Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Guardian δεν ισχύει αυτό φίλε. Στην Β' κατηγορία πάνω από 60 επιλαχόντες πήρε οπότε δεν το λες ότι δεν τους έκοβαν κιόλας
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Frouros97 »

Αν στα ορια ηταν τυπικοι και κοβοταν οποιος εκανε ας που 1,2 δευτερολεπτα παραπανω..η σειρα θα ειχε φτασει 2000+ στην Α κατηγορια! Αν ολα ηταν τυπικα!
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 413

Δημοσίευση από Punisher »

Frouros97 έγραψε:Αν στα ορια ηταν τυπικοι και κοβοταν οποιος εκανε ας που 1,2 δευτερολεπτα παραπανω..η σειρα θα ειχε φτασει 2000+ στην Α κατηγορια! Αν ολα ηταν τυπικα!
καλα ναι και παραπανω
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Μάγκες καλημέρα και από εμένα.Οι αιτήσεις ψευδώς διέρρευσε ότι είναι σχεδόν οι διπλές η έστω από λάθος.Ειναι αρκετά περισσότερες. Ακριβη αριθμό θα έχουμε αύριο ίσως και απόψε.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.Προσωρινοι πίνακες ίσως και μέχρι τέλος της εβδομάδας.Η διάρκεια εκπαίδευσης θα είναι 5 εβδομάδες και οι διαδικασίες θα τρέξουν πολύ γρήγορα. Βαση πλάνου εντός του Οκτώβρη οι επιτυχόντες θα πρέπει να είστε στη σχολή.
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Frouros97 »

Ο προεδρος Συνοριακων Αττικης το.ειπε αυτο για διπλασιες αιτησεις!
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Που το γνωρίζεις ότι είναι ποιό πολλές?;
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σωτηρης έγραψε:Μάγκες καλημέρα και από εμένα.Οι αιτήσεις ψευδώς διέρρευσε ότι είναι σχεδόν οι διπλές η έστω από λάθος.Ειναι αρκετά περισσότερες. Ακριβη αριθμό θα έχουμε αύριο ίσως και απόψε.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.Προσωρινοι πίνακες ίσως και μέχρι τέλος της εβδομάδας.Η διάρκεια εκπαίδευσης θα είναι 5 εβδομάδες και οι διαδικασίες θα τρέξουν πολύ γρήγορα. Βαση πλάνου εντός του Οκτώβρη οι επιτυχόντες θα πρέπει να είστε στη σχολή.
+ - 100 αιτηδεις διαφορα απο αυτο που διερευσε ειναι οι αιτησεις αδερφε
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Χαχαχ έχετε πλάκα.. βγήκανε η ετήσεις;
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Παιδιά όποιος θέλει να το πιστέψει ας το πιστέψει οποίος δεν θέλει με γεια του με χαρά του.Φυσικα και δεν πρόκειται να αναφέρω το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησα. Αλλωστε εγώ ούτε για βάσεις και νούμερα σας μίλησα.Σας ενημέρωσα ότι ίσως να έχουμε τα αποτελέσματα μέχρι τέλος εβδομάδας και τον ακριβή αριθμό αιτήσεων αύριο ίσως και σήμερα.Οπως επίσης τον χρόνο εκπαίδευσης και το πότε θα καταταχθειτε.
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σωτηρης έγραψε:Παιδιά όποιος θέλει να το πιστέψει ας το πιστέψει οποίος δεν θέλει με γεια του με χαρά του.Φυσικα και δεν πρόκειται να αναφέρω το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησα. Αλλωστε εγώ ούτε για βάσεις και νούμερα σας μίλησα.Σας ενημέρωσα ότι ίσως να έχουμε τα αποτελέσματα μέχρι τέλος εβδομάδας και τον ακριβή αριθμό αιτήσεων αύριο ίσως και σήμερα.Οπως επίσης τον χρόνο εκπαίδευσης και το πότε θα καταταχθειτε.
Πως δεν ειπες ,ειπες δεν θσχυουν οι αιτησεις π εχουν ακουστει και σ ελω ειναι αυτες με + - 100 διαφορα

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Punisher έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Παιδιά όποιος θέλει να το πιστέψει ας το πιστέψει οποίος δεν θέλει με γεια του με χαρά του.Φυσικα και δεν πρόκειται να αναφέρω το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησα. Αλλωστε εγώ ούτε για βάσεις και νούμερα σας μίλησα.Σας ενημέρωσα ότι ίσως να έχουμε τα αποτελέσματα μέχρι τέλος εβδομάδας και τον ακριβή αριθμό αιτήσεων αύριο ίσως και σήμερα.Οπως επίσης τον χρόνο εκπαίδευσης και το πότε θα καταταχθειτε.
Πως δεν ειπες ,ειπες δεν θσχυουν οι αιτησεις π εχουν ακουστει και σ ελω ειναι αυτες με + - 100 διαφορα

Ακριβώς είναι πολλές παραπάνω.Τι ακριβώς δεν κατάλαβες;
Kostasdea7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Kostasdea7 »

Για νησια ποσες εχουν γινει περιπου?;
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Δεν έχω ιδέα μάγκες.Προσπαθησα να μάθω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα αλλά το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι ότι έχουν γίνει πολύ περισσότερες αιτήσεις και μιλάω πάντα στο σύνολο των θέσεων και εκ παραδρομής ο άνθρωπος αυτός που έκανε την ανάρτηση αναφέρθηκε για διπλές αιτήσεις.Εξαλλου την αποσυρε την ανάρτηση.
Punisher
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σωτηρης έγραψε:Δεν έχω ιδέα μάγκες.Προσπαθησα να μάθω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα αλλά το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι ότι έχουν γίνει πολύ περισσότερες αιτήσεις και μιλάω πάντα στο σύνολο των θέσεων και εκ παραδρομής ο άνθρωπος αυτός που έκανε την ανάρτηση αναφέρθηκε για διπλές αιτήσεις.Εξαλλου την αποσυρε την ανάρτηση.
καλα για αλλο λογο την εκανε επεξεργασια αλλα τεσπα σ λεω οτι ειπε ειναι + 100 αιτησεις μαξ
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Punisher έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Δεν έχω ιδέα μάγκες.Προσπαθησα να μάθω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα αλλά το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι ότι έχουν γίνει πολύ περισσότερες αιτήσεις και μιλάω πάντα στο σύνολο των θέσεων και εκ παραδρομής ο άνθρωπος αυτός που έκανε την ανάρτηση αναφέρθηκε για διπλές αιτήσεις.Εξαλλου την αποσυρε την ανάρτηση.
καλα για αλλο λογο την εκανε επεξεργασια αλλα τεσπα σ λεω οτι ειπε ειναι + 100 αιτησεις μαξ
Οκ εσύ κρατά ότι είναι διπλές οι αιτήσεις.Δεν θα προσπαθήσω και ούτε και έχω λόγο για να σε πείσω για το αντίθετο.Εδω είμαστε και σε μερικές ώρες θα δείξει ποιός θα επιβεβαιωθεί.Συνεπως εσύ πάντα μιλάς για 1000 περίπου αιτήσεις; Έτσι;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες