Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Κακως που παιρνουν ολα τα ιδια μορια. Μπηκαν τοσοι ειδικοι φρουροι τωρα με διπλωμα α1 και δε μπορουν να οδηγησουν τις μηχανες!
Επρεπε να παιρνει Α1 100 μορια, Α2 200, Α 300!!
Επρεπε να παιρνει Α1 100 μορια, Α2 200, Α 300!!
Μα αληθεια λεω εχω βρει παιδια που δεν εχουν αυτοκινητου και εχουν επαγγλεματικο
Δν θεωρώ πως κάποιος που πληρώνει 250-300 ευρώ για να πάρει δίπλωμα α2 500 κυβικών δεν αξίζει τα 300 μόρια και στην τελική αυτός που βγάζει απεριόριστο κ δεν ξαναακουμπαει μηχανή είναι καλύτερος στην οδήγηση από αυτόν που οδηγάει μια πεντακοσαρα χρόνια;
Μα τις μηχανες της αστυνομιας μονο με απεριοριστο τις οδηγας!
Αύριο τελευταία μέρα λοιπόν! έχετε ενημερωθεί καθόλου για το πλάνο της κατανομής σας; Από Δευτέρα ακούστηκε ότι θα έρχεστε ΔΙΑΣ, τμηματικά. .
ΔΙ. ΑΣ07 έγραψε:Αύριο τελευταία μέρα λοιπόν! έχετε ενημερωθεί καθόλου για το πλάνο της κατανομής σας; Από Δευτέρα ακούστηκε ότι θα έρχεστε ΔΙΑΣ, τμηματικά. .
όλοι Αθήνα;
οι 3 πρωτοι που θα αποφοιτησουν θα επιλέξουν που πάνε;
Χωριστήκαμε σε δυο ομάδες, εγω παω δι. Ας εκπαίδευση και διαμοονη στις εξοχικές μαρκοπουλου μαλον εκει στον αγιο ανδρεα, οι αλλοι πανε αμυγδαλεζα. Δεν πήραμε τίποτα (φ. Πορειας) απλα φύγαμε και θα μας ενημερώσουν με email για την πορεια της μετάβασης μας. Αυτα προς το παρων.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Άντε και στο πούλμαν της επιστροφής για αθηνα Όλα καλά προς το παρόν και συνεχίζουμε!!!
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
1200 άτομα Δίας, τμηματικά μέχρι 17 Ιανουαρίου.Όλοι Αθήνα, δεν υπήρχε εξάλλου και άλλη περίπτωση.
Οι υπόλοιποι 300 δεν ξέρω με τι κριτήρια επιλέχθηκαν να μην πάνε Δίας, και που αλλού θα πάνε.
Μπορεί και στη Δέλτα η Οπκε...
Καλώς ήρθατε παιδιά, ετοιμαστείτε για 2 δύσκολους εκπαιδευτικούς μήνες.
Οι υπόλοιποι 300 δεν ξέρω με τι κριτήρια επιλέχθηκαν να μην πάνε Δίας, και που αλλού θα πάνε.
Μπορεί και στη Δέλτα η Οπκε...
Καλώς ήρθατε παιδιά, ετοιμαστείτε για 2 δύσκολους εκπαιδευτικούς μήνες.
Βασικά άκουσα ότι 1200 πάνε ΔΙΑΣ και οι 300 που απομένουν θα σταλούν 200 στο μεταγωγών και 100 εναπομείναντες θα πάνε δελτα και φυλάξεις δικαστηρίων. Για ΟΠΚΕ συγκεκριμένα άκουσα αργότερα όταν ξανακάνει, που κάτι έλεγαν για άλλα 1000 άτομα. Ίδωμεν.
Οσοι ειναι να πανε ΔΙΑΣ απο. Τους 1200 του έχουν ενημέρωση η οχι ακόμη; Εχει βγει δηλαδή πίνακας με τα άτομα που πάει ο καθε ενας;
υπάρχει περίπτωση κάποια άτομα να έβαλαν βύσμα και να πήγαν στα σπίτια τους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες