Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δόκιμος

Δημοσίευση από Δόκιμος »

Ακόμα και σήμερα διωξαν άτομα για ποινικά αδικήματα, άρα δν έχουν τσεκαρει τα πάντα και κάθε τι νόμιμο
Δόκιμος

Δημοσίευση από Δόκιμος »

Εντωμεταξυ μίλησα με αρχηγείο και εκεί έχουν σαν βαση τ λίστα με αυτούς πριν τις πκε, ότι να ναι μου έλεγαν, απλά δ θέλουν να πουν σειρα αυτό κατάλαβα.

Bill

Δημοσίευση από Bill »

Παιδια σημερα μονο φυγαν 18 ατομα απ οτι εμαθα.. και επισης ακουσα οτι θα καλουν επιλαχωντες μεχρι Δεκεμβρη... θα δειξει
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Police7 »

Bill έγραψε:Άλλες χρονιές καλούσαν και 10 μέρες πριν ορκιστούν.. Αν έχουν σκοπό να καλέσουν θα καλέσουν.. Αν μάθει κανείς μέχρι ποιον αριθμό φτάσαμε ας μας ενημερώσει ή αν μπορέσει να επικοινωνήσει με Κομοτηνή
ναιγτ στις προηγούμενες αν κοιτάξεις νομίζω δεν υπήρχε ο περιορισμός του 20 ημερου!! Μ φαίνεται δύσκολο να καλέσουν άτομα τώρα πια για να πάνε σχολή για 1μισΗ εβδομάδα μόνο!! Αν δεν τους κυνηγουσε ο χρόνος πιστεύω ότι θα μας είχαν καλέσει ήδη τωρα , αλλά βλέπεις τους θέλει στους δρόμους όσο το. δυνατον συντομότερα γι'αυτό και τΕλειωνουν στις 22, διαφορετικά θα ήταν μεγαλύτερη σε διάρκεια η εκπαιδευση! αν και έχω μάθει πως έχουν ζητήσει παράταση η αξιωματικοί της. σχολης !! Μακάρι ρε μάγκες τι να πω

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Player7 »

Ειναι υποχρεωμενοι να πουν σε ποιο νουμερο ειναι η σειρα. αλλιως βαζεις ενα δικηγορο! Μπορει νανα χωσουν κανενα βυσμα 2000+ σειρα!

Οσον αφορα τα χαρτια ισχυει δεν εχουν κοιταξει τη γνησιοτητα ακομα, για πλαστα και τετοια!

Σταυρος7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Σταυρος7 »

Στην περιπτωση που βρουν και αλλους με θεματα γνησιοτητας τι γινεται ρε παιδια παιρνει συνεχιζει κανονικα η σειρα ή οχι?
Δόκιμος

Δημοσίευση από Δόκιμος »

2131520169 αυτό είναι τ τηλ από τ αρχηγείο, τ γράφει στη προκηρύξη, πάρτε τηλ ρωτήστε π βρίσκεσαι η σειρά να δείτε τ θα πουν, εμένα χθες Μ έλεγαν ότι να ναι, πάρτε να δουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον ίσως κερδίσουμε κάτι, οποίος πάρει ας πει, αυτοί έχουν σαν βάσει τα οριστικά αποτελέσματα πριν τις πκε, δ θα βγάλετε ακρη
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Παιδιά εγώ ξέρω ότι αν δεν καλέσουν άλλους ενω έχει φτάσει η σειρά απο κάποιους επιλαχωντες μαζεύονται όλα αυτά τα άτομα και με έναν δικηγόρο θα μπουν
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Αυτό για το 20 ήμερο το γράφει κάπου; Γτ δεν το γνωρίζω.. Τι σειρά είσαι;
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Κανονικά πρέπει να πάρει οσα άτομα έχει φτάσει η σειρά τους... Αλλιώς λύνετε με δικηγόρο το θέμα
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Police7 »

Player7 έγραψε:Ειναι υποχρεωμενοι να πουν σε ποιο νουμερο ειναι η σειρα. αλλιως βαζεις ενα δικηγορο! Μπορει νανα χωσουν κανενα βυσμα 2000+ σειρα!

Οσον αφορα τα χαρτια ισχυει δεν εχουν κοιταξει τη γνησιοτητα ακομα, για πλαστα και τετοια!

βγαίνει σε ΦΕΚ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως αυτοί που διορίζονται!!! Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό !!!
jimis

Δημοσίευση από jimis »

Πολυ περιεργο που δεν εχουν κοιταξει ακομα γνησιοτητες και ποινικα μητρωα αυτα γινονται αυταπαγγελτα
Σταυρος7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Σταυρος7 »

Εχουν ειδοποιησει κανεναν παιδια;
GreekMarines

Δημοσίευση από GreekMarines »

Παιδιά καλησπέρα! Δεν νομίζω πως θα ενημερώσουν κάποιον εκτός αν ζητήσουν επιπλέον άτομα! Μόνο σε αυτό μπορούμε να ελπίζουμε
Δόκιμος

Δημοσίευση από Δόκιμος »

παιδιά πάρτε τηλ στο αρχηγείο και ρωτήστε σε ποια θέση είστε, εγώ χθες δεν έβγαλα άκρη, τ τηλ το έχει στη προκήρυξη, ότι να ναι μου έλεγαν και ρωτήστε επίσης αν ισχύει το 20 ήμερο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες