Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Έτσι και αλλιώς από ότι μάθετε στην σχολή ούτε το 1% δεν θα κάνεις και δεν υσχυει έξω
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Μιλήστε με τον Σεφεαα που είναι συνδικαλιστικο όργανο των ειδικών φρουρων
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
Για αστυνομία?Player7 έγραψε:Δεν ειμαι ο ι μακ και δε ξερω πως σου ρθε κιολας.
Οσοι ειστε κατω απο 27 μαζευτε μορια ερχονται κι αλλες προκηρυξεις επι ΝΔ.
Καλά αυτό με τα ρούχα ότι πιο τραγικό υπάρχει. Ουτε ζώνη δεν μας έδωσαν.. και στο χαρτί έλεγε φανελάκια μπλε σκούρο.. αγορασαμε και τελικα μας έδωσαν χακι.. ότι να ναι. Στην Κομοτηνή δεν εχει γυναίκες.. πήγαν Διδυμότειχο.
22/11 τελειώνουμε. λογικα 25/11 παρουσιαζομαστε στη σχολή Αξιωματικών και από εκεί λογικά θα μας στείλουν σε τμήματα για πρακτική.. οποίος δήλωσε σπίτι θα μένει έξω.. άρα για αρχή θα κάνουμε κανένα σκοπετο.. κανένα περικολικο κλπ.. Δίας για να πάμε θα πρέπει να περάσουμε εκπαίδευση.
22/11 τελειώνουμε. λογικα 25/11 παρουσιαζομαστε στη σχολή Αξιωματικών και από εκεί λογικά θα μας στείλουν σε τμήματα για πρακτική.. οποίος δήλωσε σπίτι θα μένει έξω.. άρα για αρχή θα κάνουμε κανένα σκοπετο.. κανένα περικολικο κλπ.. Δίας για να πάμε θα πρέπει να περάσουμε εκπαίδευση.
Think less..Live more...
Παιδιά 25 Νοεμβρίου έρχεστε όλοι Δίας...
3η ΜΑΛ έγραψε:Καλά αυτό με τα ρούχα ότι πιο τραγικό υπάρχει. Ουτε ζώνη δεν μας έδωσαν.. και στο χαρτί έλεγε φανελάκια μπλε σκούρο.. αγορασαμε και τελικα μας έδωσαν χακι.. ότι να ναι.
Παιδιά στην Ελλάδα ζούμε.. κοιτάξτε να το συνηθίσετε αυτό με τα ρούχα διότι εάν δεν βάλετε λεφτά από τη τσέπη σας δεν θα βρείτε άκρη...
Όπως επικρατεί γενικά ένα μπάχαλο, είτε στο τομέα της υγείας, της Παιδείας, της εκπαίδευσης κλπ, Έτσι επικρατεί Κ στην αστυνομία. Στην ελληνική αστυνομία μπήκατε, Όχι σε καμμία γερμανική ή ιταλική αστυνομία για να υπαρξει οργάνωση.
LM έγραψε:Παιδιά πρέπει κάτι να γίνει για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στη σχολή! ρουχα συνοριοφυλάκων πολύ μεγαλύτερα από το μέγεθος μας και εκπαίδευση ενός μήνα. Πρέπει να το αναφέρουμε σε κάποιο σωματείο ώστε να παρέμβει γιατί δεν γίνετε να βγούμε σε έναν μήνα έξω και να βρισκόμαστε απέναντι στο έγκλημα απροστάτευτοι και χωρίς εκπαίδευση. επισης θα έχουμε πολλά έξοδα από θέμα ρουχισμού και αυτά τα 300? που θα παίρνουμε δεν φτάνουν. καποιος πρέπει να παρέμβει για όλα αυτά και μάλιστα άμεσα! απλα το κράτος μας θέλει έξω για τα Δεκεμβριανά και εμείς θα βγούμε ανεκπαίδευτοι...
δεν τα ήξερες απο πριν αυτά;
3η ΜΑΛ έγραψε:Καλά αυτό με τα ρούχα ότι πιο τραγικό υπάρχει. Ουτε ζώνη δεν μας έδωσαν.. και στο χαρτί έλεγε φανελάκια μπλε σκούρο.. αγορασαμε και τελικα μας έδωσαν χακι.. ότι να ναι. Στην Κομοτηνή δεν εχει γυναίκες.. πήγαν Διδυμότειχο.
ποσες πήγαν Διδυμότειχο;
στην σχολή αξιωματικών γιατί; Θα μείνετε μέρες;
LM έγραψε:Παιδιά πρέπει κάτι να γίνει για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στη σχολή! ρουχα συνοριοφυλάκων πολύ μεγαλύτερα από το μέγεθος μας και εκπαίδευση ενός μήνα. Πρέπει να το αναφέρουμε σε κάποιο σωματείο ώστε να παρέμβει γιατί δεν γίνετε να βγούμε σε έναν μήνα έξω και να βρισκόμαστε απέναντι στο έγκλημα απροστάτευτοι και χωρίς εκπαίδευση. επισης θα έχουμε πολλά έξοδα από θέμα ρουχισμού και αυτά τα 300? που θα παίρνουμε δεν φτάνουν. καποιος πρέπει να παρέμβει για όλα αυτά και μάλιστα άμεσα! απλα το κράτος μας θέλει έξω για τα Δεκεμβριανά και εμείς θα βγούμε ανεκπαίδευτοι...
Συνάδελφε αυτό που λες δεν υπάρχει, αυτό με τα δεκεμβριανα... το αντικειμενο της Δίας είναι η δίκυκλη αστυνόμευση , καμμία σχεση με τα επεισόδια Κ τις πορείες. απλα χρειαζεστε άμεσα για την επάνδρωση της μονάδος.
Θα εκπαιδευτειτε από εκπαιδευτές της Δίας στη σχολή, Αλλά η βασική Κ ουσιαστικη εκπαίδευση θα είναι με εμάς στο δρόμο.
Όσον αφορά τα ρούχα κλπ, Καλώς ήρθες στην Ελληνικη αστυνομία... πάντα έτσι ήταν..
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ρε παιδιά εγώ έχω δίπλωμα Α2 και θέλω να πάω στην ομάδα ΔΙΑΣ. Επίσης δεν θα με εκπαιδεύσουν στη σχολή για ΔΙΑΣ επειδή δεν έχω το απεριοριαπε απ' ότι κατάλαβα. Γίνεται να πάω στη ΔΙΑΣ μετά τη σχολή η δε θα με πάρουν επειδή δεν έχω το απεριόριστο δίπλωμα;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Παιδιά αληθεύει ότι υπήρχαν άτομα στις σχολές που δεν παρουσιάστηκαν καν;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Ξέρεις φιλε μου από ποια κατηγορία ειναι;Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Ναι αληθεύει φιλε
Γνωρίζει κανείς πόσοι απόντες υπάρχουν μέχρι στιγμής; Επιλαχών άρχισαν να καλούν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες