Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θεόδωρος

Δημοσίευση από Θεόδωρος »

Ranger94 έγραψε: αν εχεις βυσμα και ενα 1.68 να σαι περνας! Και στους ειδικους φρουρους ειχε εκπροσωπο ασεπ αλλα μπηκε κοσμος με 1.65-1.68 κλπ υψος!

Οπως και στα αθληματα περασαν ατομα που εκανν 5 λεπτα το 1000αρι!

οι υπόλοιποι υποψήφιοι τι είπαν;
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Τσίτα είσαι σιγουροσ;
μπουγατσας

Δημοσίευση από μπουγατσας »

Αγαπητοί υποψήφιοι κάθε μερα βλέπω το νήμα των ΛΦ και γελάω. Μη παραμυθιάζεστε. Όλοι είμαστε βύσματα. Εγώ πέρασα ΣΦ φέτος με 1,64 ύψος και 98 κιλά βάρος. Το θέμα είναι ποιος έχει το πιο "χοντρο".
Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

μπουγατσας έγραψε:Αγαπητοί υποψήφιοι κάθε μερα βλέπω το νήμα των ΛΦ και γελάω. Μη παραμυθιάζεστε. Όλοι είμαστε βύσματα. Εγώ πέρασα ΣΦ φέτος με 1,64 ύψος και 98 κιλά βάρος. Το θέμα είναι ποιος έχει το πιο "χοντρο".
οχι φιλε κανεις λαθος δεν ειμαστε ολοι βυσματα... εσυ λες πως εισαι αλλα μην λες και για τους αλλους.
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Το σχολιο ειναι απο μονο του ρεαλιστικο και δειχνει πως εχει η πραγματικοτητα, τα περι αξιοκρατιας που λεγονται εδω μεσα (οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι)
Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

Γεν. Κατηγορία 40ος: 1320 (ΕΓΚΥΡΟ)

Ειδ. Δυνάμεων 100ος: 1033

Second, το απολυτήριο από μόνο του δεν κάνει κάτι. Χρειάζεται και ταχύπλοο, Δ+Ε, ΑΕΙ-ΤΕΙ, Η/Υ, ξένες γλώσσες κλτ.

Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

μπουγατσας έγραψε:Αγαπητοί υποψήφιοι κάθε μερα βλέπω το νήμα των ΛΦ και γελάω. Μη παραμυθιάζεστε. Όλοι είμαστε βύσματα. Εγώ πέρασα ΣΦ φέτος με 1,64 ύψος και 98 κιλά βάρος. Το θέμα είναι ποιος έχει το πιο "χοντρο".
Στη θεση σου θα ντρεπομουν να το ελεγα αυτο στο φορουμ οτι ειμαι βυσμα. Γιαυτο δεν παει η ελλαδα μπροστα με κατι τετοιους σαν και σενα.
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Μπουγατσας είσαι για λυπηση αδερφέ. Δεν είμαστε όλοι βύσματα σαν εσένα, κάποιοι μάλιστα μπορεί να έχουν και πολύ μεγάλο βύσμα αλλά δε ζητιανευουν. Συγχαρητήρια για την "επιτυχια" σου φίλε, σίγουρα έχεις χοντρό βύσμα εκτός από χοντρό κώλο...1,64 με 98 κιλά;wtf;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Τι έγινε βγήκαν;
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Εσύ ξέρεις μόνο τι έχεις "χοντρό"; Το κεφάλι σου, τέτοιες αηδίες τις λένε μόνο χοντροκέφαλοι Εικόνα

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Dimitris mak έγραψε:Γεν. Κατηγορία 40ος: 1320 (ΕΓΚΥΡΟ)

Second, το απολυτήριο από μόνο του δεν κάνει κάτι. Χρειάζεται και ταχύπλοο, Δ+Ε, ΑΕΙ-ΤΕΙ, Η/Υ, ξένες γλώσσες κλτ.

Για ειδικές κατηγορίες γνωρίζεις;

Chris

Δημοσίευση από Chris »

Ο αλλος ελεγε για 1160 ειδικες δυναμεις χθες... Ρε θα μας τρελάνετε?
ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

Φίλε μήπως γνωρίζεις και αν θα βγουν σήμερα τα αποτέλεσμα όπως έλεγε το παιδι χθες;

Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Second »

Δεν έχω μόνο απολυτήριο το έφερα σαν παράδειγμα γτ ειναι υψηλό. Εχω τελειώσει σχολή αγγλικά ταχύπλοα υπολογιστές

Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Ο 40ος 1320; Δηλαδή πρέπει να έχει 18.9χ55 (απολυτήριο),+120(αεί/ΤΕΙ)+60(προφισενσι)+40 (2η ξένη γλώσσα)+30(ταχύπλοο)+30(υπολογιστές)=1319.5 Ο 1ος τι έχει παραπάνω δηλαδή; Δίπλωμα για υποβρύχιο;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες