στα 2680 είμαι πλέον. Δε νομίζω για ειδικους φρουρους να γινει κάτι φέτος, δυστυχώς. Αλλά δε το βασίζω πουθενά, καθαρά στο ότι πήρε συνοριακους, θα παρει και εναν μικρο αριθμο στην Αθήνα και στην κορινθο. ΤΟ σιγουρο ειναι πως ξερω οτι υπαρχουν αναγκες, τωρα το ποτε θα μπορεσουν να τις καλύψουν, δε το ξερω.
Είμαστε ήδη κοντά στα μισά του χρόνου, δύσκολα να παρθεί απόφαση και να υλοποιηθεί κιόλας. Μακάρι όμως...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
kamp_john έγραψε:Λέτε να χουμε σήμερα το βράδυ αποτελέσματα για τα νησιά ή είναι νωρίς ακόμα ;
Λένε πως όταν κάτι το περιμένεις με ανυπομονησία, δεν έρχεται γρήγορα... Ηρέμησε, χαλάρωσε, πιες καφεδάκι και όταν ειναι να βγει, θα βγει το νέο !
Κυριάκο απ' τα πιο ωραία σχόλια που έχω δει αδερφέ μου.. εχω μεγάλη αγωνία η αλήθεια είναι και το μόνο μέσο να μάθω κάποιο νέο είναι αυτό εδώ το φόρουμ και τα παιδιά που συμμετέχουν!
kyriakos155 έγραψε:στα 2680 είμαι πλέον. Δε νομίζω για ειδικους φρουρους να γινει κάτι φέτος, δυστυχώς. Αλλά δε το βασίζω πουθενά, καθαρά στο ότι πήρε συνοριακους, θα παρει και εναν μικρο αριθμο στην Αθήνα και στην κορινθο. ΤΟ σιγουρο ειναι πως ξερω οτι υπαρχουν αναγκες, τωρα το ποτε θα μπορεσουν να τις καλύψουν, δε το ξερω.
Είμαστε ήδη κοντά στα μισά του χρόνου, δύσκολα να παρθεί απόφαση και να υλοποιηθεί κιόλας. Μακάρι όμως...
Μακάρι φίλε στο εύχομαι! Μάζεψες και εσύ αρκετά μόρια, κρίμα είναι λόγο ηλικίας.
Με πηραν σήμερα τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα να πάω να αλλάξω το πτυχίο αγγλικών Γιατί ήθελε και επικύρωση από τον δικηγορικό Σύλλογο Όχι μόνο από δικηγόρο. Και μου ειπαν ότι για να με πάρουν από τα κεντρικά να μου πουν να το αλλάξω σημαίνει ότι περνάω... άντε να δούμε. Καλή επιτυχία σε όλους
Ποσο λετε να παει η βαση για τα 180 ατομα της Αττικης; Θεωρω οτι μονο αθηναιοι θα ασχοληθουν με τη συγκεκριμενη προκηρυξη διοτι ειναι με συμβαση. Εγω θεωρω δε θα ειναι πανω απο 2500 η βαση!
Kostas έγραψε:Με πηραν σήμερα τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα να πάω να αλλάξω το πτυχίο αγγλικών Γιατί ήθελε και επικύρωση από τον δικηγορικό Σύλλογο Όχι μόνο από δικηγόρο. Και μου ειπαν ότι για να με πάρουν από τα κεντρικά να μου πουν να το αλλάξω σημαίνει ότι περνάω... άντε να δούμε. Καλή επιτυχία σε όλους
Φίλε μου είσαι από Μυτιλήνη και αν ναι τι μόρια έχεις για να δούμε πάνω κάτω και εμείς αν είμαστε μέσα αν ισχύει αυτό που σου είπανε ;
Φίλε Κυριάκο είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με εσένα, ηλικιακά η τελευταία μου χρονιά κ από μορια στα 2620!! Ας κάνουμε την προσευχή μας και ότι είναι να έρθει θα έρθει!!! Είναι θεωρώ καλά μόρια για να μην πιάσουμε κάτι έστω τους 180 στην Αθήνα!