ΥΕΑ: Θητεία στις Διαβιβάσεις

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τελικά μου ήρθε: Παρουσιάζομαι Χαϊδάρι, Διαβιβάσεις ΥΕΑ Στις 26 Μαϊου. Τι λέει;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Συγχαρητήρια, παρουσιάζεστε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Δυνατών Βυσμάτων (γνωστό και ως K. Ε. ΔΒ.).

Φρόντισε μόνο να κοπείς από ΥΕΑ για μια ευχάριστη και σύντομη θητεία. Φίλος μου που υπηρετεί στο ΚΕΔΒ με διαβεβαιώνει ότι έχει ήδη βαρεθεί τη ζωή του.

steve
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από steve »

ποια μοναδα ειναι καλυτερη για να πας αν επιλαχεις για υ. Ε. Α ;

εχω ακουσει οτι αυτη των διαβιβασεων ειναι πολυ χαλαρη... ισχυει;

Anonymous

steve το χαιδαρι δεν ειναι το πιο χαλαρο. Ναι μεν η εκπαιδευση δεν ειναι τοσο δυσκολη οσο π. Χ στη ΣΕΑΠ ομως εχεις απειρες υπηρεσιες και αγγαρειες καθως υπαρχουν λιγοι φανταροι διοτι το κεντρο διαβιβασεων εχει παει καλαματα και ετσι στο χαιδαρι ειναι μονο ΥΕΑ και καποιοι φανταροι που τους εχουν μεινει 2-3 μηνες θητειας και ουσιαστικα καθονται κανοτας λιγες υπηρεσιες. Σου τα λεω καθως εκει ημουνα εγω. Απο οτι εχω ακουσει παντως η πιο ευκολη σχολη ΥΕΑ πρεπι να ειναι στη Λαμια. Δηλαδη υλικου πολεμου.

dude
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από dude »

Επειδή μου έχει έρθει κι εμένα άνδειξη για ΥΕΑ, μπορείς να πεις λεπτομέρειες για το τι παίζει; Χαϊδάρι ήρθες για εκπαίδευση της ειδικότητας ή για την εκπαίδευση ΥΕΑ; Αξίζει να μείνω ΥΕΑ ή καλύτερα να κοπώ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Anonymous

Μολις εγινα βητας στο χαιδαρι φιλε αν εχεις ωρεξη για αγγαρια τι να σου πω ελα εμεις 2,5 μηνες τωρα δεν εχουμε μαθει τπτ ολοι μερα σκοθπα και φαρασι ειμαστε. Τι να πω !

παντος καλιτερα σεαπ

χαιδαρι μας παει 7 μεσα 1 εξω πολλες σκοπιες λιγα ατομα
tolios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από tolios »

Fotis δοκιμος εισαι! Εχει και ειδικοδυναμιτες δοκιμους εκει!
fotis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από fotis »

Ειμαι ΥΕΑ στο χαιδαρι τωρα και ονομαζομαι δοκιμος 26 ιουνιου, το χαιδαρι εχει ειδικοτιτες πεζικο, διαβιβαστες και ερευνας πληροφορικησ

για ειδικες δυναμης συνηθος περνουν αυτους που παρουσιαστικανε εδ και πιγανε δοκιμοι αλλα μπορεις να διλοσεις κιολας οτι θελεις μετα την τετραμινη εκπεδευση ΥΕΑ να πας αλλες 5 εβδομαδες για να γινεις δοκοιμος ειδικοδυναμιτησ

ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΟ ΜΟΝΟ 5 ΑΤΟΜΑ ΕΔ
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από George Salonica »

Φιλε θα ερθω χαιδαρι αν θες κανουμε παρεα,george_19_@hotmail.com
Anonymous

Παιδια καλησπερα. Παρουσιαζομαι Κ. Ε. ΔΒ Καλαματα στις 18/8. Αμα επιλεξω να συνεχισω σαν ΥΕΑ :

α) Ποσο καιρο θα κατσω στην Καλαματα;

β) Σαν ΥΕΑ παω οπωσδηποτε Χαιδαρι για εκπαιδευση;

Ευχαριστω.
Anonymous

Ρε παιδια τι ειναι αυτο το ΥΕΑ; Το χαρτι μου γραφει οτι εχω επιλεγει για Διαβιβασεις ΥΕΑ. Ρωτησα τριγυρω κ μου ειπαν οτι ειναι 4-5 μηνες παραπανω, αλλα πληρωνεσαι. Ισχυει αυτο; Αν ειναι 4-5 μηνες, σιγα μην παω. Θα δηλωσω οτι δε θελω. Τι, με το ζορι θα με παρουν;

Anonymous

Τι λεει η καλαματα παιδια; Τωρα 9/2 παρουσιαζομαι. Διαβιβασεις/υεα. Και γιατι υεα για να μας τυρρανανε; Εικόνα

δωστε τα φωτα σας

Anonymous

tommy έγραψε:τι λεει η καλαματα παιδια; τωρα 9/2 παρουσιαζομαι. διαβιβασεις/ΥΕΑ. και γιατι ΥΕΑ για να μας τυρρανανε;Εικόνα

δωστε τα φωτα σας

το ΥΕΑ μην σε απασχολει απλως δηλωνεις οτι δεν επιθυμεις να πας και τελειωνει εκει η υποθεση και εγω 9/2 καλαματα... αντε καλη θητεια να εχουμε
Anonymous

Τommy έγραψε: Τι λεει η καλαματα παιδια; Τωρα 9/2 παρουσιαζομαι. Διαβιβασεις/υεα. Και γιατι υεα για να μας τυρρανανε;Εικόνα

Δωστε τα φωτα σας

Το ΥΕΑ μην σε απασχολει απλως δηλωνεις οτι δεν επιθυμεις να πας και τελειωνει εκει η υποθεση και εγω 9/2 καλαματα... Αντε καλη θητεια να εχουμε

Στείλε μου να τα πούμε στο Freelong-Toad@hotmail.com
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλησπερα παρουσιαζομαι καλαματα διαβιβασεις με ενδειξη για ΥΕΑ... Οσο περιεργο και αν ακουγεται θελς να παω και για αυτο θελω αν μπορειτε να μου πειτε τι παιζει! Τι χαρτια να εχω μαζι μου αν χρειαζεται και τι γινεται μετα και ποσους μηνες θα κανω παραπανω... Αν χρειαζομαι βυσμα για να παραμεινω διαβιβασεις και οτι αλλο νομιζετε οτι θα χρειαζεται να ξερω!
Ευχαριστω πολυ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης