Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Reddot έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την ενημέρωση, ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έχουμε γρήγορες προσλήψεις έστω και με συμβάσεις μέχρι να βγουν τα οριστικά (εξωτερικός εδώ).
Μακάρι αυτό ευχόμαστε όλοι (Εξωτερικός και εγώ). Τουλάχιστον μάθαμε ότι έχουμε περάσει με επιτυχία κάτι είναι κι αυτό.

Bill13
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Bill13 »

Καλησπέρα σε όλους! Για τους εξωτερικούς φρουρούς ξέρει κάποιος να μας πει τι θα γίνει με την νέα σύμβαση; Θα μας καλέσουν και εμάς; Θα παμε σχολή; Γιατί απ όσο ξέρω χωρίς να περάσουμε σχολή δεν μπορούμε να δουλέψουμε

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 180

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Bill13 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!Για τους εξωτερικούς φρουρούς ξέρει κάποιος να μας πει τι θα γίνει με την νέα σύμβαση; Θα μας καλέσουν και εμάς; Θα παμε σχολή; Γιατί απ όσο ξέρω χωρίς να περάσουμε σχολή δεν μπορούμε να δουλέψουμε

Χωρίς να ξέρω κάτι, πιστεύω ότι θα γίνει κάποια εκπαίδευση ταχύρρυθμη 2 βδομαδων σαν αυτή που είχαν περάσει και οι δημοτικοι που πηγαν υεφκκ.

Και μετά τα οριστικά θα γίνει κανονικά η σχολή.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Bill13 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!Για τους εξωτερικούς φρουρούς ξέρει κάποιος να μας πει τι θα γίνει με την νέα σύμβαση; Θα μας καλέσουν και εμάς; Θα παμε σχολή; Γιατί απ όσο ξέρω χωρίς να περάσουμε σχολή δεν μπορούμε να δουλέψουμε

Λογικά θα μας καλέσουν κι εμάς σε αυτή τη σύμβαση. Συμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της πουεφ πριν λίγο καιρο έχει ετοιμαστεί χώρος για σχολή στην Θήβα αν και όποτε μας καλεσουν. Οπότε όπως λέει ο διασώστης θα περάσουμε μια εκπαίδευση δύο τριών εβδομάδων και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε.

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Miron »

Τώρα εάν καλέσουν πάλι σε ΣΟΧ 12 μήνη οπός λέει το νομοσχέδιο, μπορούμε να επιλέξουμε εάν θα πάμε η όχι όπως τότε με τις πρώτες ΣΟΧ; Στα οριστικά αποτελέσματα όταν και εφόσον βγουν είναι ο οριστικός διορισμός, σωστά?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 180

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ναι. Η αποδοχή της σύμβασης δεν είναι υποχρεωτική
Thanos!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Thanos!!! »

Λογικά όλους δεν θα καλέσουν τωρα; Εννοώ και τους επιλαχόντες;
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από zoupis87 »

Νά χαιρόμαστε την επιτροπή που μας πέταξε τα όνειρα σε κάποιους να περιμένεις τρία χρόνια και να σε πετάνε έξω για ψυχοτεχνικά με το έτσι θέλω και να είσαι με 18 απολυτήριο και χωρίς ένσταση. Σκέτο ρεζίλι
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

Αδερφέ αν θες απαντάς. Στα ψυχοτεχνικα σε κράτησαν ωρα μέσα στην εξέταση στις προφορικές ερωτήσεις;

Επίσης ζήτησαν να σε ξανά εξετάσουν μετά από λίγο;

Πάντως μην το βάζετε κάτω παιδιά όσοι κοπηκατε δεν τελειώνει η ζωή σε μια προκήρυξη, ίσως να ήταν το καλύτερο για εσάς

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από nikos521 »

Τι ακριβως ρωτανε;
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

zoupis87 έγραψε:Νά χαιρόμαστε την επιτροπή που μας πέταξε τα όνειρα σε κάποιους να περιμένεις τρία χρόνια και να σε πετάνε έξω για ψυχοτεχνικά με το έτσι θέλω και να είσαι με 18 απολυτήριο και χωρίς ένσταση. Σκέτο ρεζίλι
Λυπάμαι πραγματικά. Έχεις κάποια επίσημη προσωπική Ενημέρωση από τον ΑΣΕΠ δηλαδή email η κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί τον λόγο που σε πετάξανε έξω; Η απλά τσεκαρες τους αποκλεισμένους και είσαι μέσα;

Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

ARN έγραψε:Αδερφέ αν θες απαντάς.Στα ψυχοτεχνικα σε κράτησαν ωρα μέσα στην εξέταση στις προφορικές ερωτήσεις;

Επίσης ζήτησαν να σε ξανά εξετάσουν μετά από λίγο;

Πάντως μην το βάζετε κάτω παιδιά όσοι κοπηκατε δεν τελειώνει η ζωή σε μια προκήρυξη, ίσως να ήταν το καλύτερο για εσάς

Μισή ώρα με κράτησαν και έχω προϋπηρεσία σε επίσημο με μήχανη, δουλεύω αεροδρόμιο είδη και με ριμαξαν. Πού όλα τους τά είπα καί έβγαλαν επειδή τους καύλωσε ότι δε τους κανω και όχι μόνο Γιά μένα αλλά και Γιά άλλους. Και δε είναι τό μέλημα όι φυλακές αλλά τό ***** το νά εισαι με 18 απολυτήριο και νά σέ ριμαζουν. Σκέτο ρεζίλι

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

Τίποτα το ιδιαίτερο φίλε, ερωτήσεις γνωριμίας, με τι ασχολείσαι, οικογένεια, σχέση, φίλους κτλπ. Αυτά ρώτησαν σε εμένα 5 λεπτά υπόθεση, απλά πιστεύω αν υπάρχει κάποιο θέμα θα επιμένουν παραπάνω
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από nikos521 »

Ευχαριστω πολυ !
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Walas έγραψε:
zoupis87 έγραψε:Νά χαιρόμαστε την επιτροπή που μας πέταξε τα όνειρα σε κάποιους να περιμένεις τρία χρόνια και να σε πετάνε έξω για ψυχοτεχνικά με το έτσι θέλω και να είσαι με 18 απολυτήριο και χωρίς ένσταση. Σκέτο ρεζίλι
Λυπάμαι πραγματικά. Έχεις κάποια επίσημη προσωπική Ενημέρωση από τον ΑΣΕΠ δηλαδή email η κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί τον λόγο που σε πετάξανε έξω; Η απλά τσεκαρες τους αποκλεισμένους και είσαι μέσα;

Είμαι στο πίνακα τών αποκλεισμένων είδη... Αυτή είναι η ενημέρωση αλλά θά πάρω τηλέφωνο και θα τό πάω νομικά... Με τούς ρεζιλιδες

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες