Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Ακόμα και σήμερα διωξαν άτομα για ποινικά αδικήματα, άρα δν έχουν τσεκαρει τα πάντα και κάθε τι νόμιμο
Εντωμεταξυ μίλησα με αρχηγείο και εκεί έχουν σαν βαση τ λίστα με αυτούς πριν τις πκε, ότι να ναι μου έλεγαν, απλά δ θέλουν να πουν σειρα αυτό κατάλαβα.
Παιδια σημερα μονο φυγαν 18 ατομα απ οτι εμαθα.. και επισης ακουσα οτι θα καλουν επιλαχωντες μεχρι Δεκεμβρη... θα δειξει
ναιγτ στις προηγούμενες αν κοιτάξεις νομίζω δεν υπήρχε ο περιορισμός του 20 ημερου!! Μ φαίνεται δύσκολο να καλέσουν άτομα τώρα πια για να πάνε σχολή για 1μισΗ εβδομάδα μόνο!! Αν δεν τους κυνηγουσε ο χρόνος πιστεύω ότι θα μας είχαν καλέσει ήδη τωρα , αλλά βλέπεις τους θέλει στους δρόμους όσο το. δυνατον συντομότερα γι'αυτό και τΕλειωνουν στις 22, διαφορετικά θα ήταν μεγαλύτερη σε διάρκεια η εκπαιδευση! αν και έχω μάθει πως έχουν ζητήσει παράταση η αξιωματικοί της. σχολης !! Μακάρι ρε μάγκες τι να πωBill έγραψε:Άλλες χρονιές καλούσαν και 10 μέρες πριν ορκιστούν.. Αν έχουν σκοπό να καλέσουν θα καλέσουν.. Αν μάθει κανείς μέχρι ποιον αριθμό φτάσαμε ας μας ενημερώσει ή αν μπορέσει να επικοινωνήσει με Κομοτηνή
Ειναι υποχρεωμενοι να πουν σε ποιο νουμερο ειναι η σειρα. αλλιως βαζεις ενα δικηγορο! Μπορει νανα χωσουν κανενα βυσμα 2000+ σειρα!
Οσον αφορα τα χαρτια ισχυει δεν εχουν κοιταξει τη γνησιοτητα ακομα, για πλαστα και τετοια!
Οσον αφορα τα χαρτια ισχυει δεν εχουν κοιταξει τη γνησιοτητα ακομα, για πλαστα και τετοια!
Στην περιπτωση που βρουν και αλλους με θεματα γνησιοτητας τι γινεται ρε παιδια παιρνει συνεχιζει κανονικα η σειρα ή οχι?
2131520169 αυτό είναι τ τηλ από τ αρχηγείο, τ γράφει στη προκηρύξη, πάρτε τηλ ρωτήστε π βρίσκεσαι η σειρά να δείτε τ θα πουν, εμένα χθες Μ έλεγαν ότι να ναι, πάρτε να δουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον ίσως κερδίσουμε κάτι, οποίος πάρει ας πει, αυτοί έχουν σαν βάσει τα οριστικά αποτελέσματα πριν τις πκε, δ θα βγάλετε ακρη
Παιδιά εγώ ξέρω ότι αν δεν καλέσουν άλλους ενω έχει φτάσει η σειρά απο κάποιους επιλαχωντες μαζεύονται όλα αυτά τα άτομα και με έναν δικηγόρο θα μπουν
Αυτό για το 20 ήμερο το γράφει κάπου; Γτ δεν το γνωρίζω.. Τι σειρά είσαι;
Κανονικά πρέπει να πάρει οσα άτομα έχει φτάσει η σειρά τους... Αλλιώς λύνετε με δικηγόρο το θέμα
βγαίνει σε ΦΕΚ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως αυτοί που διορίζονται!!! Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό !!!Player7 έγραψε:Ειναι υποχρεωμενοι να πουν σε ποιο νουμερο ειναι η σειρα. αλλιως βαζεις ενα δικηγορο! Μπορει νανα χωσουν κανενα βυσμα 2000+ σειρα!
Πολυ περιεργο που δεν εχουν κοιταξει ακομα γνησιοτητες και ποινικα μητρωα αυτα γινονται αυταπαγγελτα
Εχουν ειδοποιησει κανεναν παιδια;
Παιδιά καλησπέρα! Δεν νομίζω πως θα ενημερώσουν κάποιον εκτός αν ζητήσουν επιπλέον άτομα! Μόνο σε αυτό μπορούμε να ελπίζουμε
παιδιά πάρτε τηλ στο αρχηγείο και ρωτήστε σε ποια θέση είστε, εγώ χθες δεν έβγαλα άκρη, τ τηλ το έχει στη προκήρυξη, ότι να ναι μου έλεγαν και ρωτήστε επίσης αν ισχύει το 20 ήμερο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες