Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Αιολεύς

Δημοσίευση από Αιολεύς »

Κώστας έγραψε:Παιδιά ξέρουμε τίποτα γι τατουαζ ; Είμαι στην διαδικασία αφαίρεσης και έχω και χαρτί γνωμάτευση από νοσοκομείο ότι το βγάζω ! Ειδικούς άκουσα μπήκαν και με μανίκια

Καλή επιτυχία φιλαράκι σου εύχομαι!

Επειδή αφορα κ μένα το θέμα αυτό;

Το χαρτί το πηρες απτο Ινστιτούτο/ιατρειο αφαίρεσης tattoo;

fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

ΠορομενοςΑστυνομικος έγραψε:Μπορω να μπω ΥΜΕΤ μεσω απο την προκυρηξη για Συνοριοφυλας η μονο ΕΦ. Επισης υπηρεσιακο πιστολι δικαιουνται η Συνοριοφυλακες. Μολις πρι μια εβδομαδα τελειωσα Στρατο οποτε μηπως παιζει η να ξαναβγαλει ΕΦ για να περιμενω γιατι εχω 2720;

Με τέτοιο όνομα... Θες και ΥΜΕΤ... Ρε όρεξη έχετε; Βρείτε κάτι ουσιαστικό να κάνετε στη ζωή σας που έχεις και 2720. Ούτε 1700 δεν έχεις.

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από kyriakos155 »

ΠορομενοςΑστυνομικος έγραψε:Μπορω να μπω ΥΜΕΤ μεσω απο την προκυρηξη για Συνοριοφυλας η μονο ΕΦ. Επισης υπηρεσιακο πιστολι δικαιουνται η Συνοριοφυλακες. Μολις πρι μια εβδομαδα τελειωσα Στρατο οποτε μηπως παιζει η να ξαναβγαλει ΕΦ για να περιμενω γιατι εχω 2720;

Φιλαράκι, με τέτοιο nickname και αν ο καημός σου είναι για το αν θα δικαιούσε υπηρεσιακό πιστόλι ή όχι, κάτσε καλύτερα σπίτι σου... Φιλικά ή διαφορετικά, ωρίμασε την σκέψη σου και το γιατί θες να μπεις στο σώμα...

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Bill95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Bill95 »

Σημερα τελειώνουν οι ενστάσεις για τους 400 του εβρου; θα αργησουν οι πινακες; θυμαται κανεις ποσο καιρο εκαναν να βγουν οι πινακες το καλοκαιρι στους Ε. Φ;
Goudi98

Δημοσίευση από Goudi98 »

Παιδιά ξέρει κανείς ποτέ θα γίνουν τα αθλήματα για τον Έβρο και Που Θεσσαλονίκη Αλεξανδρούπολη;
ΜΗΤΣΟΣ

Δημοσίευση από ΜΗΤΣΟΣ »

Για τους 180 της Αθήνας έχουμε κάποια ενημέρωση;
ΠορομενοςΑστυνομικος

Δημοσίευση από ΠορομενοςΑστυνομικος »

Εχω 14.20 απολυτηριο ΕΠΑΛ διπλωμα οδηγησης μηχανης ειδικες δυναμεις και πολυτεκνια. Θελω ναξερω για το υπηρεσιακο επειδη μου αρεσε η σκοποβολη στο στρατο. Για την ΥΜΕΤ μου αρεσει που ειναι μια μαχιμη υπηρεσια πρωτης γραμης.
ΠορομενοςΑστυνομικος

Δημοσίευση από ΠορομενοςΑστυνομικος »

Επισης γουσταρω την Αστυνομια απο μικρος.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από kyriakos155 »

ΜΗΤΣΟΣ έγραψε:Για τους 180 της Αθήνας έχουμε κάποια ενημέρωση;

Πόσα μόρια έχεις... Μήτσε ;

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
kamp_john
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από kamp_john »

Παίδες καλησπέρα.. ξέρει κανείς ποτέ πο βγουν για τα νησιά έχετε κάποιο νέο ή έχετε ακούσει κάτι ; Επίσης αν κάποιος γνωρίζει μπορεί να πει πόσο θα κρατήσει η εκπαίδευση , που θα γίνει και πότε θα κληθούν όσοι είναι επιτυχόντες για αυτή ; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
ΜΗΤΣΟΣ

Δημοσίευση από ΜΗΤΣΟΣ »

2760 Κυριάκο..
Blackman

Δημοσίευση από Blackman »

Α η β κατηγορία φιλαράκι Εγώ 2520 για την β.

Ελπίζω κάπου εκεί θα είναι η βάση τι λετε

Άβαταρ μέλους
TB
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από TB »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-yp-prostasias-toy-politi-synoriofylakes-stin-athina-video
Πραγματικά παιδιά δεν έχω ιδέα τι εννοεί το workenter ως εντοπιότητα, ίσως να μπορούμε να κάνουμε όλοι τα χαρτιά μας ίσως όχι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Δείτε και το βιντεακι με τα σχόλια να μου πείτε τι καταλαβαίνετε κι εσείς.

https://www.lawandorder.gr/Article/68885/sunantisi-chrusochoidi-me-somateio-ekprosopon-eidikon-frouron-kai-astunomikon-pef

Μιας και δεν υπάρχει φόρουμ για ειδικούς φρουρούς είπα να το ανεβάσω εδώ.

Κυρίως γιατί διάβασα την φράση "Εκφράστηκε η ανάγκη της κατ' έτος καθιέρωσης πρόσληψης Ειδικών Φρουρών, τροποποιώντας και βελτιώνοντας παράλληλα κάποιες παραμέτρους (εκπαίδευση, κριτήρια κ. Α). "

ΜΗΤΣΟΣ

Δημοσίευση από ΜΗΤΣΟΣ »

2760 στην Α κατηγορία..
Εξολοθρευτης

Δημοσίευση από Εξολοθρευτης »

Ηρθε η ωρα των Ειδικων Φρουρων ισως πρεπει να ανοιξει θεμα Ειδικων Φρουρων 2020.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης