Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Ranger94 έγραψε:Κυριακο ποσα μορια εχεις φιλε; Λες να γινει τιποτα φετος;

στα 2680 είμαι πλέον. Δε νομίζω για ειδικους φρουρους να γινει κάτι φέτος, δυστυχώς. Αλλά δε το βασίζω πουθενά, καθαρά στο ότι πήρε συνοριακους, θα παρει και εναν μικρο αριθμο στην Αθήνα και στην κορινθο. ΤΟ σιγουρο ειναι πως ξερω οτι υπαρχουν αναγκες, τωρα το ποτε θα μπορεσουν να τις καλύψουν, δε το ξερω.

Είμαστε ήδη κοντά στα μισά του χρόνου, δύσκολα να παρθεί απόφαση και να υλοποιηθεί κιόλας. Μακάρι όμως...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από kyriakos155 »

kamp_john έγραψε:Λέτε να χουμε σήμερα το βράδυ αποτελέσματα για τα νησιά ή είναι νωρίς ακόμα ;

Λένε πως όταν κάτι το περιμένεις με ανυπομονησία, δεν έρχεται γρήγορα... Ηρέμησε, χαλάρωσε, πιες καφεδάκι και όταν ειναι να βγει, θα βγει το νέο !

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
kamp_john
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από kamp_john »

kyriakos155 έγραψε:
kamp_john έγραψε:Λέτε να χουμε σήμερα το βράδυ αποτελέσματα για τα νησιά ή είναι νωρίς ακόμα ;

Λένε πως όταν κάτι το περιμένεις με ανυπομονησία, δεν έρχεται γρήγορα... Ηρέμησε, χαλάρωσε, πιες καφεδάκι και όταν ειναι να βγει, θα βγει το νέο !

Κυριάκο απ' τα πιο ωραία σχόλια που έχω δει αδερφέ μου.. εχω μεγάλη αγωνία η αλήθεια είναι και το μόνο μέσο να μάθω κάποιο νέο είναι αυτό εδώ το φόρουμ και τα παιδιά που συμμετέχουν!

letsman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από letsman »

Ερώτηση Η προκήρυξη για τους 800 έχει βγει?

η ακόμα;

Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

kyriakos155 έγραψε:στα 2680 είμαι πλέον. Δε νομίζω για ειδικους φρουρους να γινει κάτι φέτος, δυστυχώς. Αλλά δε το βασίζω πουθενά, καθαρά στο ότι πήρε συνοριακους, θα παρει και εναν μικρο αριθμο στην Αθήνα και στην κορινθο. ΤΟ σιγουρο ειναι πως ξερω οτι υπαρχουν αναγκες, τωρα το ποτε θα μπορεσουν να τις καλύψουν, δε το ξερω.

Είμαστε ήδη κοντά στα μισά του χρόνου, δύσκολα να παρθεί απόφαση και να υλοποιηθεί κιόλας. Μακάρι όμως...

Μακάρι φίλε στο εύχομαι! Μάζεψες και εσύ αρκετά μόρια, κρίμα είναι λόγο ηλικίας.

Kostas

Δημοσίευση από Kostas »

Με πηραν σήμερα τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα να πάω να αλλάξω το πτυχίο αγγλικών Γιατί ήθελε και επικύρωση από τον δικηγορικό Σύλλογο Όχι μόνο από δικηγόρο. Και μου ειπαν ότι για να με πάρουν από τα κεντρικά να μου πουν να το αλλάξω σημαίνει ότι περνάω... άντε να δούμε. Καλή επιτυχία σε όλους
Blackman

Δημοσίευση από Blackman »

2680 για την α η β αδερφέ
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Ποσο λετε να παει η βαση για τα 180 ατομα της Αττικης; Θεωρω οτι μονο αθηναιοι θα ασχοληθουν με τη συγκεκριμενη προκηρυξη διοτι ειναι με συμβαση. Εγω θεωρω δε θα ειναι πανω απο 2500 η βαση!

Άβαταρ μέλους
kamp_john
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Kostas έγραψε:Με πηραν σήμερα τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα να πάω να αλλάξω το πτυχίο αγγλικών Γιατί ήθελε και επικύρωση από τον δικηγορικό Σύλλογο Όχι μόνο από δικηγόρο. Και μου ειπαν ότι για να με πάρουν από τα κεντρικά να μου πουν να το αλλάξω σημαίνει ότι περνάω... άντε να δούμε. Καλή επιτυχία σε όλους

Φίλε μου είσαι από Μυτιλήνη και αν ναι τι μόρια έχεις για να δούμε πάνω κάτω και εμείς αν είμαστε μέσα αν ισχύει αυτό που σου είπανε ;

Hlias isip

Δημοσίευση από Hlias isip »

Φίλε Κυριάκο είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με εσένα, ηλικιακά η τελευταία μου χρονιά κ από μορια στα 2620!! Ας κάνουμε την προσευχή μας και ότι είναι να έρθει θα έρθει!!! Είναι θεωρώ καλά μόρια για να μην πιάσουμε κάτι έστω τους 180 στην Αθήνα!
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Ρε φιλε μεσα θα εισαι αφου δεν εγιναν πολλες αιτησεις.. νομιζω εγιναν λιγοτερες απο τις 240 θεσεις!
Kostas

Δημοσίευση από Kostas »

2450 έχω... αιτήσεις έγιναν γύρω στις 280 Μυτιλήνη.
Αιολεύς

Δημοσίευση από Αιολεύς »

Ranger94 έγραψε:Ρε φιλε μεσα θα εισαι αφου δεν εγιναν πολλες αιτησεις.. νομιζω εγιναν λιγοτερες απο τις 240 θεσεις!

Για Λέσβο έγιναν 285 αιτήσεις!

240 επιτυχών/ 45 επιλαχών!

Καλη επιτυχία σε όλους!

Αναμένεται απο μερα σε μερα ο πίνακας

Blackman

Δημοσίευση από Blackman »

Εγώ λέω 2500 για την β κατηγορία και κάπου 2600 για την α κατηγορία
Άβαταρ μέλους
kamp_john
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Blackman έγραψε:Εγώ λέω 2500 για την β κατηγορία και κάπου 2600 για την α κατηγορία

Φίλε μου αν έγιναν όντως τόσο λίγες αιτήσεις νομίζω είναι αρκετά ψηλές οι βάσεις.. θεωρω 2300-2400 πάνω κάτω χωρίς να είμαι σίγουρος για τίποτα !

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες