Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Δεν θα το κάνει.. Δεν θα πει. γιατί ίσως και ο ίδιος φοβάται μην τυχόν και γίνει καμια στραβη και εκτεθεί. Αυτό που θα μπορουσε ωστόσο να μας πει είναι τουλάχιστον αν οι βάσεις που έχουν αναφερθεί από προηγουμένα άτομα αληθεύουν. Έτσι δεν νομίζω ότι εκθέτει τον εαυτό του ή τον πληροφοριοδότη του
Βγουν δε βγουν εγώ αύριο πρώτα ο Θεός θα πάω για τρέξιμο!!
Δηλαδή εσεις πιστεύετε αυτές τις βάσεις; Ο πρώτος 1370 όλα φουλ δλδ και ο 40ος 1284; Δλδ έτσι όπως τα υπολόγισα εγώ με 19,7 απολυτήριο ειμαι επιλαχων
ποιον εαυτό του να εκθέσει και ποιον πληροφοριοδοτητη του ρε άνθρωπε. Μέσα από ένα φόρουμ με ψευδώνυμα; Που ξέρουμε ποιος. Είναι και που να ξέρει ο πληροφοριοδοτης ποιος είναι, απλά μας δλευει ψιλό γαζι ο τύπος!!! Εγώ τώρα να σ πω ότι έχω μάθει ότι θα βγουν μεθαύριο, οι μισοί θα με πιστέψουν και οι άλλοι μισοί θα γελάνε!!! Γενικά τα φορούν είναι ένα ψέμα! Το 95% λέει ψέματα ή ανακρίβειες που του έρχονται στο κεφάλι, οι φυσιολογικοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα! Αν. Ήμουν επιτροπή στις ψυχοτεχνικες θα μας έκοβα όλουςΜΕΚS έγραψε:Δεν θα το κάνει.. Δεν θα πει. γιατί ίσως και ο ίδιος φοβάται μην τυχόν και γίνει καμια στραβη και εκτεθεί. Αυτό που θα μπορουσε ωστόσο να μας πει είναι τουλάχιστον αν οι βάσεις που έχουν αναφερθεί από προηγουμένα άτομα αληθεύουν. Έτσι δεν νομίζω ότι εκθέτει τον εαυτό του ή τον πληροφοριοδότη του
Τι να σου πω. Προσωπικά θέλω να πιστευω οτι δεν ισχυουν αυτές οι βάσεις αλλά οι θέσεις είναι λίγες, οι αιτήσεις πολλες και έχουν δικαίωμα και οι σημαιοφόροι να κάνουν αίτηση. Αυτό σημαίνει ότι εν μέρει το απολυτήριο σαν να μην είναι τπτ... Αν σκεφτείς οτι 120 μόρια είναι το πτυχίο. Βάλε και 1 ή 2 γλώσσες. Δεν θες και πολυ... Όσοι θα μπουν πιθανοτατα θα είναι σημαιοφόροι που δεν επιλέχθηκαν
Σωστος γ αυτο του ειπα να διαβασει 30 σελιδες πισω να δει τι παραπληροφορηση υπαρχει...Police7 έγραψε:ποιον εαυτό του να εκθέσει και ποιον πληροφοριοδοτητη του ρε άνθρωπε. Μέσα από ένα φόρουμ με ψευδώνυμα; Που ξέρουμε ποιος. Είναι και που να ξέρει ο πληροφοριοδοτης ποιος είναι, απλά μας δλευει ψιλό γαζι ο τύπος!!! Εγώ τώρα να σ πω ότι έχω μάθει ότι θα βγουν μεθαύριο, οι μισοί θα με πιστέψουν και οι άλλοι μισοί θα γελάνε!!! Γενικά τα φορούν είναι ένα ψέμα! Το 95% λέει ψέματα ή ανακρίβειες που του έρχονται στο κεφάλι, οι φυσιολογικοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα! Αν. Ήμουν επιτροπή στις ψυχοτεχνικες θα μας έκοβα όλουςΜΕΚS έγραψε:Δεν θα το κάνει.. Δεν θα πει. γιατί ίσως και ο ίδιος φοβάται μην τυχόν και γίνει καμια στραβη και εκτεθεί. Αυτό που θα μπορουσε ωστόσο να μας πει είναι τουλάχιστον αν οι βάσεις που έχουν αναφερθεί από προηγουμένα άτομα αληθεύουν. Έτσι δεν νομίζω ότι εκθέτει τον εαυτό του ή τον πληροφοριοδότη του
- tsita
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μπαίνετε σε φόρουμ αφού δεν πιστεύεται κάποιον που σας λέει αλήθεια... Εγώ να βοηθήσω θέλω επειδή όλοι έχουμε αγωνία..
Δωσε εστω τη βαση δεν ξερουμε ποιος εισαι... απλα πραγματα πες ενα νουμεροtsita έγραψε:Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μπαίνετε σε φόρουμ αφού δεν πιστεύεται κάποιον που σας λέει αλήθεια... Εγώ να βοηθήσω θέλω επειδή όλοι έχουμε αγωνία..
άμα δεν βγει αύριο θα είσαι μεγάλος... Σ, αν βγει ζητάω προκαταβολικά συγνώμη! Αν και θα ισχύσει το πρώτο!!!tsita έγραψε:Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μπαίνετε σε φόρουμ αφού δεν πιστεύεται κάποιον που σας λέει αλήθεια... Εγώ να βοηθήσω θέλω επειδή όλοι έχουμε αγωνία..
tsita έγραψε:Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μπαίνετε σε φόρουμ αφού δεν πιστεύεται κάποιον που σας λέει αλήθεια... Εγώ να βοηθήσω θέλω επειδή όλοι έχουμε αγωνία..
Δεν βοηθάς Έτσι όμως φίλε μου... Ο καθένας που λέει ότι του κατέβει έχει την ίδια δικαιολογία με εσένα..
Δεν ξέρω φίλε και εγώ αν γνώριζα δεν θα έλεγα δημοσίως τις βάσεις. Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται. Οχι τόσο να εκτεθεί σε εμάς όσο να γίνει ζήτημα μεταξυ των ατόμων που έχουν πρόσβαση στα της προκηρυξης. Ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να γινει. Δεν ξέρεις ποιος μπορεί να παρακολουθει τις συζητήσεις.Police7 έγραψε:ποιον εαυτό του να εκθέσει και ποιον πληροφοριοδοτητη του ρε άνθρωπε. Μέσα από ένα φόρουμ με ψευδώνυμα; Που ξέρουμε ποιος. Είναι και που να ξέρει ο πληροφοριοδοτης ποιος είναι, απλά μας δλευει ψιλό γαζι ο τύπος!!! Εγώ τώρα να σ πω ότι έχω μάθει ότι θα βγουν μεθαύριο, οι μισοί θα με πιστέψουν και οι άλλοι μισοί θα γελάνε!!! Γενικά τα φορούν είναι ένα ψέμα! Το 95% λέει ψέματα ή ανακρίβειες που του έρχονται στο κεφάλι, οι φυσιολογικοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα! Αν. Ήμουν επιτροπή στις ψυχοτεχνικες θα μας έκοβα όλουςΜΕΚS έγραψε:Δεν θα το κάνει.. Δεν θα πει. γιατί ίσως και ο ίδιος φοβάται μην τυχόν και γίνει καμια στραβη και εκτεθεί. Αυτό που θα μπορουσε ωστόσο να μας πει είναι τουλάχιστον αν οι βάσεις που έχουν αναφερθεί από προηγουμένα άτομα αληθεύουν. Έτσι δεν νομίζω ότι εκθέτει τον εαυτό του ή τον πληροφοριοδότη του
ΜΕΚS έγραψε: Δεν ξέρω φίλε και εγώ αν γνώριζα δεν θα έλεγα δημοσίως τις βάσεις. Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται. Οχι τόσο να εκτεθεί σε εμάς όσο να γίνει ζήτημα μεταξυ των ατόμων που έχουν πρόσβαση στα της προκηρυξης. Ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να γινει. Δεν ξέρεις ποιος μπορεί να παρακολουθει τις συζητήσεις.
Τωρα μου κάνεις πλάκα και εσύ δεν εξηγείται αλλιώς! Είστε το ίδιο πρόσωπο
γιατί και εσύ μόλις τώρα μπήκες,7 μηνύματα αυτός 5 εσύ!
- tsita
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
1160 ειδικές δυνάμεις, για γενική δεν ενδιαφέρομαι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες