Στη ΔΙΑΣ υπάρχουν και άτομα με η και χωρίς δίπλωμα.. Δεν κάνουν όλοι οδηγοίThe Marine έγραψε:Ρε παιδιά εγώ έχω δίπλωμα Α2 και θέλω να πάω στην ομάδα ΔΙΑΣ. Επίσης δεν θα με εκπαιδεύσουν στη σχολή για ΔΙΑΣ επειδή δεν έχω το απεριοριαπε απ' ότι κατάλαβα. Γίνεται να πάω στη ΔΙΑΣ μετά τη σχολή η δε θα με πάρουν επειδή δεν έχω το απεριόριστο δίπλωμα;
Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
pantzos4 έγραψε:Στη ΔΙΑΣ υπάρχουν και άτομα με η και χωρίς δίπλωμα.. Δεν κάνουν όλοι οδηγοίThe Marine έγραψε:Ρε παιδιά εγώ έχω δίπλωμα Α2 και θέλω να πάω στην ομάδα ΔΙΑΣ. Επίσης δεν θα με εκπαιδεύσουν στη σχολή για ΔΙΑΣ επειδή δεν έχω το απεριοριαπε απ' ότι κατάλαβα. Γίνεται να πάω στη ΔΙΑΣ μετά τη σχολή η δε θα με πάρουν επειδή δεν έχω το απεριόριστο δίπλωμα;
Ναι αυτό ρωτάω ότι δηλαδή μπορεί να πάει καποιος στην ομάδα Δίας ως συνοδηγος. Γιατί σκέφτηκα ότι ίσως απαιτούν να έχουν και οδηγός και συνοδηγός δίπλωμα ώστε να ξεκουράζουν στην οδήγηση ο ένας τον άλλον. Επίσης αν δεν έχεις το δίπλωμα Α που σημαίνει ότι δεν μπορείς να οδηγήσεις τις μηχανές τους έχεις λιγότερες πιθανότητες να σε πάρουν αν δηλωσεις οτι θέλεις να πας;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
-
- Ανθυπασπιστής
Επίσης άμεση δράση (περιπολικα - οδηγός η συνοδηγος) μπορεί να πάει ένας ειδικός φρουρος?
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Ναι αληθεύει φιλε
και τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις περνουν επιλαχοντες?
Όχι, στα περιπολικά πηγαίνουν από αστυφύλακες και πάνω, βέβαια όλα αυτά με μια σχετική διαταγη από τον υπουργο αλλαζουν.
Επίσης αν δεν έχεις το δίπλωμα Α που σημαίνει ότι δεν μπορείς να οδηγήσεις τις μηχανές τους έχεις λιγότερες πιθανότητες να σε πάρουν αν δηλωσεις οτι θέλεις να πας;
Αν δηλώσεις Δίας θα πας, είτε έχεις είτε δεν έχεις δίπλωμα.
Επίσης μπορείς μετά υπηρεσίακα να πάρεις το Α και να είσαι κανονικά οδηγός.
Όμως ξαναλέω, μέχρι στιγμής το πλάνο είναι όλα τα νέα παιδιά να πάνε στην Δίας.
Περίπου 1250 δηλαδη , οι υπόλοιποι άγνωστο.
Αν δηλώσεις Δίας θα πας, είτε έχεις είτε δεν έχεις δίπλωμα.
Επίσης μπορείς μετά υπηρεσίακα να πάρεις το Α και να είσαι κανονικά οδηγός.
Περίπου 1250 δηλαδη , οι υπόλοιποι άγνωστο.
και Πόσα άτομα ειναι;Dimon έγραψε:Ξέρεις φιλε μου από ποια κατηγορία ειναι;Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Ναι αληθεύει φιλε
Όταν λες επιλαχών πέρα από τους 360 που κάλεσαν εξαρχής.. γτ πήραν επιλαχών που είναι σειρά 1521 και τον διόρισαν. και στον πίνακα με τους ικανούς ήταν σειρά 94 επιλαχών.
https://www.limenikanea.gr/gr/somata-asfaleias/me-ekpaideusi-ekspres-oi-neoi-eidikoi-frouroi-%E2%80%93-epikinduni-biasuni-lene-stelexi-tis-elas-9773?fbclid=IwAR0SvUtaLobtgJG1dnlS287V3BzUSB0EHhbR-6uVnFyGhUrxAlMvE8XT7Qs
-
- Ανθυπασπιστής
Κάτι ακούστηκε ότι στην διας θα πάρει άτομα μόνο με δίπλωμα Α.
The Marine έγραψε:Κάτι ακούστηκε ότι στην διας θα πάρει άτομα μόνο με δίπλωμα Α.
Ράδιο αρβύλα όπως στο στρατό..
Ξαναλέω φίλε ότι δεν παίρνει μόνο οδηγους η Δίας, αλλά και συνοδηγους.
Και μέχρι σήμερα, το πλάνο είναι ότι σχεδον όλοι οι νέοι συνάδελφοι να ενισχύσουν την Δίας.
Τρεχουμε και δεν φτανουμε... !
Αν δηλώσεις Δίας θα πας, είτε έχεις είτε δεν έχεις δίπλωμα.Επίσης μπορείς μετά υπηρεσίακα να πάρεις το Α και να είσαι κανονικά οδηγός.
Περίπου 1250 δηλαδη, οι υπόλοιποι άγνωστο.
το διπλωμα που θα βγαλεις στην υπηρεσια ισχυει και στην πολιτικη ζωη;
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Φιλε αυτό που λες που το έμαθες;JohnG έγραψε:Όταν λες επιλαχών πέρα από τους 360 που κάλεσαν εξαρχής.. γτ πήραν επιλαχών που είναι σειρά 1521 και τον διόρισαν. και στον πίνακα με τους ικανούς ήταν σειρά 94 επιλαχών.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 4 επισκέπτες