Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Terminator

Δημοσίευση από Terminator »

Player7 δεν θα βγει καμια συμπληρωματικη προκηρυξη. Οσοι μπηκαν μπηκαν. Εχει τελειωσει το θεμα με τους Ειδικους Φρουρους. Εσυ εμεινες απεξω οποτε κοιτα αλλου. Φιλικα στο λεω για να μην ελπιζεις αδικα. Η Κατεχακη θα ασχοληθει τωρα με τους Συνοριοφυλακες. Δες τι παιζει και κανε τα χαρτια εκει. ΕΦ δεν παιρνει αλλους για το 2020.
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Δε το ξέρουμε αυτό... αλλα και το 20 να μη πάρει με τη τωρινή κυβέρνηση όπως το βλέπω θα πάρει σύντομα.. εφ2019 δε νομίζω να είχα φύγει όσο δύσκολα και να είναι.. Δε το παίζω ούτε κομανταρας ούτε τίποτα απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου δε τα παρατάω με τίποτα και απ ότι καταλαβαίνω είναι και άλλα άτομα εδώ έτσι... Δε νομίζω αυτοί που έφυγαν να ήταν άτομα που το γούσταραν και ήταν εδώ όλο τον καιρό και έγραφαν μαζί μας.. φιλικά πάντα αυτό πιστεύω εγώ!
εφ 2019

Δημοσίευση από εφ 2019 »

Στέλιος44 έγραψε:Δε το ξέρουμε αυτό... Αλλα και το 20 να μη πάρει με τη τωρινή κυβέρνηση όπως το βλέπω θα πάρει σύντομα. Εφ2019 δε νομίζω να είχα φύγει όσο δύσκολα και να είναι. Δε το παίζω ούτε κομανταρας ούτε τίποτα απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου δε τα παρατάω με τίποτα και απ ότι καταλαβαίνω είναι και άλλα άτομα εδώ έτσι... Δε νομίζω αυτοί που έφυγαν να ήταν άτομα που το γούσταραν και ήταν εδώ όλο τον καιρό και έγραφαν μαζί μας. Φιλικά πάντα αυτό πιστεύω εγώ!

δεν το ξερεις!

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα απο την μια ο σιγουρος μισθος και απο την αλλη το αβεβαιο

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και καλή σταδιοδρομία να έχετε!

Όσοι δεν τα καταφέρατε μην απογοητεύεστε! Κάθε εμπόδιο για καλό!

Το θέμα έκανε τον κύκλο του και κλειδώνεται! Σε περίπτωση που θέλετε να συνεχίσετε την κουβέντα περί ενδεχόμενης προκήρυξης για Ειδικούς Φρουρούς, να ανοίξετε νέο νήμα!

Ευχαριστώ,

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης