Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Οι ποίο πολλοί από εσάς θα βάλουν τα κλάματα. Πήραν επιλαχοντες , αν δεν είχατε πολύτεκνια η τριτεκνια δεν θα μιλάγαμε εκ του ασφαλούς μερικοί. Ο σεβασμός κερδίζεται αυτό για την σχολή που θα πάτε.
Κυριοι. καλησπέρα. Η λογικη λεει για δευτερα να παμε πανω γιατι εβγαλε ανακοινωση για να περασουν επιτροπες επιλαχοντες της δευτερης κατηγοριας..
Επιλ έγραψε:Στον πίνακα π βγήκε είμαι 1200-1210 θέση.. και στην β κατηγορία δεν συμπληρώνουν 300 άτομα αλλα 289.. υπάρχει περίπτωση να συμπληρώσουν από α κατηγορία και να με πάρουν;
Όχι βγάλανε σήμερα νέα ΠΚΕ για 361 έως 400 στη Β κατηγορία απαγορεύεται να πάρουν από Α για την Β πρέπει να βρουν 300 οπωσδήποτε
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Έχει κανείς πληροφόρηση για νέα προκυρηξη το 2020;
Slade το είδα φίλε ναι.. κριμα για όλα τα παιδιά π ήταν τόσο κοντά ως επιλαχών.. δεν πειράζει συνεχίζουμε να μαζεύουμε ότι διπλώματα μας έλειπαν και προχωράμε !!
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Tilemos έγραψε:Έχει κανείς πληροφόρηση για νέα προκυρηξη το 2020;
Ίσως ακολουθήσει όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Οι ανάγκες μεγάλες βέβαια υπάρχει χρόνος για παραπάνω πτυχία κ διπλώματα επίσης αυτοί με τα περισσότερα μόρια απορροφηθηκαν σε αυτή την προκήρυξη και του λιμενικού που έβγαλε κάποιες θέσεις.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Φιλαράκο, θα πάει για 2021 πιθανότατα, λόγω ότι του χρόνου θέλει να πάρει 2000 οβα ή ΕΠΟΠ σε στρατό αεροπορία ναυτικό (καλό αυτό γιατί θα φύγουν και εκεί βαρβατα μόρια) συν τι σοχ θα πάρει του χρόνου, συν ότι καίνε και οι αστικές συγκοινωνίες, άρα, ναι: Πάει για 2021. Και το έχω ακούσει κιόλας ότι το πάει για άλλους 1000 ειδικούς φρουρούς
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Αν όχι το 2020 μέσα στην τετραετια Χρυσοχοΐδη θα ξανά παρει πιστεύω, όσοι δεν περάσατε φέτος και είστε μικρότεροι από 28 μην απελπιζεστε και μαζέψτε μόρια, σκεφτειτε οτι μετά από 8 χρόνια κανείς δεν περίμενε ότι θα βγει φέτος, κι όμως!
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
5. Σε περίπτωση που οι θέσεις των προσλαμβανομένων με τίτλο σπουδών μιας κατηγορίας υποψηφίων δεν θα καλυφθούν, οι κενές θέσεις θα συμπληρωθούν από υποψηφίους/ες της άλλης κατηγορίας.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Περίμενα να γράψω αυτό το μυνημα μήνες ολόκληρους. ΚΑΛΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΜΒ έγραψε: 5. Σε περίπτωση που οι θέσεις των προσλαμβανομένων με τίτλο σπουδών μιας κατηγορίας υποψηφίων δεν θα καλυφθούν, οι κενές θέσεις θα συμπληρωθούν από υποψηφίους/ες της άλλης κατηγορίας.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι επιλαχοντες εννοεί προφανώς. Όπως και να έχει οι θέσεις 1201-1205 έχουν βάσιμες ελπίδες να μπουν καθότι στατιστικά 5-6 φεύγουν και από τις σχολές.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που περάσαμε και πλέον σήμερα γίναμε και επίσημα συνάδελφοι. συγχαρητήριο σε όλους που προσπάθησαν και έφτασαν τόσο κοντά. κριμα για τον player που τον προσπεράσαμε ολοι οι τρίτεκνοικαι δεν θα το χωνέψει ποτέ και θα μείνει μια ζωή να ψάχνει που θα βολευτεί ελπίζοντας να δικαιωθεί κάποια στιγμή στον μέλλον από το στε. πραγματικα είναι για κλάμματα. ρεντεβου σε δυο μέρες από τώρα στις σχολές και πάμε δυνατά!!!
Ρε βλαμμενε τα λεφτα που παιρνω αυτη τη στιγμη δε θα τα δεις ουτε με 25 χρονια υπηρεσιας!! Αν ηθελα να βολευτω θα ειχα μπει προκηρυξεις του δημου, στην 6κ ή οπου αλλου!
Οταν με το καλο βγεις απο τη σχολη στειλε μου μηνυμα να σε δικτυωσω στη Διευθυνση Προστασιας Επισημων, να σε βαλω σε κανα εφοπλιστη να βγαλεις κανα μαυρο μεροκαματακι, γτ θα πεσει πεινα! Αντε καλη τυχη!
Οταν με το καλο βγεις απο τη σχολη στειλε μου μηνυμα να σε δικτυωσω στη Διευθυνση Προστασιας Επισημων, να σε βαλω σε κανα εφοπλιστη να βγαλεις κανα μαυρο μεροκαματακι, γτ θα πεσει πεινα! Αντε καλη τυχη!
Πέμπτη κομοτηνή 💪💪💪✔✔
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Για τη διαγραφή από το ΙΚΑ ρε παίδες τι ακριβώς κάνουμε ; Εμένα με είπαν ότι και το δημόσιο στο ΙΚΑ υπάγεται, αλλά λέει καλύτερα να πάω στο κεντρικό της Αριστοτέλους γιατί στα κατά τόπους δεν ξέρουν να γίνεται κάτι τέτοιο.
Επίσης για την βεβαίωση ΑΜΑ μου έδωσαν το χαρτί που γράφει ΑΜΑ - ΑΜΚΑ - ΑΦΜ και όχι ξεχωριστό.
Επίσης για την βεβαίωση ΑΜΑ μου έδωσαν το χαρτί που γράφει ΑΜΑ - ΑΜΚΑ - ΑΦΜ και όχι ξεχωριστό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες