ΥΕΑ: Θητεία στις Διαβιβάσεις
Τελικά μου ήρθε: Παρουσιάζομαι Χαϊδάρι, Διαβιβάσεις ΥΕΑ Στις 26 Μαϊου. Τι λέει;
Συγχαρητήρια, παρουσιάζεστε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Δυνατών Βυσμάτων (γνωστό και ως K. Ε. ΔΒ.).
Φρόντισε μόνο να κοπείς από ΥΕΑ για μια ευχάριστη και σύντομη θητεία. Φίλος μου που υπηρετεί στο ΚΕΔΒ με διαβεβαιώνει ότι έχει ήδη βαρεθεί τη ζωή του.
Φρόντισε μόνο να κοπείς από ΥΕΑ για μια ευχάριστη και σύντομη θητεία. Φίλος μου που υπηρετεί στο ΚΕΔΒ με διαβεβαιώνει ότι έχει ήδη βαρεθεί τη ζωή του.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
ποια μοναδα ειναι καλυτερη για να πας αν επιλαχεις για υ. Ε. Α ;
εχω ακουσει οτι αυτη των διαβιβασεων ειναι πολυ χαλαρη... ισχυει;
εχω ακουσει οτι αυτη των διαβιβασεων ειναι πολυ χαλαρη... ισχυει;
steve το χαιδαρι δεν ειναι το πιο χαλαρο. Ναι μεν η εκπαιδευση δεν ειναι τοσο δυσκολη οσο π. Χ στη ΣΕΑΠ ομως εχεις απειρες υπηρεσιες και αγγαρειες καθως υπαρχουν λιγοι φανταροι διοτι το κεντρο διαβιβασεων εχει παει καλαματα και ετσι στο χαιδαρι ειναι μονο ΥΕΑ και καποιοι φανταροι που τους εχουν μεινει 2-3 μηνες θητειας και ουσιαστικα καθονται κανοτας λιγες υπηρεσιες. Σου τα λεω καθως εκει ημουνα εγω. Απο οτι εχω ακουσει παντως η πιο ευκολη σχολη ΥΕΑ πρεπι να ειναι στη Λαμια. Δηλαδη υλικου πολεμου.
-
- Στρατιώτης
Επειδή μου έχει έρθει κι εμένα άνδειξη για ΥΕΑ, μπορείς να πεις λεπτομέρειες για το τι παίζει; Χαϊδάρι ήρθες για εκπαίδευση της ειδικότητας ή για την εκπαίδευση ΥΕΑ; Αξίζει να μείνω ΥΕΑ ή καλύτερα να κοπώ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Μολις εγινα βητας στο χαιδαρι φιλε αν εχεις ωρεξη για αγγαρια τι να σου πω ελα εμεις 2,5 μηνες τωρα δεν εχουμε μαθει τπτ ολοι μερα σκοθπα και φαρασι ειμαστε. Τι να πω !
παντος καλιτερα σεαπ
χαιδαρι μας παει 7 μεσα 1 εξω πολλες σκοπιες λιγα ατομα
παντος καλιτερα σεαπ
χαιδαρι μας παει 7 μεσα 1 εξω πολλες σκοπιες λιγα ατομα
Fotis δοκιμος εισαι! Εχει και ειδικοδυναμιτες δοκιμους εκει!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ειμαι ΥΕΑ στο χαιδαρι τωρα και ονομαζομαι δοκιμος 26 ιουνιου, το χαιδαρι εχει ειδικοτιτες πεζικο, διαβιβαστες και ερευνας πληροφορικησ
για ειδικες δυναμης συνηθος περνουν αυτους που παρουσιαστικανε εδ και πιγανε δοκιμοι αλλα μπορεις να διλοσεις κιολας οτι θελεις μετα την τετραμινη εκπεδευση ΥΕΑ να πας αλλες 5 εβδομαδες για να γινεις δοκοιμος ειδικοδυναμιτησ
ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΟ ΜΟΝΟ 5 ΑΤΟΜΑ ΕΔ
για ειδικες δυναμης συνηθος περνουν αυτους που παρουσιαστικανε εδ και πιγανε δοκιμοι αλλα μπορεις να διλοσεις κιολας οτι θελεις μετα την τετραμινη εκπεδευση ΥΕΑ να πας αλλες 5 εβδομαδες για να γινεις δοκοιμος ειδικοδυναμιτησ
ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΟ ΜΟΝΟ 5 ΑΤΟΜΑ ΕΔ
-
- Επιλοχίας
Φιλε θα ερθω χαιδαρι αν θες κανουμε παρεα,george_19_@hotmail.com
Παιδια καλησπερα. Παρουσιαζομαι Κ. Ε. ΔΒ Καλαματα στις 18/8. Αμα επιλεξω να συνεχισω σαν ΥΕΑ :
α) Ποσο καιρο θα κατσω στην Καλαματα;
β) Σαν ΥΕΑ παω οπωσδηποτε Χαιδαρι για εκπαιδευση;
Ευχαριστω.
α) Ποσο καιρο θα κατσω στην Καλαματα;
β) Σαν ΥΕΑ παω οπωσδηποτε Χαιδαρι για εκπαιδευση;
Ευχαριστω.
Ρε παιδια τι ειναι αυτο το ΥΕΑ; Το χαρτι μου γραφει οτι εχω επιλεγει για Διαβιβασεις ΥΕΑ. Ρωτησα τριγυρω κ μου ειπαν οτι ειναι 4-5 μηνες παραπανω, αλλα πληρωνεσαι. Ισχυει αυτο; Αν ειναι 4-5 μηνες, σιγα μην παω. Θα δηλωσω οτι δε θελω. Τι, με το ζορι θα με παρουν;
Τι λεει η καλαματα παιδια; Τωρα 9/2 παρουσιαζομαι. Διαβιβασεις/υεα. Και γιατι υεα για να μας τυρρανανε; 
δωστε τα φωτα σας

δωστε τα φωτα σας
tommy έγραψε:τι λεει η καλαματα παιδια; τωρα 9/2 παρουσιαζομαι. διαβιβασεις/ΥΕΑ. και γιατι ΥΕΑ για να μας τυρρανανε;
δωστε τα φωτα σας
το ΥΕΑ μην σε απασχολει απλως δηλωνεις οτι δεν επιθυμεις να πας και τελειωνει εκει η υποθεση και εγω 9/2 καλαματα... αντε καλη θητεια να εχουμε
Τommy έγραψε: Τι λεει η καλαματα παιδια; Τωρα 9/2 παρουσιαζομαι. Διαβιβασεις/υεα. Και γιατι υεα για να μας τυρρανανε;
Δωστε τα φωτα σας
Το ΥΕΑ μην σε απασχολει απλως δηλωνεις οτι δεν επιθυμεις να πας και τελειωνει εκει η υποθεση και εγω 9/2 καλαματα... Αντε καλη θητεια να εχουμε
Στείλε μου να τα πούμε στο Freelong-Toad@hotmail.com
Καλησπερα παρουσιαζομαι καλαματα διαβιβασεις με ενδειξη για ΥΕΑ... Οσο περιεργο και αν ακουγεται θελς να παω και για αυτο θελω αν μπορειτε να μου πειτε τι παιζει! Τι χαρτια να εχω μαζι μου αν χρειαζεται και τι γινεται μετα και ποσους μηνες θα κανω παραπανω... Αν χρειαζομαι βυσμα για να παραμεινω διαβιβασεις και οτι αλλο νομιζετε οτι θα χρειαζεται να ξερω!
Ευχαριστω πολυ
Ευχαριστω πολυ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης