Μακάρι αυτό ευχόμαστε όλοι (Εξωτερικός και εγώ). Τουλάχιστον μάθαμε ότι έχουμε περάσει με επιτυχία κάτι είναι κι αυτό.Reddot έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την ενημέρωση, ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έχουμε γρήγορες προσλήψεις έστω και με συμβάσεις μέχρι να βγουν τα οριστικά (εξωτερικός εδώ).
Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Καλησπέρα σε όλους! Για τους εξωτερικούς φρουρούς ξέρει κάποιος να μας πει τι θα γίνει με την νέα σύμβαση; Θα μας καλέσουν και εμάς; Θα παμε σχολή; Γιατί απ όσο ξέρω χωρίς να περάσουμε σχολή δεν μπορούμε να δουλέψουμε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Bill13 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!Για τους εξωτερικούς φρουρούς ξέρει κάποιος να μας πει τι θα γίνει με την νέα σύμβαση; Θα μας καλέσουν και εμάς; Θα παμε σχολή; Γιατί απ όσο ξέρω χωρίς να περάσουμε σχολή δεν μπορούμε να δουλέψουμε
Χωρίς να ξέρω κάτι, πιστεύω ότι θα γίνει κάποια εκπαίδευση ταχύρρυθμη 2 βδομαδων σαν αυτή που είχαν περάσει και οι δημοτικοι που πηγαν υεφκκ.
Και μετά τα οριστικά θα γίνει κανονικά η σχολή.
Λογικά θα μας καλέσουν κι εμάς σε αυτή τη σύμβαση. Συμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της πουεφ πριν λίγο καιρο έχει ετοιμαστεί χώρος για σχολή στην Θήβα αν και όποτε μας καλεσουν. Οπότε όπως λέει ο διασώστης θα περάσουμε μια εκπαίδευση δύο τριών εβδομάδων και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε.Bill13 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!Για τους εξωτερικούς φρουρούς ξέρει κάποιος να μας πει τι θα γίνει με την νέα σύμβαση; Θα μας καλέσουν και εμάς; Θα παμε σχολή; Γιατί απ όσο ξέρω χωρίς να περάσουμε σχολή δεν μπορούμε να δουλέψουμε
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 53
Τώρα εάν καλέσουν πάλι σε ΣΟΧ 12 μήνη οπός λέει το νομοσχέδιο, μπορούμε να επιλέξουμε εάν θα πάμε η όχι όπως τότε με τις πρώτες ΣΟΧ; Στα οριστικά αποτελέσματα όταν και εφόσον βγουν είναι ο οριστικός διορισμός, σωστά?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Ναι. Η αποδοχή της σύμβασης δεν είναι υποχρεωτική
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Λογικά όλους δεν θα καλέσουν τωρα; Εννοώ και τους επιλαχόντες;
Νά χαιρόμαστε την επιτροπή που μας πέταξε τα όνειρα σε κάποιους να περιμένεις τρία χρόνια και να σε πετάνε έξω για ψυχοτεχνικά με το έτσι θέλω και να είσαι με 18 απολυτήριο και χωρίς ένσταση. Σκέτο ρεζίλι
Αδερφέ αν θες απαντάς. Στα ψυχοτεχνικα σε κράτησαν ωρα μέσα στην εξέταση στις προφορικές ερωτήσεις;
Επίσης ζήτησαν να σε ξανά εξετάσουν μετά από λίγο;
Πάντως μην το βάζετε κάτω παιδιά όσοι κοπηκατε δεν τελειώνει η ζωή σε μια προκήρυξη, ίσως να ήταν το καλύτερο για εσάς
Πάντως μην το βάζετε κάτω παιδιά όσοι κοπηκατε δεν τελειώνει η ζωή σε μια προκήρυξη, ίσως να ήταν το καλύτερο για εσάς
Τι ακριβως ρωτανε;
Λυπάμαι πραγματικά. Έχεις κάποια επίσημη προσωπική Ενημέρωση από τον ΑΣΕΠ δηλαδή email η κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί τον λόγο που σε πετάξανε έξω; Η απλά τσεκαρες τους αποκλεισμένους και είσαι μέσα;zoupis87 έγραψε:Νά χαιρόμαστε την επιτροπή που μας πέταξε τα όνειρα σε κάποιους να περιμένεις τρία χρόνια και να σε πετάνε έξω για ψυχοτεχνικά με το έτσι θέλω και να είσαι με 18 απολυτήριο και χωρίς ένσταση. Σκέτο ρεζίλι
ARN έγραψε:Αδερφέ αν θες απαντάς.Στα ψυχοτεχνικα σε κράτησαν ωρα μέσα στην εξέταση στις προφορικές ερωτήσεις;
Μισή ώρα με κράτησαν και έχω προϋπηρεσία σε επίσημο με μήχανη, δουλεύω αεροδρόμιο είδη και με ριμαξαν. Πού όλα τους τά είπα καί έβγαλαν επειδή τους καύλωσε ότι δε τους κανω και όχι μόνο Γιά μένα αλλά και Γιά άλλους. Και δε είναι τό μέλημα όι φυλακές αλλά τό ***** το νά εισαι με 18 απολυτήριο και νά σέ ριμαζουν. Σκέτο ρεζίλι
Τίποτα το ιδιαίτερο φίλε, ερωτήσεις γνωριμίας, με τι ασχολείσαι, οικογένεια, σχέση, φίλους κτλπ. Αυτά ρώτησαν σε εμένα 5 λεπτά υπόθεση, απλά πιστεύω αν υπάρχει κάποιο θέμα θα επιμένουν παραπάνω
Ευχαριστω πολυ !
Walas έγραψε:Λυπάμαι πραγματικά. Έχεις κάποια επίσημη προσωπική Ενημέρωση από τον ΑΣΕΠ δηλαδή email η κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί τον λόγο που σε πετάξανε έξω; Η απλά τσεκαρες τους αποκλεισμένους και είσαι μέσα;zoupis87 έγραψε:Νά χαιρόμαστε την επιτροπή που μας πέταξε τα όνειρα σε κάποιους να περιμένεις τρία χρόνια και να σε πετάνε έξω για ψυχοτεχνικά με το έτσι θέλω και να είσαι με 18 απολυτήριο και χωρίς ένσταση. Σκέτο ρεζίλι
Είμαι στο πίνακα τών αποκλεισμένων είδη... Αυτή είναι η ενημέρωση αλλά θά πάρω τηλέφωνο και θα τό πάω νομικά... Με τούς ρεζιλιδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες