Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Μεκσ τι πιστευεισ εσύ ; σε κόβω λογικό...
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Κάποιος 329;328;
ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

Δεν θα το κάνει.. Δεν θα πει. γιατί ίσως και ο ίδιος φοβάται μην τυχόν και γίνει καμια στραβη και εκτεθεί. Αυτό που θα μπορουσε ωστόσο να μας πει είναι τουλάχιστον αν οι βάσεις που έχουν αναφερθεί από προηγουμένα άτομα αληθεύουν. Έτσι δεν νομίζω ότι εκθέτει τον εαυτό του ή τον πληροφοριοδότη του
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Βγουν δε βγουν εγώ αύριο πρώτα ο Θεός θα πάω για τρέξιμο!!
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Second »

Δηλαδή εσεις πιστεύετε αυτές τις βάσεις; Ο πρώτος 1370 όλα φουλ δλδ και ο 40ος 1284; Δλδ έτσι όπως τα υπολόγισα εγώ με 19,7 απολυτήριο ειμαι επιλαχων
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Police7 »

ΜΕΚS έγραψε:Δεν θα το κάνει.. Δεν θα πει. γιατί ίσως και ο ίδιος φοβάται μην τυχόν και γίνει καμια στραβη και εκτεθεί. Αυτό που θα μπορουσε ωστόσο να μας πει είναι τουλάχιστον αν οι βάσεις που έχουν αναφερθεί από προηγουμένα άτομα αληθεύουν. Έτσι δεν νομίζω ότι εκθέτει τον εαυτό του ή τον πληροφοριοδότη του
ποιον εαυτό του να εκθέσει και ποιον πληροφοριοδοτητη του ρε άνθρωπε. Μέσα από ένα φόρουμ με ψευδώνυμα; Που ξέρουμε ποιος. Είναι και που να ξέρει ο πληροφοριοδοτης ποιος είναι, απλά μας δλευει ψιλό γαζι ο τύπος!!! Εγώ τώρα να σ πω ότι έχω μάθει ότι θα βγουν μεθαύριο, οι μισοί θα με πιστέψουν και οι άλλοι μισοί θα γελάνε!!! Γενικά τα φορούν είναι ένα ψέμα! Το 95% λέει ψέματα ή ανακρίβειες που του έρχονται στο κεφάλι, οι φυσιολογικοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα! Αν. Ήμουν επιτροπή στις ψυχοτεχνικες θα μας έκοβα όλους
ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

Τι να σου πω. Προσωπικά θέλω να πιστευω οτι δεν ισχυουν αυτές οι βάσεις αλλά οι θέσεις είναι λίγες, οι αιτήσεις πολλες και έχουν δικαίωμα και οι σημαιοφόροι να κάνουν αίτηση. Αυτό σημαίνει ότι εν μέρει το απολυτήριο σαν να μην είναι τπτ... Αν σκεφτείς οτι 120 μόρια είναι το πτυχίο. Βάλε και 1 ή 2 γλώσσες. Δεν θες και πολυ... Όσοι θα μπουν πιθανοτατα θα είναι σημαιοφόροι που δεν επιλέχθηκαν

lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Police7 έγραψε:
ΜΕΚS έγραψε:Δεν θα το κάνει.. Δεν θα πει. γιατί ίσως και ο ίδιος φοβάται μην τυχόν και γίνει καμια στραβη και εκτεθεί. Αυτό που θα μπορουσε ωστόσο να μας πει είναι τουλάχιστον αν οι βάσεις που έχουν αναφερθεί από προηγουμένα άτομα αληθεύουν. Έτσι δεν νομίζω ότι εκθέτει τον εαυτό του ή τον πληροφοριοδότη του
ποιον εαυτό του να εκθέσει και ποιον πληροφοριοδοτητη του ρε άνθρωπε. Μέσα από ένα φόρουμ με ψευδώνυμα; Που ξέρουμε ποιος. Είναι και που να ξέρει ο πληροφοριοδοτης ποιος είναι, απλά μας δλευει ψιλό γαζι ο τύπος!!! Εγώ τώρα να σ πω ότι έχω μάθει ότι θα βγουν μεθαύριο, οι μισοί θα με πιστέψουν και οι άλλοι μισοί θα γελάνε!!! Γενικά τα φορούν είναι ένα ψέμα! Το 95% λέει ψέματα ή ανακρίβειες που του έρχονται στο κεφάλι, οι φυσιολογικοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα! Αν. Ήμουν επιτροπή στις ψυχοτεχνικες θα μας έκοβα όλους
Σωστος γ αυτο του ειπα να διαβασει 30 σελιδες πισω να δει τι παραπληροφορηση υπαρχει...

Άβαταρ μέλους
tsita
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από tsita »

Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μπαίνετε σε φόρουμ αφού δεν πιστεύεται κάποιον που σας λέει αλήθεια... Εγώ να βοηθήσω θέλω επειδή όλοι έχουμε αγωνία..
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

tsita έγραψε:Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μπαίνετε σε φόρουμ αφού δεν πιστεύεται κάποιον που σας λέει αλήθεια... Εγώ να βοηθήσω θέλω επειδή όλοι έχουμε αγωνία..
Δωσε εστω τη βαση δεν ξερουμε ποιος εισαι... απλα πραγματα πες ενα νουμερο

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

tsita έγραψε:Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μπαίνετε σε φόρουμ αφού δεν πιστεύεται κάποιον που σας λέει αλήθεια... Εγώ να βοηθήσω θέλω επειδή όλοι έχουμε αγωνία..
άμα δεν βγει αύριο θα είσαι μεγάλος... Σ, αν βγει ζητάω προκαταβολικά συγνώμη! Αν και θα ισχύσει το πρώτο!!!
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Second »

Δεν βοηθάς Έτσι όμως φίλε μου... Ο καθένας που λέει ότι του κατέβει έχει την ίδια δικαιολογία με εσένα..

ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

Police7 έγραψε:
Δεν ξέρω φίλε και εγώ αν γνώριζα δεν θα έλεγα δημοσίως τις βάσεις. Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται. Οχι τόσο να εκτεθεί σε εμάς όσο να γίνει ζήτημα μεταξυ των ατόμων που έχουν πρόσβαση στα της προκηρυξης. Ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να γινει. Δεν ξέρεις ποιος μπορεί να παρακολουθει τις συζητήσεις.

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

ΜΕΚS έγραψε: Δεν ξέρω φίλε και εγώ αν γνώριζα δεν θα έλεγα δημοσίως τις βάσεις. Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται. Οχι τόσο να εκτεθεί σε εμάς όσο να γίνει ζήτημα μεταξυ των ατόμων που έχουν πρόσβαση στα της προκηρυξης. Ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να γινει. Δεν ξέρεις ποιος μπορεί να παρακολουθει τις συζητήσεις.

Τωρα μου κάνεις πλάκα και εσύ δεν εξηγείται αλλιώς! Είστε το ίδιο πρόσωπο
γιατί και εσύ μόλις τώρα μπήκες,7 μηνύματα αυτός 5 εσύ!

Άβαταρ μέλους
tsita
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από tsita »

1160 ειδικές δυνάμεις, για γενική δεν ενδιαφέρομαι...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες