Κώστας έγραψε:Παιδιά ξέρουμε τίποτα γι τατουαζ ; Είμαι στην διαδικασία αφαίρεσης και έχω και χαρτί γνωμάτευση από νοσοκομείο ότι το βγάζω ! Ειδικούς άκουσα μπήκαν και με μανίκια
Καλή επιτυχία φιλαράκι σου εύχομαι!
Επειδή αφορα κ μένα το θέμα αυτό;
Το χαρτί το πηρες απτο Ινστιτούτο/ιατρειο αφαίρεσης tattoo;
ΠορομενοςΑστυνομικος έγραψε:Μπορω να μπω ΥΜΕΤ μεσω απο την προκυρηξη για Συνοριοφυλας η μονο ΕΦ. Επισης υπηρεσιακο πιστολι δικαιουνται η Συνοριοφυλακες. Μολις πρι μια εβδομαδα τελειωσα Στρατο οποτε μηπως παιζει η να ξαναβγαλει ΕΦ για να περιμενω γιατι εχω 2720;
Με τέτοιο όνομα... Θες και ΥΜΕΤ... Ρε όρεξη έχετε; Βρείτε κάτι ουσιαστικό να κάνετε στη ζωή σας που έχεις και 2720. Ούτε 1700 δεν έχεις.
ΠορομενοςΑστυνομικος έγραψε:Μπορω να μπω ΥΜΕΤ μεσω απο την προκυρηξη για Συνοριοφυλας η μονο ΕΦ. Επισης υπηρεσιακο πιστολι δικαιουνται η Συνοριοφυλακες. Μολις πρι μια εβδομαδα τελειωσα Στρατο οποτε μηπως παιζει η να ξαναβγαλει ΕΦ για να περιμενω γιατι εχω 2720;
Φιλαράκι, με τέτοιο nickname και αν ο καημός σου είναι για το αν θα δικαιούσε υπηρεσιακό πιστόλι ή όχι, κάτσε καλύτερα σπίτι σου... Φιλικά ή διαφορετικά, ωρίμασε την σκέψη σου και το γιατί θες να μπεις στο σώμα...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Σημερα τελειώνουν οι ενστάσεις για τους 400 του εβρου; θα αργησουν οι πινακες; θυμαται κανεις ποσο καιρο εκαναν να βγουν οι πινακες το καλοκαιρι στους Ε. Φ;
Εχω 14.20 απολυτηριο ΕΠΑΛ διπλωμα οδηγησης μηχανης ειδικες δυναμεις και πολυτεκνια. Θελω ναξερω για το υπηρεσιακο επειδη μου αρεσε η σκοποβολη στο στρατο. Για την ΥΜΕΤ μου αρεσει που ειναι μια μαχιμη υπηρεσια πρωτης γραμης.
Παίδες καλησπέρα.. ξέρει κανείς ποτέ πο βγουν για τα νησιά έχετε κάποιο νέο ή έχετε ακούσει κάτι ; Επίσης αν κάποιος γνωρίζει μπορεί να πει πόσο θα κρατήσει η εκπαίδευση , που θα γίνει και πότε θα κληθούν όσοι είναι επιτυχόντες για αυτή ; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Μιας και δεν υπάρχει φόρουμ για ειδικούς φρουρούς είπα να το ανεβάσω εδώ.
Κυρίως γιατί διάβασα την φράση "Εκφράστηκε η ανάγκη της κατ' έτος καθιέρωσης πρόσληψης Ειδικών Φρουρών, τροποποιώντας και βελτιώνοντας παράλληλα κάποιες παραμέτρους (εκπαίδευση, κριτήρια κ. Α). "