αιτήσεις λιμενοφυλάκων, βρέθηκαν άτομα με πλαστά έγγραφα.

Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

JimA αν δεν βρεις άκρη με την στρατολογία, που είναι υπεύθυνη. Τότε πήγαινε δικαστικά, δεν θα χάσεις.Ίσα- ίσα να πάρεις 35.000 - 50.000 ευρώ.Πρέπει να βρεις δικηγόρο, αλλά να υπάρχουν αποδείξεις. Την δήλωση που είχες κάνει εγγράφως στην στρατολογία και ζητούσες τον εν λόγω πιστοποιητικό. Λόγω της καθυστέρησης σου στερούν το δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Πολύ απλό!

εφ2019

Δημοσίευση από εφ2019 »

JimA έγραψε: Καλημερα fsasa! Αν αγαπητε τρεξω και σε δικαστηριο οικονομικα διαλυθηκα. Θα τους παρω ενα τηλεφωνο απλα να μιλησουμε μπας και με δεχτουν εντελει στο διαγωνισμο.
και αν δεν σε δεχτούν; πράγμα δύσκολο νομίζω
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Μηπως εχει κανεις καμια ενημερωση ποτε θα βγουνε; ή πηρε τηλεφωνο σε αυτο που εχουν στην προκηρυξη;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τα μέσα Μαρτίου που θα τελειώσουν οι διαδικασίες των επιλαχόντων σημαιοφόρων.
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

JimA έγραψε:Καλημερα fsasa! Αν αγαπητε τρεξω και σε δικαστηριο οικονομικα διαλυθηκα. Θα τους παρω ενα τηλεφωνο απλα να μιλησουμε μπας και με δεχτουν εντελει στο διαγωνισμο.

Το καταλαβαίνω πως θα διαλυθείς, σκέψου όμως με τα μόρια που έχεις τελικά να είσαι στους διορισμένους, δεν νομίζω να σου δεχτούν το χαρτί, μια λύση είναι όταν βγουν οι αιτήσεις και σε έχουν κόψει να ασκήσεις έφεση (όχι ένσταση) αλλά και πάλι θα χρειαστείς δικηγόρο.

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

310LELE έγραψε:Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τα μέσα Μαρτίου που θα τελειώσουν οι διαδικασίες των επιλαχόντων σημαιοφόρων.
Αν δεν καλεσουν 3 σειρα στους σημαιοφορους απο μεσα μαρτη και μετα... για να δουμε

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: AnastasiAkiriAziDOu, purosvestis και 4 επισκέπτες