Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Guardian δεν ισχύει αυτό φίλε. Στην Β' κατηγορία πάνω από 60 επιλαχόντες πήρε οπότε δεν το λες ότι δεν τους έκοβαν κιόλας
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 97
Αν στα ορια ηταν τυπικοι και κοβοταν οποιος εκανε ας που 1,2 δευτερολεπτα παραπανω..η σειρα θα ειχε φτασει 2000+ στην Α κατηγορια! Αν ολα ηταν τυπικα!
καλα ναι και παραπανωFrouros97 έγραψε:Αν στα ορια ηταν τυπικοι και κοβοταν οποιος εκανε ας που 1,2 δευτερολεπτα παραπανω..η σειρα θα ειχε φτασει 2000+ στην Α κατηγορια! Αν ολα ηταν τυπικα!
Μάγκες καλημέρα και από εμένα.Οι αιτήσεις ψευδώς διέρρευσε ότι είναι σχεδόν οι διπλές η έστω από λάθος.Ειναι αρκετά περισσότερες. Ακριβη αριθμό θα έχουμε αύριο ίσως και απόψε.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.Προσωρινοι πίνακες ίσως και μέχρι τέλος της εβδομάδας.Η διάρκεια εκπαίδευσης θα είναι 5 εβδομάδες και οι διαδικασίες θα τρέξουν πολύ γρήγορα. Βαση πλάνου εντός του Οκτώβρη οι επιτυχόντες θα πρέπει να είστε στη σχολή.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 97
Ο προεδρος Συνοριακων Αττικης το.ειπε αυτο για διπλασιες αιτησεις!
Που το γνωρίζεις ότι είναι ποιό πολλές?;
+ - 100 αιτηδεις διαφορα απο αυτο που διερευσε ειναι οι αιτησεις αδερφεΣωτηρης έγραψε:Μάγκες καλημέρα και από εμένα.Οι αιτήσεις ψευδώς διέρρευσε ότι είναι σχεδόν οι διπλές η έστω από λάθος.Ειναι αρκετά περισσότερες. Ακριβη αριθμό θα έχουμε αύριο ίσως και απόψε.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.Προσωρινοι πίνακες ίσως και μέχρι τέλος της εβδομάδας.Η διάρκεια εκπαίδευσης θα είναι 5 εβδομάδες και οι διαδικασίες θα τρέξουν πολύ γρήγορα. Βαση πλάνου εντός του Οκτώβρη οι επιτυχόντες θα πρέπει να είστε στη σχολή.
Χαχαχ έχετε πλάκα.. βγήκανε η ετήσεις;
Παιδιά όποιος θέλει να το πιστέψει ας το πιστέψει οποίος δεν θέλει με γεια του με χαρά του.Φυσικα και δεν πρόκειται να αναφέρω το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησα. Αλλωστε εγώ ούτε για βάσεις και νούμερα σας μίλησα.Σας ενημέρωσα ότι ίσως να έχουμε τα αποτελέσματα μέχρι τέλος εβδομάδας και τον ακριβή αριθμό αιτήσεων αύριο ίσως και σήμερα.Οπως επίσης τον χρόνο εκπαίδευσης και το πότε θα καταταχθειτε.
Πως δεν ειπες ,ειπες δεν θσχυουν οι αιτησεις π εχουν ακουστει και σ ελω ειναι αυτες με + - 100 διαφοραΣωτηρης έγραψε:Παιδιά όποιος θέλει να το πιστέψει ας το πιστέψει οποίος δεν θέλει με γεια του με χαρά του.Φυσικα και δεν πρόκειται να αναφέρω το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησα. Αλλωστε εγώ ούτε για βάσεις και νούμερα σας μίλησα.Σας ενημέρωσα ότι ίσως να έχουμε τα αποτελέσματα μέχρι τέλος εβδομάδας και τον ακριβή αριθμό αιτήσεων αύριο ίσως και σήμερα.Οπως επίσης τον χρόνο εκπαίδευσης και το πότε θα καταταχθειτε.
Ακριβώς είναι πολλές παραπάνω.Τι ακριβώς δεν κατάλαβες;Punisher έγραψε:Πως δεν ειπες ,ειπες δεν θσχυουν οι αιτησεις π εχουν ακουστει και σ ελω ειναι αυτες με + - 100 διαφοραΣωτηρης έγραψε:Παιδιά όποιος θέλει να το πιστέψει ας το πιστέψει οποίος δεν θέλει με γεια του με χαρά του.Φυσικα και δεν πρόκειται να αναφέρω το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησα. Αλλωστε εγώ ούτε για βάσεις και νούμερα σας μίλησα.Σας ενημέρωσα ότι ίσως να έχουμε τα αποτελέσματα μέχρι τέλος εβδομάδας και τον ακριβή αριθμό αιτήσεων αύριο ίσως και σήμερα.Οπως επίσης τον χρόνο εκπαίδευσης και το πότε θα καταταχθειτε.
-
Kostasdea7
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 39
Για νησια ποσες εχουν γινει περιπου?;
Δεν έχω ιδέα μάγκες.Προσπαθησα να μάθω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα αλλά το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι ότι έχουν γίνει πολύ περισσότερες αιτήσεις και μιλάω πάντα στο σύνολο των θέσεων και εκ παραδρομής ο άνθρωπος αυτός που έκανε την ανάρτηση αναφέρθηκε για διπλές αιτήσεις.Εξαλλου την αποσυρε την ανάρτηση.
καλα για αλλο λογο την εκανε επεξεργασια αλλα τεσπα σ λεω οτι ειπε ειναι + 100 αιτησεις μαξΣωτηρης έγραψε:Δεν έχω ιδέα μάγκες.Προσπαθησα να μάθω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα αλλά το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι ότι έχουν γίνει πολύ περισσότερες αιτήσεις και μιλάω πάντα στο σύνολο των θέσεων και εκ παραδρομής ο άνθρωπος αυτός που έκανε την ανάρτηση αναφέρθηκε για διπλές αιτήσεις.Εξαλλου την αποσυρε την ανάρτηση.
Οκ εσύ κρατά ότι είναι διπλές οι αιτήσεις.Δεν θα προσπαθήσω και ούτε και έχω λόγο για να σε πείσω για το αντίθετο.Εδω είμαστε και σε μερικές ώρες θα δείξει ποιός θα επιβεβαιωθεί.Συνεπως εσύ πάντα μιλάς για 1000 περίπου αιτήσεις; Έτσι;Punisher έγραψε:καλα για αλλο λογο την εκανε επεξεργασια αλλα τεσπα σ λεω οτι ειπε ειναι + 100 αιτησεις μαξΣωτηρης έγραψε:Δεν έχω ιδέα μάγκες.Προσπαθησα να μάθω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα αλλά το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι ότι έχουν γίνει πολύ περισσότερες αιτήσεις και μιλάω πάντα στο σύνολο των θέσεων και εκ παραδρομής ο άνθρωπος αυτός που έκανε την ανάρτηση αναφέρθηκε για διπλές αιτήσεις.Εξαλλου την αποσυρε την ανάρτηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες