Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

3η ΜΑΛ έγραψε:Παιδιά, μια απορία.. γιατί μας λένε να πάρουμε λάπτοπ μαζί;

Διότι θα έχουν περιορισμένη γραφική ύλη λόγω περικοπών και όποιος έχει παίρνει λάπτοπ για να διαβάζει εκεί ( μάλλον λέω έκανα αυτήν την υπόθεση)

Geo92

Δημοσίευση από Geo92 »

Παιδια εχει μαθει κανεις ποσοι εχουν κοπει πανω κατω; ειμαι επιλαχων 172
Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Chris12 »

Πηγα στο τμημα αφου με πηρανε και μου ειπαν οτι ηρθε μια επιστολη που λεει οτι ειμαι στην κατηγορια 80% επιτυχοντων. Λοιπον την διαβασα στο τμημα την επιστολη αυτη και λεει ακριβως αυτο, και εχει απο πισω καππια ονοματα επιλαχωντων με τα μορια τους. Ρωτησα τον αστυνομικο και μου ειπε οτι τα ονοματα αυτα ειναι επιτυχοντες και ημουν μεσα , απλα εγω ειμαι με 2.600 και μετα ειδα απο κατω μου εναν με 2.570 . Επισης ειχε ενα χαρτι που ειχε κατι ονοματα λιστα με επιτυχωντες μεχρι την ημερομηνία 10/10/2019, αλλα απο αυτους που έχουν τελειωσει τα αθληματα. Οπως το κατάλαβαινω εγω να μου πειτε και την γνωμη σας. Επειδη ειπε ο αστυνομικός οτι εφοσον σημερα εδινα αθληματα αυτοι δεν ξερανε αμα θα τα περασω η οχι και γενικα για επιλαχοντες για αυτο δεν ημουν στην λιστα της 10/10 και πτι θα βγει νεα διαταγη για μας λαι πως εχουν κοπει η δεν εμφανιστει τοσοι που ξεπερασαν ουσιαστικά τον αριθμο μου για αυτο και ελεγε το χαρτι οτι βρισκομαι σε μορια λογικα στους 80% επιτυχοντων ικανων. Επισης μου εδωσε και ενα χαρτι με πραγματα που πρεπεθ να παρω ρουχα κτλπ και γενικα μου ειπε το κινητο σου τωρσ συνεχεια ανοιχτο για να ερθεις για δακτυλικα. Αυτα
Giwrghs2
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Giwrghs2 »

Μακαρι φιλε μου να ισχυουν ολα αυτα. Ευχαριστουμε!!
Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Chris12 »

Εε ρε παιδια αλλιως γιατι η επιστολη γραφει οτι ειμαι επιτυχων στην 80 τα εκατο κατηγοριας.. Και περα απο αυτο νομιζω όλοι ξερουμε πτι τιε δυο πρωτεε μερες δεν εμφανιστηκαν πολλα ατομα αν δεν κανω λαθος καπου στους 120 συνολικα συν με αυτους που κοπηκαν ψυχομετρικα. Βαλε και αθκητικα μετα... Σημερα στα αθλητικα μας το ειπε η αστυνομικος οτι πολλοι δεν πηγαν ψυχομετρικα. Πρωσοπιλη μου αποψη θα παρει μεχρι 150 επιλαχων. Πηραν ατομο 120 κατι επιλαχων να του πουν να παει για δακτυλικα
Α.Κ

Δημοσίευση από Α.Κ »

Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όσους κόπηκαν. Η διαδικασία Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ιδιαίτερα υποκινουμενη απο προσωπικές ίντριγκες. Η Επιτροπή αρνείται να μιλήσει με τους υποψήφιους και βάζει δοκίμους να τους αποτρέψουν, υποψήφιοι ζητούν να δουν το χρονόμετρο και απαντούν πως δεν είναι νόμιμο και το καλύτερο όλων κανένας δεν δίνει το όνομα του σαν κάτι να φοβούνται. Αυτή είναι η πολυπόθητη ΕΛ. ΑΣ!!! Τον χρόνο που περίμενα τράβηξα και ένα σχετικό βιντεάκι που δείχνει το αδιάβλητο?;

Κύριε υπουργέ αν ενδιαφέρεστε για την πάταξη της διαπλοκής είναι στη διάθεση σας !!!

Geo92

Δημοσίευση από Geo92 »

Δηλαδη στην επιστολη που διαβασες ειχε το ονομα σου και απο κατω απο εσενα ηταν ενας με 2570 μορια ; Αρα τα ονοματα που ειχε η εποστολη απο το τμημα σου ηταν επιτυχοντες του τμηματος. Αρα με 2570 και πανω οσοι ειναι εχουν περασει. Αρα εδω μιλαμε οτι εχουν περα σει 200 επιλαχόντες. Σωστα ;
Geo92

Δημοσίευση από Geo92 »

Δηλαδη στην επιστολη που διαβασες ειχε το ονομα σου και απο κατω απο εσενα ηταν ενας με 2570 μορια ; Αρα τα ονοματα που ειχε η εποστολη απο το τμημα σου ηταν επιτυχοντες του τμηματος. Αρα με 2570 και πανω οσοι ειναι εχουν περασει. Αρα εδω μιλαμε οτι εχουν περα σει 200 επιλαχόντες. Σωστα ;
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Καλημέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, οι κρατήσεις θα είναι στα λεφτά της σχολής η και αργότερα στον μισθό τον πρώτο καιρό;
Think less..Live more...
ΕΦ ΑΞΙΩΜ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΕΦ ΑΞΙΩΜ »

Καλημέρα κι από μένα συγχαρητήρια σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς την Τρίτη τι ώρα γίνεται η ορκωμοσία στην ΓΑΔΑ Και αν έχουμε κάποια πληροφόρηση πότε ξεκινάει τελικά η σχολή;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Fotis,

Απλά Φανελάκια μπλε σκούρου!

Όχι μπλούζες με λογότυπο!

Ε.φ

Δημοσίευση από Ε.φ »

Α. Κ αν κινηθείς νομικά είμαι μαζί σου. Απάντησε μου αν θες, να δούμε λίγο από κοινού τι συμβαίνει γιατί η συγκεκριμένη διαδικασία φέτος έχει πέρα ως πέρα "τρύπες".
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Η ορκομωσια γίνεται στα ΑΤ της περιοχής μας;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Pavlaras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Pavlaras »

The Marine έγραψε:Η ορκομωσια γίνεται στα ΑΤ της περιοχής μας;

Ναι εκεί γίνετε η ορκωμοσία , κάτι άκουσα για 15 του μηνός..

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Τι διαδικασία ακολουθήθηκε στο τμήμα; Κάνατε μια υπεύθυνη δήλωση και δώσατε δαχτυλικα αποτυπώματα απλά; Αύριο βγαίνουν οριστικοι πίνακες;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες