οι υπόλοιποι υποψήφιοι τι είπαν;Ranger94 έγραψε: αν εχεις βυσμα και ενα 1.68 να σαι περνας! Και στους ειδικους φρουρους ειχε εκπροσωπο ασεπ αλλα μπηκε κοσμος με 1.65-1.68 κλπ υψος!
Οπως και στα αθληματα περασαν ατομα που εκανν 5 λεπτα το 1000αρι!
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Αγαπητοί υποψήφιοι κάθε μερα βλέπω το νήμα των ΛΦ και γελάω. Μη παραμυθιάζεστε. Όλοι είμαστε βύσματα. Εγώ πέρασα ΣΦ φέτος με 1,64 ύψος και 98 κιλά βάρος. Το θέμα είναι ποιος έχει το πιο "χοντρο".
οχι φιλε κανεις λαθος δεν ειμαστε ολοι βυσματα... εσυ λες πως εισαι αλλα μην λες και για τους αλλους.μπουγατσας έγραψε:Αγαπητοί υποψήφιοι κάθε μερα βλέπω το νήμα των ΛΦ και γελάω. Μη παραμυθιάζεστε. Όλοι είμαστε βύσματα. Εγώ πέρασα ΣΦ φέτος με 1,64 ύψος και 98 κιλά βάρος. Το θέμα είναι ποιος έχει το πιο "χοντρο".
Το σχολιο ειναι απο μονο του ρεαλιστικο και δειχνει πως εχει η πραγματικοτητα, τα περι αξιοκρατιας που λεγονται εδω μεσα (οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι)
Γεν. Κατηγορία 40ος: 1320 (ΕΓΚΥΡΟ)
Ειδ. Δυνάμεων 100ος: 1033
Second, το απολυτήριο από μόνο του δεν κάνει κάτι. Χρειάζεται και ταχύπλοο, Δ+Ε, ΑΕΙ-ΤΕΙ, Η/Υ, ξένες γλώσσες κλτ.
Second, το απολυτήριο από μόνο του δεν κάνει κάτι. Χρειάζεται και ταχύπλοο, Δ+Ε, ΑΕΙ-ΤΕΙ, Η/Υ, ξένες γλώσσες κλτ.
Στη θεση σου θα ντρεπομουν να το ελεγα αυτο στο φορουμ οτι ειμαι βυσμα. Γιαυτο δεν παει η ελλαδα μπροστα με κατι τετοιους σαν και σενα.μπουγατσας έγραψε:Αγαπητοί υποψήφιοι κάθε μερα βλέπω το νήμα των ΛΦ και γελάω. Μη παραμυθιάζεστε. Όλοι είμαστε βύσματα. Εγώ πέρασα ΣΦ φέτος με 1,64 ύψος και 98 κιλά βάρος. Το θέμα είναι ποιος έχει το πιο "χοντρο".
Μπουγατσας είσαι για λυπηση αδερφέ. Δεν είμαστε όλοι βύσματα σαν εσένα, κάποιοι μάλιστα μπορεί να έχουν και πολύ μεγάλο βύσμα αλλά δε ζητιανευουν. Συγχαρητήρια για την "επιτυχια" σου φίλε, σίγουρα έχεις χοντρό βύσμα εκτός από χοντρό κώλο...1,64 με 98 κιλά;wtf;
Τι έγινε βγήκαν;
μπουγατσας έγραψε:Αγαπητοί υποψήφιοι κάθε μερα βλέπω το νήμα των ΛΦ και γελάω. Μη παραμυθιάζεστε. Όλοι είμαστε βύσματα. Εγώ πέρασα ΣΦ φέτος με 1,64 ύψος και 98 κιλά βάρος. Το θέμα είναι ποιος έχει το πιο "χοντρο".
Εσύ ξέρεις μόνο τι έχεις "χοντρό"; Το κεφάλι σου, τέτοιες αηδίες τις λένε μόνο χοντροκέφαλοι

Για ειδικές κατηγορίες γνωρίζεις;Dimitris mak έγραψε:Γεν. Κατηγορία 40ος: 1320 (ΕΓΚΥΡΟ)
Ο αλλος ελεγε για 1160 ειδικες δυναμεις χθες... Ρε θα μας τρελάνετε?
Φίλε μήπως γνωρίζεις και αν θα βγουν σήμερα τα αποτέλεσμα όπως έλεγε το παιδι χθες;Dimitris mak έγραψε:Γεν. Κατηγορία 40ος: 1320 (ΕΓΚΥΡΟ)
Δεν έχω μόνο απολυτήριο το έφερα σαν παράδειγμα γτ ειναι υψηλό. Εχω τελειώσει σχολή αγγλικά ταχύπλοα υπολογιστέςDimitris mak έγραψε:Γεν. Κατηγορία 40ος: 1320 (ΕΓΚΥΡΟ)
Ο 40ος 1320; Δηλαδή πρέπει να έχει 18.9χ55 (απολυτήριο),+120(αεί/ΤΕΙ)+60(προφισενσι)+40 (2η ξένη γλώσσα)+30(ταχύπλοο)+30(υπολογιστές)=1319.5 Ο 1ος τι έχει παραπάνω δηλαδή; Δίπλωμα για υποβρύχιο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες